Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Evet arkadaşlar, web sayfamızın test aşaması da bitmek üzere. Yakında sayfada ki ön kayıt seçeneği ile katılımcı sayısını görüp ona göre plan yapabileceğiz...:)

Günaydın tüm pedaldaşlarıma. Ultra mesafe deneyimlerimize devam...:)
Kendimizle yarışıyor olsak bile, hırs çok tehlikeli. Sonuçta hiç kimseye bir şey ispat etmek zorunda değiliz.:) Uyumak için mola verdiğimizde, daha çok akaryakıt istasyonları yakınında ve yoldan biraz daha içeride yerleşmek önemli. Dışarıda yatabilmek için en önemli ayrıntı uyku tulumu. Bazıları dışarıda yatmaktan tedirgin olabilir, bu çok normal. Böyle bir durumda otel seçeneği olabildiği gibi, whatsapp yarış grubundan size yakın bir yarışmacıyla birlikte kamp kurabilirsiniz:)
Ertesi sabah genellikle erken fakat biraz yorgun kalkılabiliyor. Böyle bir durumda, toparlanıp yola çıkın ve oldukça yavaş, ortalama bir kadansla devam edin. Yaklaşık yarım saat içinde yorgunluktan eser kalmayacak.:)
Sürüşleriniz sırasınsa vücudunuzun ne söylediğine kulak verin ve güneşten çok iyi korunun. Özellikle kollar direkt olarak güneşe maruz kalıyor ve sinir uçları hasarı oluşarak yarıştan sonraki bir iki hafta korkunç derecede iğne batmaları ve kaşıntı oluşuyor. Bunu yaşamış biri olarak bu konuya çok dikkat.:)
Aradığınızda elinizin altında serin su (soğuk değil) bulabilmek için termos taşıyabilirsiniz. Çünkü mataranıza koyduğunuz su yarım saat içinde yıkanma sıcaklığına ulaşıyor:)
devam edecek...:)

@mehmetsunu

Ben de aynısını düşündüm abi. Sıcakta olsa dışarıda yatmaktan iyidir diyorum. Ses eden de olmaz muhtemelen. Su da oluyor.

Birde duş almak için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Normalde yaz kış sabah akşam duşa giren biriyim, sıcakta tüm gün pedallayarak nasıl yapacağız bakalım.

@mehmetsunu
çoğu kilitli kardeş...:)

@Abdülkadir Ergin
Kıyı boyu deniz derya...:)duş için çok çeşme var..:)ben sıcak havada uzun turlarımda girip yıkanıyorum...:D

@Abdülkadir Ergin
O kadar masrafa gerek yok. Jelli sele ve iyi marka jelli tayt yeterli oluyor. Burada dikkat edilmesi gereken 15-20 dakikada bir 20 ila 30 saniye ayakta çevirip malum yeri rahatlatmak...:)

@Bisikletli Öğretmen
Arkandayız birader, pes etme...:)

Gelelim ultra mesafelerde ve tabii evlerden uzaklarda yanımızda bulundurmamız gereken teknik malzemelere...:)
Mutlaka ilk yardım kiti bulundurun, hayatta bir kere lazım olur belki ama hayat kurtarır...:)
Lastik tamir kiti. en az iki iç lastik ve bir adet dış lastik(katlanır)..
Zincir tamir aparatı ve üç beş bakla zincir...
Varsa yedek kadro kulağı (hayat kurtarır)...
Birer adet fren ve vites teli...
Taşıdığınız lambalar için yedek pil...
Power bank, en az 10.000 mah...
Allen anahtarlar ( bisikletiniz için gerekli olanlar)...
Akord anahtarı ve 2-3 tane jant teli...
Vazelin veya özel kremler..( özel yerler için )...:)
Mutlaka güneş gözlüğü...
Burada bahsedilenler dışında bazı zorunlu malzemeler kurallar bölümünde açıklanacak...:)
devam edecek...

@ippon
Bu adamın işi bu...:):):)
Bu malzemeler bizim için servet valla:)bir bisiklet parası da onlara harcarız...:) adamın sponsoru var:) Bizler Tcr için sponsor ararken havamızı aldık...:):):)

Evet dostlar, sitemiz aktif ve ön kayıt açıldı..:)Kesin kayıt ve yarış hakkında detaylı bilgi ve kurallar ön kayıt yaptıran adaylara gönderilecek...:)hepimize hayırlı olsun:):):)

(link)

@Süper Dede

Sitede büyük bir Türkçe sorunu var gibi görünüyor. (Otomatik çeviri gibi, zaman kipleri - ekler vs. hatalar mevcut) Bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bitirme süresi yanlışlıkla 10 gün yazılmış 14 gün olarak düzeltildi...:)panik yok...:)
don't worry be happy yani...:):):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri