Scudo Sports

trakya turu yapıyoruz

trakya turu istikameti hangisi olsun?

• Toplam katılım
    27
  • Anket kapanışı .
merhaba
bende baharda 7-10 gun arası oralarda dolasmak istiyorum amacım geldığımde iyice gezmek. tarihler cakışmasa bıle planlamada yardımlaşabiliriz gibi geldi

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Scudo
@maskesiz

Evet ismim özgü :)
anladım emre bence uzun tur daha da eğlenceli olur telelfonum ve mailim yazılı oradan daha ayrıntılı konuşuruz.msne beni sen eklersen iyi olur bilgisayarım birazcık eski ve artık msn 7.0 çalısmıyo ondan messenger olarak mercury diye bir program kullanıyorum oradanda ekleyemiyorum :)
görüşmek üzere...

tel:0555 364 38 84
e-mail:white_sirius@msn.com

• Beğen
merhaba arkadaşlar gezi rotanız harika:( ama haftada 500 km ben ce cok az en azından 1000 km olması lazım ne dersiniz

yapmak istediğim tur gezi amaçlı olduğu için duraklama ve konaklama noktalarımızın sayısı normalden biraz daha fazla olacaktır.Bu yüzden 1 hafta gibi bir sürede taş çatlasa 600 km yaparız diye düşünüyor ve daha fazla yol katedeceğimizi sanmıyorum,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
yolunuz acık olsun

• Beğen
Arkadaşlar ramazan bayramında 3 gün süren kısa bir trakya turu yapmıştım.Toplam 3 kişiydik bu konunun ilk msj larında bahsetmiştim.Merak eden olur die benim livespaces teki Edirne Turu foto slayt gösterisine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Yeni yapacağımız tur için aklınızda bişeyler oluşturacağına eminim...

http://mrtnnms.spaces.live.com/photos/cns!792E9D7EDAAD5AE9!142/

hımm space deki resimlere baktım da o üç kişden teki yine Beşiktaş'tan Cem Abi değil mi? Geçenlerde bir ara B&O da karşılaşmıştık bahsetmişti bu turlardan ;) dediğim gibi yine zamana bağlı vaktim olursa her koşulda katılmayı düşünebilirim ;)

Evet cem abiydi,iyi hatırladın.Yaza doğru netleşicek tur bilgisi ve herkesle paylaşıcam.o zaman tabiki hepimiz daha net konuşuruz.

Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı bu forumda bahsettiğim bütün organizasyonları,yaptığım ve yapacağım bütün turları iptal ettim.Bisiklet macerama herzamanki gibi forum dışında devam edeceğim.
İlgilenen herkese tek tek sağlıklı ve bol kazançlı birer ömür dilerim.Hoşçakalın

Geri