Scudo Sports

Trakya'dan sözünün eri olmayan bir arkadaş

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Mustafa anber adında trakyada ikamet eden bir arkadaşa 2 ay önce sram red set gönderdim ve hala parasını alamadım güvendiğimiz bi arkadaşı araya koydu bizde gönderdik ama aracı olan arkadaş ilgilenmiyor. Bu kişi hakkında bilgisi olan varsa lütfen dönsün şuanda cipollini bisiklet toplamış kendisine sallayıp duruyor ne malzeme ne para yolluyor.
https://www.bisikletforum.com/a/img24/1256/8fa.th.png

Scudo
Hocam genelde para alındıktan sonra ürün yollanır adam sizin iyi niyetinizden istifade etmiş geçmiş olsun inşallah paranızı alırsınız.

Aynen gokhan bakalim ne olacak emniyete gidicem komser eniste var yardmci olacak bakalm

@Bahadır Ulusoy

Guvendk baskasnin lafina o da simdi ilgilenmio

öncelikle geçmiş olsun adınıza üzüldüm,çok ayıp etmiş doğrusu,sonuçta insanlar birbirlerine güvenerek hem para kazanıyor,hemde ihtiyaçlarını karşılıyor,insanlığın bedeli suistimal edilmemeli..

Cok gecmis olsun. Mutlaka emniyete gidin. Böyle insanlar yüzünden ticarette güven, esnaflik yok olup gidiyor malesef. İnsallah paranizi alirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
eniştem komiser zaten anlattım yollamazsa müdehale ederim dedi bakalım ne olacak

@Hakim Arslan

gerçekten alıcı ve satıcılar bu gibi insanlar yüzünden kimseye güvenemiyorlar yuh

Peki bu arkadaş foruma da üyemi bilelim yakınız belki alışverişimiz falan olur dikkat edelim. Siz yine de arada referans biri bile olsa parasını almadan kimseye ürün vs. göndermeyin. Trakyalı bir bisikletli olarak böyle bir konunun açılmasına üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda olumlu yönde çözülür olay.

bu adres o adamın numarada onun ama kütahyada gökhan güney benim başka bir arkadaşım bi onunla konuşayım nedir bu olay

Şu forumda olmasın bari böyle şeyler ya..

Şu araya giren insanları anlayamıyorum. Madem kefil olmuş kendisi düzeltecek bu karışıklığı. Yok öyle araya girip insanlar mağdur olduğunda ortadan kaybolmak. Dürüst adam çıkar arkadaşım ne ise zararın ben üstleneceğim ya da ben bu işi çözeceğim der. Umarım kısa sürede tatlıya bağlanır ve kimse mağdur olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
o adamada borcu var ama onunkini ödüyor düzenli bana gelince kaçıyor. bekleyeceksin diyip tok tok konuşuyor 900 tl sini ödedi paramı geri ver setini yollarım belki diyor. bir kuruş eksik geçerse hesabıma yollamam falan gibi tehditler.
gerekeni ağır şekilde yapıcam zaten mahkemeye taşıyıp süründürücem o terbiyesizi.

Geri