Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
da.@el_Aksa_1903
Hepimizin beklentisi o yönde. Türkiye de günlük mesafe rekoru öyle az buz bir şey değil. Birol Çakır kardeşimiz yüzümüzün akı olacak Tcr6 da...

TCR'ye katılacak forumdan 3 biz varız, diğeri Berk Okyay, bir de Aynakol bloğunun yazarı, ismini tam bilmiyorum Mahsus Mahal varmış, etti beş. 6. kişi kim acaba

@birolcakir Türkiye rekortmenimiz. Yürekten başarılar.:harika:
Tubular lastik kullanacağınızı okudum, riskli olmaz mı?

@birolcakir
Evet doğru.
Osman Şirin mi katılıyor yoksa:D İyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Konuyu şimdilik buradan yarış sırasında da internetten takip edeceğim. Gerçekten imkansızı başarmak bu oluyor. Kamu spotlarında spora teşvik edip kendi sporcularına bile sponsor olmayan bir yerde canla başla didinip bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum, inşallah istediğiniz gibi sponsorları da bulur başarılı bir şekilde bu yarışta herkese kendinizi gösterirsiniz.

@mümtaz öztürk şimdi farkettim, diğer 3 arkadaşı forumdaki iki arkadaşın sorusuna cevap olsun diye yazmıştım. 5 isim de cr6'da olunca sizin isminizin olmaması saçma olmuş tabi. Başında öyle düşünerek yazmamıştım, anlamlı olması için şimdi değiştirdim:)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Abilerim merhaba öncelikle 14 yaşında küçük nir kardeşiniz olaak yazıyorum bunları.
Öncelikle bu yolculuğun masraflı olcağı kesin ama ekstra masraflarda çıkacaktır illaki çünkü mesela rota da alp dağları var ve çok soğuk olursa konaklama gibi şeyler olbilir benim asıl yazmak istediğim şey sponsorluk ile ilgili bisiklet firmalarına yazmışsınız galiba ama bir de bu show haber gibi yerleri deneseniz bu ihbar hattından ülkeyi temsil edicez uluslar arası bir yarış faland derseniz döneceğini düşünüyorum sonuçga bunun örekleri vardır en kötü para toplanır bü banka hesabında
Bu arada başarılar :)

@mümtaz öztürk
Ne demek abicim sizin başarılı olamnız bizim başarılı olmamız gibi bir şey yardım etmek de boynumuzun borcu oluyor:hhhhhh:

@Emir haberal
Herkes senin gibi düşünse bizler sıfır sorunla gideriz yarışa...:)

@sabit bugün 5-6 firmaya ve salcanonun sahibi Salih beye direk gönderi yaptık. Salih bey bu yılki sponsorluk kotalarini doldurduklarini soyledi. Yinede konu hakkında gonderi istedi bizde gonderdik. Bu iş için 25 uluslararasi firmaya gonderi yapacagim.
Büyüksehir spor as ye de mail attım.

Bu is ya olacak ya olacak. :)

Geri