Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@salih67
Olabilir, biraz pahalı gibi. Ben size kendi alacağım lastiği önericem.
(link)
rubena mitas v-66 flash 700x28 44.68 tl

@salih67 Ekonomik olarak sizi zorlamayacaksa alınabilir bir lastik. Yol bisikleti lastiği önerisi konusunda da az önce yazmıştım, yaklaşık 2000 km oldu aynı lastiği kullanıyorum patlak yaşamadım henüz.

@ÖnerERKUT Önümüzde daha uzun süreç var.
Maddi yönden zorlar mı dersen, para kolayca kazanılmıyor.
Ancak 28'lik lastiğe geçme durumuz söz konusu olursa bir şekilde lastik alma durumundayız.
Durumlara bakacağız artık.

• Beğen
Tepkiler: ÖnerERKUT
@Abdülkadir Ergin
Benim de merak ettiğim konulardan biridir. Tecrübesi olanlar aydınlatırsa memnun olurum.

Aerobar, ultra mesafelerin olmazsa olmazı. Hem ön bagaj yerine geçiyor hem de rüzgar direncinden korunarak sürmenizi sağlıyor. Kollarınızı, belinizi ve sırtınızı dinlendirmek için çok yararlı.:) Yalnız daha önce kullanmadıysanız, alışma sürecini uzun tutun.:)

@Süper Dede

Peki o halde hangi tip bar tavsiye edersiniz:

2.JPG
160 ₺
(link)

1.JPG
90 ₺
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Abdülkadir Ergin
üstteki uygun, alttaki çok yer kaplıyor. Bende vardı, kalkan kaş arasında sağa sola takılmasından kaynaklı denize attım:)

@Süper Dede

:koptum: ilahi Mümtaz abi. Alttaki tipten Lise döneminde ihlas bisan bisikletime takmıştım. Hoş bisikletten başka her şeye benziyordu alet, üstünde yok yoktu. O zamanlar boynuz diyordum buna :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yarışa fixed gear bir makine ile katılacağım.
Samsun'a kadar 42/16t, oradan itibaren 42/20t kullanacağım. Çantaları sipariş ettim. Newboler çanta aldım. Umarım iyi çıkar. Şimdiden aldım ki bir iki tane yüklü tur yapıp deneyeceğim.

Gazamız mübarek olsun.

@JusTiMe
Farkındayım, en azından ön arka ve orta göbeklerde upgrade yapmış olmam ve havalı maşa beni büyük oranda rahatlattı.. Kondisyonsuz halimle 100 km rahat çıkarıyorum. Rubena 26x1.50 lastik de var.
Ortadaki kartuş göbeği sökerek bir hallowtech ıı taktım, bir de deore aynakol, sürüşü çok değiştirdi.

Herkese merhabalar dostlar. Benim de sizlerin önerilerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 yıldır mtb kullanıyorum. Uzun yollar yaptım. İşe de bisikletle gidip geliyorum. Haftada en az 1 günde 100-160km arası uzun yol yapıyorum. Son 1 aydırda yol bisikletine geçmeye karar verdim. Üzerine yarışta denk geldi. Zaman var. İyi bir yol bisikleti alıp yaza kadar tecrübe kazanabilirim. Bunun için şu bisikleti almayı düşünüyorum. (link) İnceler fikir verirseniz sevinirim. Bir de daha önce İstanbul’dan Ankara’ya 2,5 günde grubumuzla gitmiştim. Herkeste yol vardı bende 26 mtb ile lastikleri inceltip gitmiştim hiçte yorulmadım. Acaba yine mtb ile inceltip lastikleri girsem nasıl olur ? Şuan 27,5 Cube Attention SL kullanıyorum. Havalı maşa var. 13,5 kilo ve lastikler oldukça kalın. Değerli zamanınızı ayırıp fikirlerinizi sunacağınız için şimdiden hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

@Mr. Bağlama
Bence gayet güzel olur, anladığım kadarıyla kondisyon probleminiz de yok.
Zaten bikepacking de mtbye daha bi yakışıyor :)

@Mr. Bağlama
Ultra mesafe yarışımız ortalama 14 günlük bir yarış. Toplamda da 2700 km. On üç kiloyu aşkın bir mtb sizi çok yorabilir:)Başlarda pek bir şey hissetmeseniz de ilerleyen günlerde 250 gram bile fazla gelmeye başlıyor. Benim düşüncem, karar vermiş olduğunuz scott' ı alıp yarışın keyfini çıkartın:kötü:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri