Scudo Sports

Trans Continental Tcr 9

Tehlikeli ama bisikletin girebildigi yollara girmesinler diye. Yaris sonucta, kestirme ve trafikten dolayi cok hizli olan yollara giriyor bazilari. E-5 mesea, d-100 vb. Bu sayede Istanbul bitisi tekrar mumkun oldu.
Abi sen de dun finishe gelmismiydin? Tcr hakkinda ciddi bilgilisin

Scudo
Tobias Mudanya'da neden bıraktı acaba? Çok az yolu kalmıştı.

Kural kuraldır napalım. Herkes türlü acı ızdırap çekerek geldi. Tolore edilebilecek bir mesafe bize göre ama buradan geçeceksin diye baştan belirtilmişse uyacaksın, kafana göre esnetirsen bedeli de oluyor.
Seneler önce barkley maratonunu 8 sn ile cuttoffa kalan biri vardi o aklima geldi. Barkley maratonuda dünyadaki en zor ultra koşu orgnizasyonu ve suana kadar 4 kere bitirilebilmis. Bu tarz organizasyonlar kurallara harfiyen uymak zorunda. Cunku ortada insanustu bir efor var.

köpekler sadece Türkiyede yok. Kavala-dedeağac arasındaki tali yolda da çok köpek var. yol kalitesi de yer yer baya düşüyor. (araç yolu güzel) önüme atlayan bir köpek beni düşürmüştü.

otel hiç yasak olmadı abi. mark hayden mesela önceden otelleri ayarlıyordu.
Kendi kendine yeterlilik yarışı, otel konaklaması yerine kendi imkanlarınla dışarıda gecelediğin yarış diye hatırlıyordum.
Başka yarışla mı karıştırdım acaba? :kötü:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Kendi kendine yeterlilik yarışı, otel konaklaması yerine kendi imkanlarınla dışarıda gecelediğin yarış diye hatırlıyordum.
Başka yarışla mı karıştırdım acaba? :kötü:

otel de bir imkan işte :) parasını verip kalıyorsun. mesela güzergahda arkadaşının evi var onda kalamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bir diğer Türk yarışmacımız Sinan Kargı da bu gece 66. sırada bitirmiş. Lastikler onu çok yordu ama yine de bitirdi. Hem Ahmet Karaoğlan'ı hem Sinan Kargı'yı canıgönülden tebrik ediyorum. Müthiş bir azim ve güç gösterisi. İleride torunlara anlatırlar artık bisikletle Belçika'dan Türkiye'ye geldim diye :)

1000016613.jpg

Bugün uzun süredir takip ettiğim başka bi yarışçıyı anlatıcam. Matthew Spooner.
Eski 2015 TCR yi anlatan bi post yazmıştım. Sonra yoruma "look forward to see you" yazınca tamam diyip finishe karşılamaya gittim.
53 yaşında. Bence yaş/performans oranı olarak üst seviye biri. 44.sırada bizim yerli gençlerden önce bitirdi. Ortalama her gün 330-340 km sürdü
20 li yaşların başında biraz yelken vs yapmış o da ne kadar spor sayılırsa. Çoluk çocuğa karışıp her türlü spordan kopmuş. 40 lardan sonra keskin bi dönüş yapıp spora başlamış.Aynı zamanda Iron Man vs. koşuyor. İsviçre'de bilgisayarcılık yapıyormuş. Yüz hatları baya Rudolf Hess'i andırıyor bence. kimse daha önceden böyle bişey söylememiş. avrupadaki eski alman karşıtlığı vs olmalı...

Türkiye'de köylüler iyi ama fakir insanlar diyince bi moralim bozuldu. Bunun dışında bizim köy yolları baya gravel olduğunu söyledi vs..

20240803_195852.jpg
Screenshot 2024-08-05 201822.png

Son düzenleme:
Geri