Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

@birolcakir
Yarışa katilanlar olarak topluca başvursaniz sponsor olabilirler belki.

Scudo
Ben belediyeye söylemiştim. Ancak biz seni destekleyelim (bizim mahallenin sporcususun) dediler.
Gerçi telefonlarıda bakıyorlar ya oda ayrı bir konu :)

@birolcakir dün akşam çağrı terzioğlu ve ikiteker biadam yusuf un canlı yayınına mesaj attım,sponsorluk konusu nasıl oluyor diye,şöyle bir cevap verdiler markadan beklentiler ve markayı nası temsil edecek o önemliymiş.burdan yola çıkarak bisklet firmalarına attığım mailler daha önemli gibi

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Evet ödemeyi yaptım ve giriş onaylandı, bekle bizi Tcr 6 geliyoruz...:)

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Kimseyi suçlamıyorum ama yüzlerce üyesi olan bir forumda, trans continental gibi bir yarışa slot almış üç kişi için iyi dilekler ve beğeniler yirmi bilemedin otuz kişiyi geçmiyor...Bunun bir nedeni var mı...? yoksa ben mi biraz ince düşünüyorum...:)

@Çağdaş78
Kırk yılda bir kere elimize geçen fırsatı değerlendirmek adına borç harç girdik bu işe..her şey para değil kardeşim, bazen bir iyi dilek, bazen bir gülümseme insanı ateşler...:)

@mümtaz öztürk abi daha önce de belirttiğim gibi sizler gibi dayanıklı bisikletçilerin bu sene türkiye'den katılacak olması bizleri gururlandırdı. bizleri en iyi şekilde temsil ettiğinizi ve en az ikinizin kürsüye çıktığını göreceğiz inş.

@mümtaz öztürkbircogumuzun hayalini gerceklestiriyorsunuz.Tarih yaklastikca ilgi de takip de artar insallah.Lutfen tum katilimci forumdaslar gelismeleri paylasmaya devam edin.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@yusufgs36
İyi dileklerin için çok sağ ol kardeşim. Özellikle Birol Çakır kardeşimizden kürsü beklentim çok fazla. Ancak ben kendi adıma yalnızca bitirmeyi amaçlıyorum. Daha önce böyle bir sürüş yapmadığım için ne olabileceği konusunda bir ön görüm yok. Sadece bitirmek adına kendime güveniyorum. Zaten bu yarışı ön sıralarda bitirenlerin robotvari durumları, teleskopla bile baksam kürsüyü göremeyeceğim anlamına geliyor. Olay tamamen işin tadını çıkarmak ve kazasız belasız bitirebilmek...:)
@hayriünal
Çok teşekkürler kardeşim, inşaallah ilgi biraz daha artar da biz de havaya gireriz..:)

@mümtaz öztürk çoğu bilmiyor ne olduğunu ama hayırlı dileklerimiz sizinle inşaallah rabbim kazasız belasız bitirmenizi nasip etsin.

@hayriünal Evet bir kaza bela olmaz ise vede gidebilirsem hedefim kürsüye çıkmak. Bunu yapacak azim inanç sağlık ve kondisyona sahibim evelallah.

@mümtaz öztürk eyvallah abi bencede hepimiz başaracağız

11 Ağu 2017, the guardian geçmiş yarış ile ilgili bilgiler vermiş.

(link)

- İlk 12 saat içinde, ön grup genellikle netleşir,
-Her gece yaklaşık üç saat uyudum, kalktım ve bisiklet sürdüm.
-Geçtiğimiz sene aşırı ısı çoğu bisikletçiyi rahatsız etti yaklaşık 120 kişi aşırı sıcaktan bırakmış.
-Yarışın galibi olan James Hayden sekiz gün, 23 saat ve 14 dakika içinde yarışı tamamladı.
-Her gece yaklaşık üç saat uyudum, kalktım ve bisiklet sürdüm.” 2015 yarış şampiyonu Josh Ibbett, zaferinin hemen ardından Telgraf'a şöyle dedi. “Güneşin doğduğu saat gerçekten harika. Öğleye kadar sadece bir öğle yemeği molası verirsin, Beynimin kapanmaya başladığını hissettiğimde genellikle 12 ya da 1:00 civarında sürmeyi bitiririm.

@sadi imren
eyvallah kardeşim bilgiler harika, emeğine sağlık.

@mümtaz öztürk ağabey bizimki emek mi asıl emek siz de kolay gelsin Allah yardımcınız olsun.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mümtaz öztürk abi ayağınıza taş başınıza yaş değmesin yolunuz bahtiniz açık olsun. Çok imreniyorum vallahi

@Oğuzhan Çaylak
Allah razı olsun kardeşim, inşaallah sen de bir gün gider yarışırsın. Allah gönlüne göre versin...:)

Ne dersiniz WhatsApp da grup oluşturalım mi giden arkadaşlar ve sonra sponsorlar ve ilgilileride ekleriz.
Anlık bilgilendirme gerekli olacak

Gerçekte kaç kişiyiz kafam karıştı ;)

@birolcakir
İyi olur valla, forumdan 3 kişiyiz, 3 kişi de forum harici var.

0541 255 58 77 benim numaram

Geri