Scudo Sports

Trance Müzik

Tepki
6
Merhaba.

Forumda yeniyim bu kadar üye varken bir de bana gerek var mıydı şüpheliyim:) sanırsam yoktu ama düştük bir kere.Sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.Ben Trance Müzik dinleyicisiyim belki aramızdan da takip edenler vardır ? Umarım:)

Bu sanat eserini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.Hareketli başlıyor diye hemen kapatmamanızı diliyorum ve süreç ilerledikçe,parça ilerledikçe hayal dünyasına dalmanızı,yunus balıklarıyla yüzmenizi,mutlu olmanızı umuyorum:)

(link)

Scudo
Bu tip ritimleri seviyorsan Psychedelic-GOA öneririm.

Cosmosis - Delysid - Electric Universe bu isimlere bi bak.

Favorilerim

Andy Blueman
Gareth Emery
Above & Beyond
Estiva
Daniel Kandi

bu liste uzar gider, uplifting yapan bütün prodüktörleri severim aslında ( Armin i sevmiyorum )

Trance, Ambient, Chill Out tarzlar her zaman rahatlatıcı ve favori tarzlarımdır. Yanni de bunlara güzel bir örnek. Biraz daha electronik diye geçse de Chill Out olan Parov Stelar, Gotan Project, Delerium ve Cafe Del Mar'ı da tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
@Oğuz.

teşekkür ederim.Psy Trance ile bir ara ilgilendim.Şu günlerde İzmir-Karagöl de hoş bir etkinlik var:)

Önerdiğin isimleri araştıracağım.Astral Projection,John 00 Fleming,Infected takip ettik zamanında:)

@Kaan Aksu bende uplifting severim.Saydığın isimlerden Andy Blueman ve Daniel Kandi gayet hoş sounda sahipler.Şu parçaya göz atmanı öneririm.

(link) kendisi şu aralar Trance Music ile uğraşmıyor.Film müzikleri tasarlıyor.

@Dogukanaksu Cafe Del Mar serilerini her zaman ilgiyle takip ediyorum.Yaz günlerinde rahatlatıcı oluyor.Delerium-Silence ve Innocente efsane parçalardan:)

@Yasinduran:Üstad bizde tam anlayamadık neyin kafası olduğunu:)

@berkant_atay:Merhaba.Karagölde yukarıda söz ettiğimiz gibi Psy-Chillout ve Proggressive tarzların icra edileceği bir etkinlik olacak.Elektronik Müzik ile ilginiz varsa kesinlikle gitmenizi öneririm.Yoksa da chill-out dinleyip doğa ile bütünleşebilirsiniz.

Ayrıntılar:(link)

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Elektronik müzikle ilgim var, evde küçük çapta bir stüdyom bile var.. Hem de Karagöl'e çok yakında oturuyorum. Gidip bir gözatmak kaçınılmaz oldu bu durumda. Teşekkürler...

Başta Sun project olmak üzere Astral proj.(goa trance) ve İnf.Mushroom (psychedelic trance) en çok sevdiğim ve dinlediğim gruplardır.
Sun dan Viper mkIII
Astral dan people can fly
Mushro. dan Mush mushi (I.Zen hastasıyım :)

• Beğen
Tepkiler: Erman Öztürk
Trance müzikte Armin Van Buuren pirimdir. Psy Trance derseniz: İnfected Mushroom, Astral Projection dinlerim. Progressive müzik şu aralar vazgeçilmezim oldu: Nick Warren, Anthony Pappa, Deep Dish, Sasha, Dave Seaman, Carl Cox. Dünyada olmuyorum dinlerken ::)

Selam Erman.

Saydığın isimlerin hepsi zamanında çok popüler olmuş tecrübeli müzisyenlerdir:) Sasha'nın nereden baksan 20 yıllık geçmişi vardır.Sasha'yı bende çok severim.

Madem konu hareketli bir paylaşım yapalım.

Modern Zaman'ların Beethoven'ı olarak adlandırılan Synthesizer üstadı,Elektronik Müziğin Kurucu ismi Jean Michal Jarre'den Oxygene 8.

(link)

• Beğen
Selam Serdar;

İnan mutlu oldum anlayabilen dinleyebilen kardeşlerimizi burda da gördük. Dediğin gibi saydığım isimler eski isimler mazisi olan isimler ve sana şunu diyim kopamıyorum ben bunlardan. Eski parçalar bi başka geliyor bana. Madem bende sana bi kaç bişey söliyim. Link değil ama set olarak bulup dinlersen iyi olur set önericem sana bulamazsan ulaşabilirsin yine verebilirim.

Anthony Pappa - Resoluitons
Nick Warren - Tel Aviv Seti
Sasha - Global Underground San Fransisco Seti - 1998

Şimdilik bu kadar :)

*** Bu arada linkini dinledim çok güzel bir parça alıp götürüyor yine...

• Beğen
Tepkiler: rüzgarıhisset
@Erman:)

Ooo Sasha'nın Global Underground serileri efsanedir.Aynen bende eski parçaları çok severim.Yeni sound'da türler iç içe girdi artık pek sarmıyor.Diğer setleri araştıracağım:)

• Beğen
Ben de favorilerimi yazayım, o anki kafama göre dinlediğim tarz değişiyor tabi;
Younger Brother-Shpongle-Ott-Desert Dewellers-Asura-Enthogenic
Infected Mushroom-Astrix-Electric Universe-Talamasca-Eskimo-Vibe Tribe-Ananda Shake-Exaile
Haldolium-Kick Bong-Chemical Brothers...

Konya'dan ilgilenenleri görmek çok güzel:) Bende Selçuk Üniversitesi'ndeyim.Umutsuzluğa kapılmıştım:) Neyse artık topluluk kuralım..:)

:) bisiklet gezilerimizden birine katilirsan iki ortak noktada buluşmuş oluruz, çevremdeki metalciler hep psy dinler oldu, güzel paylasimlar olabilir.

Ben de trance(müzik türü :D) severim... Onun dışında aslında yakın olmakla beraber Deep Dark, Dubstep(Çok sert olmadıkça), Deep Techno, Futuristik,Epıc ( dramatik değil agresif), Electronic... Bisiklet sürerken en ideal şarkılar benim için bu türler oluyor.. Bir de agresif rap/Hip hop da iyi gidiyor... Ama animasyonu / kurgusu olanlar daha bi etkili..Sonuçta izlemiyorum ama çok etkilerse sürüşte psikolojik artısı fazla oluyor :D misal bir tane atayım size

• Beğen
Tepkiler: ModernOblomov
@SerdarCYCoo2Bursa Zamanında az Tiesto dinlemedik hey gidi. Bu arada, daha önce trance altyapılı "Euphoria" ile İsveç'e 1.lik kazandıran Loreen, bu sene tekrar Eurovision'a katılıyor, yine elektronik altyapı bir şarkı ile. Şarkı bence çok sağlam. Büyük ihtimalle bu sene de 1. lik Loreen'in.

Geri