Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
@KitapSever
Aklima gelmisken yazayim gecen senelerde bi katilimci vardi.Adini hatirlamiyorum İngilizdi heralde.Dedigine gore hic oyle antreman yapmamis.Sadece gundelik hayatinda her turlu isini bisikletle hallederek TCR de iyi bi derece yapmisti.Bu da kendi capinda bi hazirlanma metodu.Nasil bi gundelik yasantisi var pek bilmiyorum.İsmini bulabilirsem paylaşırım.Bu da kendi çapinda bi TCR ye hazirlanma metodu bence

Bu arada James Hayden'in de bisiklet geçmişi çok eskiye dayanmıyor zaten yaşı da genç.

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@gmfaruk
Hocam herşey birazda kafada bitiyor, zaman varsa hak getire diyip 7/24 bisikletin üzerinde olmak lazım. :)

Arkadaşlar bu yarışta derece yapanların genel vücut tipleri ve yağ oranları ne durumda acaba?

@Ilter Elmas
Hocam tcr no 5 2017 birincisinin bisikletine vücut tipine falan baktım 58 santimetre kadro kullanıyormuş, klasik ince ve uzun bir adam. Bu arada çok ilginç bir selesi vardı. :D

Olacak sey degil valla forumdan arkadasimizin ongordugu sey gerceklesti ve james Hayden 3. kontrol noktasina bjorn Lenhard'tan yaklasik 100km once ulasti.

dun baktigimda Bjorn 100 km civari ondeydi. Cok sasirtici bir performans.

O da ne!! Aydin Bez scratched (birakmis) gorunuyor. Uzuldum. dilerim kaza sorun olmamistir.
Berk iyi gidiyor CP2 ye 50 km var su an. Alperin ise 140 kmsi var cp2'ye

Asagidaki arkadasin soyledikleri sanirim bizim icin onemli: kisaca soylersek ' ben hollandaliyim ve burda herkes bisiklet kullanir, ben de farkli degilim. ilk yol bisikletimi universiteden sonra aldim, diye devam ediyor...
Gunluk hayatimiza bisikleti sokmadikca bisiklet sporcusu yetistirmek cok kolay degil galiba.
asagiya kendini anlattigi metni birakiyorum.
SJOERD WITJES
From: Amsterdam, Netherlands
(link)
sjoerd_witjes.jpg

Almost everybody in the Netherlands uses a bike as a means of transportation. I'm no different. During high-school I cycled daily 15km to school and back again. This was followed by a more sedentary life during university where I only used the bike to get around.

I only got my first roadbike until after university. After that things gradually escalated. I did a couple of cycling trips in France and Italy and some weekend trips. The multi-week trip I did from Amsterdam to Spain (on a fully loaded steel touring bike) really got me hooked on self-supported cycling adventures. After that experience I took part in my first bike race: TCRNo5.

Unfortunately I had to scratch from TCRNo5 3500km in. This time around I take with me the experience gained in 2017 and aim for a finish hopefully well before the finishers-party.

I live in Amsterdam, where I (unsurprisingly) get around by bike. Next to cycling I've taking on running during winter to keep fit.

Aydın dün 2. kez çok yakınından geçen bir tır nedeniyle dengesini kaybederek kaza yaptı ve omuzu çıkarak dizinden hafif yaralandı maalesef. Buna rağmen devam etmeyi düşünse de bırakmak zorunda kaldı. Sağlığı iyi durumda.

22:00 - 21:55 Jul 30th CEST
Track / Route: 555.6 / 606.6 km
Climbing: 6498.9 m
Moving: 22.8 hours, 26.6 km/h

james hayden 1. gün istasistikleri. adam 22,8 saat pedal çevirmiş. 6500m tırmanmış ve 606km yapmış.

Geri