Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
Bir hafta sonra Trans Troy yarışımız var, o yarıştan sonra artık Tcr 6 için tüm çalışmalarımızı ve ekipmanlarımızı ortaya sereceğiz..:)

@mümtaz öztürk abi gercekten masaallah in var. nazar etmekten korkuyorum. abi peki bisiklete katki saglayan baska cesit calisma var mi? yani kosu, yuruyus veya yuzme bisiklet gelisimine katki saglayabilir mi?

@yusufgs36
Çok teşekkür ederim kardeşim, sağ olasın. Özellikle koşu kondisyonu çok önemli. Ama, bisiklet sürerek elde ettiğin kuvvet, devamlılık ve hız asıl önemli olan. Doğru antrenman çok önemli. Bunun yanı sıra dinlenmene ve beslenmene de dikkat etmelisin. Ve tabi hepsinden önemlisi sabır. Performansını altı aylık bir periyotta ciddi oranda artırabilirsin, ancak, o performansı uzun zaman devam ettirebilmek uzun yıllar gerektirir. Eğer bisiklet olayını sever ve bir kültür olarak yani yaşam biçimi olarak ele alırsan amacına ulaşırsın..:)

@mümtaz öztürk abi aslinda sevme konusunda sikinti yok da yeterli antreman yapmada sikinti var:) planli bir sekilde binemiyorum surekli firsat kollamaktan yoruldum :) ama gene de sukur haftada en az iki trainer yapabiliyorum. ins. bir gun sizin gibi dayaniklilik gerektiren tcr veya benzeri bir kosuda yer alacagim

@mümtaz öztürk

Son cümle tam isabet hemde 12 den,bisikleti bir yaşam biçimi olarak algılamak, darısı seksen milyona,,,,,

İki gündür hafif vücut kırıklığı yüzünden antrenman yapmadım. Ama iyiyim, yarın Allah'ın izniyle Yüklenicem. Yokuş interval düşünüyorum. Görüşmek üzere iyi geceler.:)

@mümtaz öztürk @MehmetAliB. @birolcakir
hepinize gonulden basarilar diliyorum.
sizden ricam birbirimize tahammullu olalim. 'milli olmak' ile ilgili konusan arkadas ve diger herkesin dusuncesine hakaret ve acik ahlaksizlik olmadigi surece saygi gostermeye calisalim. Hepimiz sizlerin arkanizdayiz ve takip edecegiz.
@mümtaz öztürk kendi adima sizin bu cabanizi gorunce cesaret buldum. sahur programindaki hoca gibi herkes size birseyler sormus :) ben de sormadan edemeyecegim: TCR de ortalama gunluk 250-300 km civari surusler yapiyor yarismacilar. evet sizin kursu niyetinizin olmadigini okudum. Bu mesafe antrenmanlar bana yeterli mi diyorsunuz? yoksa ilerleyen gunlerde plan - program geregi antrenman mesafeleri artacak mi?

@Rammstein111
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Antrenmanlar konusu biraz çaba gerektiren bir durum. Yaşım gereği daha fazla km leri hedeflemem benim için yıkıcı olabilir. Oralarda başımıza neler geleceğini bilemiyoruz, ben her zaman, evdeki hesabın çarşıya uymadığını bilirim. İlk defa katıldığım bu derece zorlu bir macerada kalkıp ta kürsüyü hedefliyorum demek, benim yaşımda birisi için fazla hayalci olur. En güzeli hırs yapmadan, maceracı bir zihniyetle , güzel bir tempo ile sadece zamanında bitirmeyi hedeflemek...Benim için, Tcr ye katılmak bile başarı zaten...:)

23.04.2018 antrenmanı
87,32 km orta tempo içinde
1 x 4 km %5.5 eğim 150 hr ort ile çıkış
10 ' yumuşak tempo
1 x 9 km % 3 eğim 145 hr ort ile çıkış
toplamda,
23 km ort
118 hr ort
775 m kazanım.

@mumtaz ozturk ,su yaristan sonra amator bir takim kursaniz da bizde sizin tecrubelerinizden yararlanabilsek.her paylasinizi imrenerek icimden masallah diyerek okuyorum.dualarımızda desteklerimizde sizinle.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal
eyvallah sağ olasın. Antrenman isteyene veririm ama uzaktan bu işler tam randımanlı olmuyor...:)

24.04.2018 antrenmanı :
102,15 km içinde ;
1x7,2 km % 6 eğim ort. 140 hr ort
10 km orta tempo
2x10 km tempo rüzgara karşı 138 hr ort.arası 3' yumuşak sürüş
Tüm ant içinde,
23,17 km ort
114 hr ort
940 m kazanım..

not : tüm antrenmanlar non stop yapılmaktadır...

Çanakkale bizi bekler, haydi gidiyoruz

@mümtaz öztürk @birolcakir @MehmetAliB.
Forumun Ağabeyleri gelmiş ayaklarının tozuyla Trans Troy Race'den.
Hoşgelmişler:harika:
Bundan sonrasını Trans Troy Race'da yaşadıklarınızı duymak isteriz eğer sizleri yormuyacaksa:hhhhhh:

Süper bir etkinlikti
Yarış dostluk mücadele savas azim acı hepsi vardı

Bazı sebeplerden aşil tendom sorunu yaşadım. Tcr ye gitmeden böyle bir sorun yaşamış olmaktan memnun oldum. Tcrde ne yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum.
Kafama göre uzun sürüşler yaptım hatta ttrden de fazla oldu bu sürüşler.
Rekor keza öyle.
Yolları kendin belirlemediysen her an sürpriz ile karşılaşacağını varsayip ona göre davranılmalı.
Bisikletimde çok ciddi sorunlar vardi. Açıkçası bu sorunlarla beraber başarılı olacagimi düşündüm. Ama yanılmışım. Yaptığım hataları not ettim. Bundan sonra aynı hatalara düşmeden yoluma devam edeceğim.

İlk gün mümtaz abimin gazıyla haddinden fazla tahin pekmez bal tereyağı yedim o gün cırcır oldum
Unutulmaz bir gün yaşadım. Aynı Fransa turunda bir yarışçının kimseye aldırmadan ağacın altında etabın içine ettiği gibi bende çalıların arasında cp1 etabın içine ettim.
Organizasyon on numara bir sonrakine katılmanızi şiddetle tavsiye ederim.
Aklıma geldikçe anlatırım.

@Kudret Kurtcebe haklısın abi bu yarışta kendi istediğim gibi davranamadim. Bunun sebebi de bir gün önce Çanakkale'ye gidip arkadaşlarla dost olmaktı. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Bu yüzden yaptığım her şeyin haklı bir gerekçesi vardı.
Tekrar ediyorum çok faydalı eğitici eğlenceli yarış etkinliğiydi.
Organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.

Geri