Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@birolcakir
Sen zaten bu yarıştan sonra Tcr' gitmeyi planlıyorsun, orada iyice rahatlarsın:):):)
@MakRo
Harita üzerinden izleme maalesef yok...:)Rota serbest olacak, teknik toplantıda geniş bir bilgi verilecek:)
@hamlet2006
Kendine haksızlık ediyorsun:)
Sprint parkuru verimsiz olur, o yüzden tek hedef koyduk:)

Anketi incelerken şunu görüyorum arkadaşlar ; kondisyonum olsa katılırım diyenler 53 kişi, katılırım diyenler 44...:) Sevgili arkadaşlar ; yarışa 8 ay var, normal bir çalışma ile bu sürede kondisyon makinesine dönüşürsünüz...:) İsteyen arkadaşlarıma ister özelden ister genelden antrenman konusunda yardımcı olurum...:) You can do it yani...:):):)

Scudo
Arkadaşlar Mümtaz abinin gösterdiği rotada söyler misiniz? Siz olsanız hangi yolu kullanırdınız bu yolu mu yoksa şehirler arası yolu mu? şehirler arası yolla şu resimdeki rota arasında 120km kadar fark mevcut mesela ya da şöyle diyeyim. Trafiksiz uzun yolu mu tercih edersiniz yoksa trafikli kısa yolu mu?

@JusTiMe Hedef önemli bence bir amaç için gidecekler ama hedeflerinden kürsü varsa daha kısa olan yolu seçerler yok ama yarış bahanesiyle kıyıları da bir gezeyim denirse tabiki yukarıdaki haritaya benzer bir rota çizilir

@JusTiMe
Trafiksiz uzun yol daha kısa sürecektir ve daha stressiz olacaktır.

@JusTiMe

Belirtilen rotanın bir kısmında tur yapmış biri olarak kesinlikle trafiksiz yol derim. İnşallah nasip olurda katılırsam uzun da olsa trafiksiz yol tercih ederim. Trafik çok geriyor insanı, yoldan daha çok yoruyor.

Arkadaşlar affınıza sığınıp makronun gönderdiği rotayı dedim mümtaz abinin rotası dedim :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Süper Dede Yarışın tarihini belirlemede bir önemi olur mu bilemem ama, ufak bir hatırlatma yapayım.
06.07.2019 tarihinde Tour de France başlıyor.

@salih67
Zaten şu anda kesinleşmiş tarihimiz 22 haziran, ama ertelenirse ne olur tam karar vermedik...:)acaba turu seyretmek için katılmaktan vaz geçen olur mu...? bunu da zaman içinde ki diyaloglar gösterir...:)

Super dede daha rotayı yayimlamadan rota tartışmasını bile çıkarmayı başardın:D edirne cumhuriyet yarışından edinilen tecrubeden yola çıkarak konuşacak olursam gel yol yakınken bu sevdadan vazgeç. Yoksa başın daha çok ağrıyacak.

@mehmetsunu
:D:D:D
Bu işe severek girdik ve çok kişinin katılmasını arzu ediyoruz. Bizim de bir ultra mesafe yarışımız olsun...:)

@Ali Kılıç 35.5
Antrenman programından önce alt yapıyı oluşturalım...:)Siz bana ne kadar zaman ayırabileceğinizi yazarsanız daha kolay hedefe ulaşırız. Örnek, haftada 3 gün ve her gün 3 saat gibi...

Günde en fazla 2 saat ayırabilirim.
Haftada en az düzenli olarak toplamda 100 km sürüyorum.
2018'de 7 bin km yaptım. Önceki yıllarda da üç aşağı beş yukarı böyle idi.
200+ bir turdan sonra en erken 2 günde toparlanabiliyorum.
Çok iyi tırmanırım.
Hocam talebenin durumu budur. :)

@hamlet2006
Zaten bu meydan okuma, kişinin kendine meydan okuması...:)Yarış başladıktan 300 km sonra bunu herkes anlıyor zaten...:)Yanlış yerden dönme zor, çünkü kontrol noktasında kendinizi ispat etmek zorundasınız, aksi durumda diskalifiye...:)çok basit yani...:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri