Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@sargonnas
Seçtiğimiz rota sahil boyu temiz asfalt ve geniş emniyet şeridinden oluşuyor. Yükselti yok, zorlanma yok...:) Ben senelerdir aynı güzergahta antrenman yapıyorum...:)çok temiz bir rota...

Scudo
@Süper Dede
Mümtaz abi gizli saklı sürdürme. Anlat neler planladınız, neler yaptınız şimdiye kadar? Yardımcı olabileceğimiz hususlar olur mu?

@Özcan.
Gizli saklı bir şey yok...:)Sadece tam anlamıyla tüm konularda organizasyon olarak mutabık kalıp açıklamayı öyle yapmayı daha uygun bulduk. Ancak kabaca, yarış Hopa'dan başlayıp 1.kontrol noktası olan Edirne'den dönüp Ç.kaleye oradan da Antalya kemer' de finiş görecek. 2710 km lik bir yarış olacak. 22 haziran da hopa'da toplanıp tüm gerekli hazırlıklardan sonra ertesi gün startı vermeyi planlıyoruz.:):):)Startın gece ya da gündüz olmasını tüm yarışmacılar nezninde oylayacağız.:)Kurallar yakında...

@Süper Dede

Abi muhteşem haberler bunlar. Heyecanla bekliyor olacağız :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Gerçekleşirse çok sevinirim. Trans Troy yarışını kaçırdığıma çok üzülmüştüm. Benim gibi çalışıp yıllık izininde bu tip organizasyonlara katılmayı düşünenler için tarihlerin mümkün olduğunca önceden belirlenmesi çok önemli.

Sırf bu yarış için kondüsyon antrenmanlarına başlamayı düşünürken, final sınavı zamanına denk geldiğini fark edince içine oturdu resmen:acpsnr::agla: Zaten yarışı tamamlayacak durumda değilim diye düşüneyim bari üzülmeyeyim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Süper Dede

Bu tarihi 1 temmuz veya az biraz sonrasına alsak. Okullar o tarihte öğrencilere kapanıyor ama öğretmenler 1 Temmuza kadar çalışıyor. Programı çok bozmayacaksa 2 ya da 3 temmuzda başlatsak.

Güzel düşünce, inşallah hayata geçer...
Bu yarışa katılacak bisikletçilerde hatrı sayılır kadar var. Bende katılmak isterdim ama maalesef katılamam :(

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@Süper Dede abi inşallah hayirlisiyla bu organizasyon gerceklesir. Fakat bayk pekink malzemeleri su an akbaba gibi avini bekleyen amarihanci gapitalistlerin tekelinde ve ucuk rakamlarla satışlar oluyor.
Elbette hem ultra hafif hem dayanikli malzemeler pahalı olucak eyvallah da ulkemizde genel gelir duzeyi 250 dolar olunca çarsi karisiyor tabiki

@Süper Dede

1 Temmuz'dan sonra olursa her türlü katılırım. Zaman sınırının altında tamamlamam mümkün değil muhtemelen ama yine de katılırım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sevgili arkadaşlarım ; yarış konusunda tarih kaydırması yapılabilir, sonuçta bizler daha çok pedaldaşımız katılsın istiyoruz...:)

@mariokaldato
Bayk pekinge pek takılma, ben bir alüminyum bagaj üstüne basit bir çantayla hallediyorum bu işi...:)şimdilik böyle olsun da, ülkemizin ekonomisi düzelip döviz makul seviyelere inince baykpeykingin dibine vururuz...:):):)

@Süper Dede

Bu rotayı kaç günde tamamlamayı planlıyorsunuz? Zaman sınırı nedir?

Bu arada yeri gelmişken, kondisyonu olsa yarışacak arkadaşlarıma bir kaç noktayı anlatmak istiyorum. Kesinlikle uzun mesafelerden korkmayın. Bisiklet, verimli kullanılırsa dünyanın en ekonomik aracıdır. Bütün mesele bisikletin üzerinde kaç saat durabildiğiniz. Zaten ilk üç günden itibaren mesafeye alışıp çevirmeye başlıyorsun. Ben 60 yaşındayım ve trans troy da ort 240 km yi çok rahat çevirdim. Ben dedeyim ya...:)

@Ali Kılıç 35.5
zaman sınırı 14 gün. Bu da günlük ort 193 km yapar.

@Süper Dede ileri bir tarihe alınabilirse dediğiniz gibi bir korkum yok katılabilirim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Süper Dede
Dede mi ''süper dede'' diyecektin galiba.:harika:(Maşallah)

@Süper Dede
Bu iyi oldu;zaman sınırından benim gibi ''lapacılar''ın bile bitirebileceğini anlıyorum.:harika:

Sprint parkuru tarzı birşeyler de düşünüyor musunuz Mümtaz Ağabey?

@hamlet2006Süleyman bey, Süleyman bey! Bana gaz verdiniz şafak sayıyorum. Ekmeyin lütfen [emoji16].
Dipçe: Aramızda bir konuşma geçmişti sn. @hamlet2006 ile. Nasip olursa bu yaz 365 km.'lik (git-gel 750 km. falan olur sanırım) bir maceraya atılacağız da [emoji4].

Cemal Ç.

@Süper Dede Şimdiden ellerinize emeğinize sağlık. Gerçekleşeceği günü sabırsızlıkla bekleyenlerden bir tanesi de benim. Böyle bir yarışa katılmayı gerçekten isterim, bende kondüsyonum olsa katılırdım seçeneğine tıkladım ama kondisyon o zamana kadar az da olsa rayına fakat bu sefer vakit olmaması ekleniyor. TCR'de gibi harita üzerinden katılanları canlı olarak takip edebilecek miyiz? Rotada kabaca şu gibi olacak galiba,

Dosyalar

• ROTA.JPG
    ROTA.JPG
    153,6 KB · Okunma: 93
Rotayı Hatay'a doğru uzatarak mi rotaya bakınca bı eksik geldi gözüme kiyilarimizi tamamen dolasmis olurduk.

@birolcakir
Çok güzel olur, iyi bir öneri

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri