Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede

Sinop tarafından hiç gitmedim. Bende merak ediyorum yolu, manzaralarının methini başka yerlerde de okudum. Geçen gün o tarafları düşünüyordum ama Strava da rotayı Sinop üzerinden çizince mesafeyi geçtim hadi +4007 metre de rakım yazıyor? Halbuki kıyın kıyın gidiyoruz :)

D100'DEN ILGAZLARDAN:
198862

SİNOP ÜZERİNDEN KIYIDAN:
198863

@Abdülkadir Ergin

Arkadaşla biraz daha konuştukta yarıştan bahsettim, bu rotanın uygun olmayacağını söyledi. Hatta yarış hoşuna gitti, katılmayı düşünüyormuş :) katılırsam da bu rotayı tercih etmem diyor.

Son düzenleme:
Scudo
@Abdülkadir Ergin

Zehri zerk etmişsin bile o arkadaş fazla dayanamaz,bizim kabileye katılır.?Çünkü panzehir bizim yarışta.

18 ön kayıt var, start listesi şu an 34 kişi ve katılımcı sayısını elli ile sınırlıyacağız. 31.Mayıs.2019 cuma akşamı kayıtlar kesin olarak kapanacak. Ha bir de 42 gün kaldı... :harika: :)

@Abdülkadir Ergin

bence bu rotadan giden yarışı çok zor bitirir!
1. çok virajlı
2. ın çık ın çık çok engebeli

ort 15 lere kadar düşer, günde 150km zor gidilir ve ertesi güne bacaklar patlarsa iş zorlaşır :)

@mehmetbulak
Bir de yol kalitesi çok kötü, ayrıca emniyet şeridi yok. Belki alternatif olur diye düşünmüştüm ama vaz geçtim...:harika:

Felaket tellalı olmak istemem ama Allah korusun herhangi bir kaza, yaralanma durumu için kriz yönetimi varmıdır. Bunlar göz önünde bulundurularak bir planlama yapılmışmıdır. Olmamış şeyler değil bunlar. Farzımuhal üzerine konuşmuyoruz. Çok uzak değil. Kapadokya ve marmaris fondolarını hatırlıyorum.

Her türlü olumsuz koşulda müdahale edebilecek 112 acil var. Ayrıca iki adet takip aracımız var.

@mehmetsunu

aslında bu tarz ultra mesafe yarışlarında bu tarz destekler sunulmaz. Bu bireysel bir yarıştır. TCR veya TAM yarışlarında baştan söylüyorlar; başına bir şey gelirse ambulansı ara bizi değil dıyorlar. Kimse böyle bir şey olmasını istemez ama bu granfondo tarzı bir yarış değil, adı üstünde destek olmadan bireysel sürüş.

@mehmetbulak
Evet, yarışın konsepti bu. Sevgili Mehmet Bulak olayı anlamış... :) :harika: Bu arada yanlış anlaşılmasın, 112 acil arabası yarış boyunca tüm rotada takip etmiyor. 112 acil, olumsuz durumda telefon edilerek olaya dahil oluyor. Tüm rota boyunca her yarışmacıya bir 112 acil lazım, bu da mümkün değil...

@mehmetbulak
Sevgili dostum hani bunu ben mehmetsunuya anlatırsın ama böyle bir durum karşısında hukuk mekanizması bu söylediklerini çokta iplemez. Neden diyeceksin, anlatayım. Sırf mahalle arasında bisiklet sürüşlerinden (PAB ve benzeri işte anla) birisinin önüne ısrar üzerine düştük diye etkinlik esnasında yaşanılan talihsiz bir kaza sonrası nerdeyse mahkemelik olacaktım Allahtan eleman şikayetçi olmaktan vazgeçti. Nerdeyse azmettirici muamelesi gördük. Tabi amacım böyle bir etkinliğe takoz olmak değil. sadece testi kırılmadan önce dilimiz döndüğünce uyarıda bulunmak istiyorum. Tabi organizatörler benden daha iyi ölçüp tartmışlardır ama böylede bir şey yoktur demek ülke şartlarında aşırı iyimserlik olur.

@mehmetsunu
Tüm katılanlar, sorumluluğun tamamen kendilerine ait olduğuna dair kağıt imzalayacaklar. Zaten on sekiz yaş altını kabul etmememiz bu yüzden...

@mehmetbulak

Abi nerden gidioruz simdi tam ben anlamadim :koptum:

Kiyidan gidince sorun var anladigim yoksa içten dalinca mi sorun var ben kaba taslak rota cikardim samsundan sonra iceri daliorum kolay olan bu mu :komik: Haftaya baslicam ayrintisina rotanin inş.

@mmakif
Sahil yolu problemli, o yüzden kavak, havza, osmancık, tosya rotasından gitmeyi düşünüyoruz. Bu rota aynı zamanda şehirler arası otobüslerin rotası...:)

@mmakif
Bak ben hiç böyle düşünmemiştim. Direk aklıma "bittiğin yerde otobüse biner evine gidersin" gibi bir şey gelmişti ?.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri