Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Üzüntümü paylaşan ve paylaşacak olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Antrenmanlar aynen devam, Allah izin verdiği sürece yılmak yok. Daha ne Ttr ve tcr ler bizi bekler. :):):)

Üzüntümü paylaşan ve paylaşacak olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Antrenmanlar aynen devam ediyor. Daha nice Ttr ve Tcr yarışları Allah izin verirse bizi bekler :)

Scudo
@mümtaz öztürk ağabey, yatırdığın kaparoyu geri alma veya seneye tekrar kullanma imkanı umarım vardır :(

@mümtaz öztürk
Entry Fee
The cost of Transcontinental No.6 is £300 Entry Fee + £100 basic media license (if required). The payment due dates are as follows.
50% Acceptance Deposit £150 - Due 18th March 2018
50% Balance - Balance £150 + £100 basic media license* (if required) - Due May 2018. £50 discount for own tracker applied to this payment.
Transfer or Withdrawal of Entries
Your offer of an entry is for this year (2018) only, it is not deferrable until next year and in the case of solo riders is not transferable. In the case of pairs only one of the original applicants may be substituted and the starting pair must contain one of the applicants selected. Deposit and balance are non-refundable.

@Özcan.
Maalesef böyle bir hakkımız yokmuş.

Tcr 6 için resmi sitelerine ve ilgili kişiye , zorunlu sebepler yüzünden bu yıl katılamıyacağımı bildirdim. Yine de ülkemin prestijini düşünerek rahmetli annemin vefatını sebep gösterdim. Onlar da bir mail ile beni bu yıl ki Tcr den çıkardıklarını bildirdiler. Her işte bir hayır vardır diyorum, hepinize sevgiler dostlarım. Her türlü yolu elinden geldiği kadarıyla kullanıp beni destekleyen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız...:)

Dear Mumtaz
We are very sorry for your loss, of course you must be with your family at a time like this. We will remove you from the race list.
Our deepest sympathy and best wishes to you and your family at this very difficult time.
Anna and the Transcontinental Race family.

@mümtaz öztürk vay memleketimin haline . Milyonluk topcu e..eklerin kırıklarına - hizmet karsiligi- hediye ettiği araba parasına ,5 yıl boyunca 5 er kişiyi bu yarışa gönderme imkanı olduğunu bilmek beni gerçekten rahatsız ediyor. Üzgünüz Mümtaz Bey . Hatta canımız sıkkın. Bakmayın neşemizi kaybetmeme çabalarına. Başka da pek birşeyimiz yok.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve MakRo
@Çağdaş78

Sizin gibi duyarlı ve bazı şeylerin farkında olan arkadaşlarım olduğu için mutluyum. Tcr ye katılmayı çok arzu etmiştim. Tüm rotaları ezberleme derecesinde çalıştım. Çok iyi antrenman yaptım, öyleki ; kendimi denemek adına girdiğim Trans Troy yarışı beni yoramadı . Ama ne yaparsınız ki , her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Sağlık olsun deyip üzülmemiş gibi yapmaya devam...:(

Geçmiş olsun, insanın önüne para engeli çıkınca çok kötü düşündürüyor maalesef.
Ama yinede aklımızda kalan tek bir soru:
-Koskoca 80 küsür milyonluk memleketimizde bir tane sponsor olacak adam yokmu?.

@TORUKOJİN
aslında çok var da, hepsi lafta kaldı. Sponsor olmadan önce sordukları ilk soru ; bizim çıkarımız ne olacak...? tabi bu soruyu direk sormuyor da, benim markamı iyi taşıyabilecekmisin diyor...

@mümtaz öztürk
Bu konuda en büyük örnek Gürkan Genç abimiz, sitesinde sayısız kurumlarla görüşme yaptığı yazıyor ilk büyük 'TÜRKİYE-JAPONYA turunda. Sonuç ne olmuş peki?
-0(Sıfır) olmuş, sponsor olanlarda zaten bildiği, tanıdığı arkadaşlarıymış.

Tabi bu büyük tur bittikten sonra tanındığı için leş kargaları başına üşüşmüştür orası ayrı.
Adam diyorki benim sponsorlarım bana gönülden destek verenler, adam o kadar paylaşım yapıyor sosyal medyadan bir tane sıkıcı sponsor reklamı yok.

Umarım böyle insanlarla tanışırsınız, sponsor dediğin insana gönülden destek vermeli; bir yarışta istenilen derece gelmedi diye ertesi gün sözleşme fesheden kurumlar değil.

TCR başladı diyorlar, doğru mu?

@Özcan.
irlanda da trans atlantik diye bir yarış var, o başladı. Tcr, 29 temmuz pazar gecesi start alacak.

@mümtaz öztürk Evet İrlandaki yarışa @İki Teker Bir Adam adamda katılmış durumda, kendisinin sosyal medya hesaplarından yarışı takip ediyorum. Kendisine de başarılar dilerim.

@TORUKOJİN
Aynen öyle oldu mesela garmin turdan önce sponsor olmamış sonra kendileri aramış sponsor olmak istiyoruz sana diye gürkan da benim ekipman tamam benim desteklediğim sporcu ya olurmusunuz demiş firma kabul etmiş o sporcu faydalanıyor şimdi.

@mümtaz öztürk
@MakRo
@Ilter Elmas

Madem takip edenler var, neden bununla ilgili bir başlığımız yok arkadaşlar? Yanlışlıkla bir yerlerde duymasak haberimiz olmayacak?

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve MakRo
@Özcan. Ben pek detaylı bilgi sahibi değilim bu yarışla ilgili. İkiTekerBirAdam katılıyor diye haberdar oldum, sonra instagram sayfasını takip edip youtube'den birkaç video izledim yarış ilgili.

@el_Aksa_1903
Leş kargaları işte hocam. Normalde bu tarz firmaların sana, bana destek vermesi için tur/gezi sayfalarımızın heryerinde firmanın reklamı olması lazım. Bence bu sponsorluk işlerine pek girmemek lazım, marka o insanı kullanmak istiyor sonuçta. Marka için reklam kaynağı olmak kim isterki?

Geri