Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Startla birlikte Orduya (350 km) kadar sürmeyi düşünüyorum akabinde ilk gece konaklaması yaparım sanırım, sonrası için bir planım yok henüz :)

Otel veya pansiyon harici konaklama veya kısa süreli kestirmeler için oldukça hafif şu iki ürün var elimde. Daha önce denemedim hiç ama yeterli olur diye düşünüyorum.
İlki aslında incecik bi tül torbadan ibaret olan teavel liner (resimde altında mat var ürüne mat dahil değil)
(link)
Üşüdüğüm durumlar içinse şöyle bir battaniyem var
(link)

Gidon çantası içinde bi kaç malzeme aldım yapabilirsem kendim yapacağım. Başarılı olursa buradan paylaşırım.

Scudo
Bugünlerde 1 abimiz telefonlarımı sürekli engelliyor mesajlarımı görmezden geliyor whatsapp'da hiç mi hiç takmıyor sebebini bile yazmıyor :D 1 gün kapısını basacağım haberi yok :D

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Yavuz Onat arkadaşımız ankette ki üç seçeneği de işaretlemiş...:D:D:D

Yarışma kurallarımız transeuroasia da paylaşılmıştır. Hayırlı olsun...:)

@Süper Dede
Mümtaz ağabey sitenin üst kısmına kurallar butonu eklenmemiş haberiniz olsun.

@Süper Dede • Bireysel yarışmacılar birbirlerinin peşi sıra sürüş yapamazlar ve aralarında bir takım gibi yardımlaşma yapamazlar.
Bilgisizliğimi affedin bu kuralın amacını anlamadım, ben hep bi kaç kişi birlikte pedallar diye düşünmüştüm.

Final sınavlarıma denk gelmesi nedeniyle katılamayacağım. Yapacak bir şey yok artık tek başıma yaparım transsolorace imi. :(

@karanbatu
yan yana olabiliyor ama arka arkaya yasak. Sebebi, rüzgar direncinden saklanmayı önlemek. Takım halinde yarışanlara serbest...:)bu tip yarışların amacı tüm macerayı yardımsız, sadece kendinden destek alarak tamamlamak...

---------------------------------------------------------
aydınlatma konusuna özen gösterin, 250 lümenden daha düşük aydınlatma gücü yetersiz kalıyor...tabii gece sürecekseniz...

@Süper Dede

Bende bu kuralın kaldırılması taraftarıyım. 14 gün uzun süre ve O nedenle yardımlaşma oldukça doğal...

Birde sitenizde “TransEuroAsia zorlu bir maceradır. Ve yine de, bu bir yarış değildir. Bunu kesinlikle bir yarış olarak görmüyoruz.“ diyorsunuz fakat yorumunuzda sanki bir yarış algısı var.

@Bisikletli Gezgin
Bu tip yarışların değişmez en önemli kuralı budur. O zaman yarışmacılar peloton yapıp herkese fark atarlar. Yarışın tarzına uygun değil...üstelik siz "hayır katılmam" seçeneğini işaretlemişsiniz...:)

@Süper Dede 2018 pari rube de finişe (hafızam yanıltmıyorsa) 54 km kala sagan peletondan atak yaparak kaçış gurubunu yakaladı İsviçre li dillier ile veledroma girene kadar çalışarak gittiler . Kimi zaman sagan çalıştı kimi zaman dillier.

@Süper Dede

Sitenizde kurduğunuz cümle “
TransEuroAsia zorlu bir maceradır. Ve yine de, bu bir yarış değildir. Bunu kesinlikle bir yarış olarak görmüyoruz. “

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri