Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

@MehmetAliB. ben açık hava otellerinde konaklama yapmayı düşünüyorum...:) Yıllardır kamp yaptığımdan çok alışığım. Zaten yaz ortası soğuk ta olmaz. Ama zorunluluk olursa pansiyon ya da otel olabilir.
Tcr den henüz mesaj gelmedi değil mi..? şu 150 poundluk para için.

Scudo
@mümtaz öztürk Yok hayır gelmedi. Gelince burdan yazışırız.

Açık havada uyku en güzeli. Bir de benim kötü huy olmasa. İnsan nedense daha az ama daha faydalı uyuyor. Ama, aması var, TCR'nin birinde yağmur çok yağmıştı, yağmuru geçtim ağustosta Alpler'de kar bile yağdığı oldu. Hatta bazı yarışçılar mecburen otelde mahsur gibi kalmışlar. Yağmur geçirmez giysi şart.

@mümtaz öztürk :D
Unutmakla iyi etmişsin. Niye dersen biliyorsun ben daha önce TCR'ye başvurmuştum, haddim olmadan bir tavsiye geçeyim; yarışı bir hafta unut kafandan sil, diğer hafta hatırla:) Tabi böyle şeyler kişiseldir, kişiden kişiye göre değişir. Sen hatırlatmasaydın benim umurumda değildi mesela:islik:

Aslan abim benim, ata meydan meydana yiğit gerek, sür atı

@MehmetAliB. Eyvallah kardeşim. Ben unutma işini asla beceremiyorum. Zaten emekli olduğumdan bütün günüm bisiklet ve türevleri ile ilgili geçiyor... :)

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olursunuz. Aşağıdaki linkte, geçen yılın sonuçları var. Yarış esnasında gönüllü kontrolörler olduğu için, yarışma ciddi bir ortamda gerçekleşiyor. "Rule 8. No cycle helmet and light" kask ve ışık yok diye diskalifiye olan bir kişi var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
@MehmetAliB. Abi tebrik ederim öncelikle. Bu yarış tam senlik ;) İnanılmaz keyifli olacağına eminim.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
topeak-Bikamper-bikepacking-tent-uses-bicycle-as-frame03.jpg

Topeak bikecamper, tam bu tur için yapılmış :harika:

@alper 76 sponsor için bir belediye ile ön görüşme yaptım onlarda çok sevindiler ancak bana bütçe lazım. Yani daha önce giden arkadaşlar ne kadar harcama yapmışlar bunu bilirsem daha rahat görüşebilecegim.

@mümtaz öztürk mümtaz 24 saatte ne kadar gitmeyi dusunuyorsun
Eğer 400km + gideceksen o gıda masrafını 4 ile çarp.
Yani bana kalırsa 10.000 TL gibi bir miktar ortaya çıkar.
Vıze işi nasil yapılıyor ne kadar harcaniyor

@birolcakir sevgili kardeşim benim 24 saatte gideceğim en fazla 300-350 km dir. O da şimdilik tahmin. Senin de dediğin gibi rakam 10.000 seviyelerinde...zaten ben sponsor bulamazsam gelemiycem...:(

@birolcakir schengen vizesi bu iş için çok elverişli işte vize en basit işiniz olacak bilginize
@mümtaz öztürk 26 üye ülkenin 400 milyonu aşkın vatandaşı için bölge içinde ve dışında tek bir ülkede seyahat eder gibi pasaport kontrolüyle ve sınır kontrolü olmaksızın seyahat etme özgürlüğü garantilidir.

(link)

Arkadaşlar merhaba,Tcr yr gidecek ve çadıra ihtiyacı olacak bir arkadaşa çadırımı verebilirim.1,5 kg civarında.Ama kendi çantası yerine bir sıkıştırma çantasında daha az yer kaplar ve daha hafif olur.Tek pollü olduğu için,polü de ayrı bir çantaya sıkıştırılabilir.Camino de Santiago yolunu yürüyen bir arkadaşıma da vermiştim,çok rahat etmişti.

Sevgili Mutanni :
Düşünceniz çok etkileyici, sağ olun var olun. Benim açıkta da uyuyabilme özelliğim olduğundan, gönlü zengin kendi güzel Mehmet Ali kardeşime yol veriyorum. İyi ki varsınız..:)

@MehmetAliB.
Mümtaz abin sana çok teşekkür ediyor...:) sana daha çok yakışır o çadır..:)

Az önce belediyeyle görüşme yaptım. Sponsorluk için yardımcı olacaklar benden istedikleri masraf listesi. Uçak bileti konaklama gıda gibi acaba bir liste hazırlamış olan varmı?

1. Bu arada benim yüküm olmayacak çadır da kullanmmiyorum. Zaten evden çıktığımda 500 km gidecekmisim gibi cikarim. Şu mataraeina koyduğum alet edavat bana yeter. Yazın ortasında kıyafet de lazım değil bisiklet bana yeter :)

Geri