Scudo Sports

Trans Anatolian Tour

@Osman Kıtay

Bu fikir süper olmuş. Maddeten olamasam da manen yanınızdayım :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Scudo
@Oktay Erkan
Yolda kendimizi daha kalabalık hissedeceğiz. Teşekkür ederim.

@Osman Kıtay fikir (ithaf) muhteşem olmuş. Çok beğendim. Takdir ettim.

Yolunuz hep açık, turunuz kazasız ve keyifli olsun.

Selamlar

five

@five Teşekkür ederim. Anamur bölgesi ile ilgili bir ara özelden başını ağrıtacağım.

• Beğen
Tepkiler: five
Hazırlıklarımız tamamlandı. Ana hatları ile açıklayacak olursam, Turumuz tahmini 1.750 Kilometre sürecek. Cumartesi akşamı Dalaman' a uçakla ulaşıp, pazar sabahı torosları tırmanarak etabımız startını alacak.

Daha önceden dediğimiz gibi turumuzu Bisiklet forumun en candan insanlarından olan @NEVRES KME ye ithaf ediyoruz. İstanbul' dan çıkış yapmadan önce Nevres hanımı ziyaret alıp turumuzun ana gazını almış olacağız :)

Turumuza sponsor bulduğumuzdan dolayı, Bisikletlerimiz, kamera ve bazı küçük ekipmanlar bize bedavaya geldi.

Turda Arkadaşım Serhat, Felt FX-95 Cyclosross (Lastikler ve aynakol değişti) ben de Fuji touring kullanacağım. Yükümüz ortalama 10 kilo olacak.

Yanımızda takviye gıda olarak Jel ve Whey Suplementer olacak. Yolda bol bol ne bulursak yiyeceğiz.

Konaklamalarımız otel, motel, pansiyon olacak.

Yanımızda götürdüğümüz kamera ile günde 3 saat çekim yaparak tur sonunda belgesel yapma planımız var.

Bu güne kadar 200+ ve 100+ antremanımız oldu. Vücudumuzun tura hazır olduğuna inanıyoruz.

Turumuzu takip etmek isteyenler için strava linklerimiz :

Benim
(link)
Serhat' ın
(link)

Takipte olacağım. Zor bir tur olacak. İnşallah düşündüğünüz gibi bitirirsiniz.
Şimdiden başarılar dilerim.

• Beğen
Hatırladığım kadarıyla Antalya rota içindeydi. Bir değişiklik var mı?

@Osman Kıtay ve @serhat kapılar heyecanla bekliyorum. İnşallah o gün bende iyi olacağım. Herşey güzel olacak. Allah sağlıkla kazasız belasız turunuzu bitirmek nasip etsin. Görüşmek dileğiyle..Sevgiler

• Beğen
Şimdiden başarılar, kolay gelsin ama ben konu ismine takıldım; TÜRKÇE kullanmaya özen gösterirseniz sevinirim, dilimize sahip çıkalım :)

• Beğen
@NEVRES KME haftaya az kaldı nevres hanim.
@taner07 transit anadolu turu Desem transit türkçe değil. Tur hele hiç değil. . dolambacsız Anadolu donmecesi yazsam komik olur.
Velhasıl Türkçemiz ile yazmaya kalkacağım ama "Velhasıl" bile türkçe değil.
Ilk yazdığım yazida belirtmiştim, turumuzun ilham kaynağı "trans Continental race" olmasından kaynaklı.
en azından "tour of Turkey" e göre daha masum kalıyor.
Türkçe konularını severim :) saygilar.

Başarılar ve kolay gelsin, yapacağınız tur ve edineceğiniz tecrübe, tur sonu notları ve diğer dökümantasyon bizim için çok büyük nirengi olacak, yolunuz açık olsun. İyi seyirler.

• Beğen
Turumuz yoğun yağış riski nedeni ile tepetaklak olarak; İstanbul başlangıç, Dalaman bitiş olarak değişmiştir. Yarın sabah Kartal'dan turumuz başlıyor. Görüşmek dileği ile...

zor ama güzel bir plan. hayırla başlasın hayırla bitsin inşallah iyi yolculuklar.

@Oktay Erkan Sabah 6 da kazlıçeşmeden metro ya bineceğiz 6.45 - 7.00 gibi kartal metrodan çıkış yapmış oluruz. Gelme imkanınız olmasa dahi bizimle olduğunuzu biliyoruz.

Geri