merhaba arkadaşlar,öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler.birçok katılımcı turu merak ediyor haklı olarak.bu ramazan bayramında 2 arkadaşımla yaptığımız turda güzergah şuydu,bi onu paylaşim sizinle : beşiktaş>>sirkeci>>(tren)>>uzunköprü>>(konaklama-gece)>>keşan>>mecidiye>>erikli>>(konaklama-gece)>>iplice limanı>>gökçetepe>>erikli(konaklama-gece)>>keşan>>otobüs>>istanbul otogar vs... bu tur 3 gün 3 gece sürdü,bayram içindi ve az da olsa sıkışık geçti,değdi doğrusu.neyse amacım bu programı en fazla 1 haftaya yayarak (5 günde olabilir) daha rahat ve fazla yere gidebilmek.
sizden ricam haziran ayından ekim ayına kadar olan zaman diliminde 1 haftanızı bu program için ayırmanız.çünkü şu an bende kesin tarih veremiyorum.ortak bir zaman dilimi seçmek daha uygun olur die düşündüm.kalabalığı sevmeyenlere müjde toplamda 8 kişiyi geçmeyi düşünmüyoruz hazırd 3 var ben dahil,yani maks. 5 doğa sever arkadaş kabul edebiliriz die düşündük.çok kalabalık olmaması performaasımızı arttıracaktır.
bu msj çok uzun oldu kusura bakmayın,siz bana gelebileceğiniz tarihleri belirtin lütfen,ben güzergahı ve km yi çıkarmadım daha ama tahminen 1 haftada 500 km yi geçeriz ve sırasıyla (kuzey-güney istikametinde)edirne,kırklareli,uzunköprü,keşan,mecidiye,erikli,enez,göller bölgesi,iplice limanı,gökçetepe yi dolaşırız.dönüşümüz büyük ihtimalle uzunköprü den tren le;ya da keşan dan otobüs le olur.sizden tek ricam yukarıda belirttiğim zaman diliminde gelebileceğiniz tarihleri bana hbr vermeniz ve bu kadar uzun bi msj ı çatlamadan yazdığım için bana birer teşekkür yollamanız