Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trainer mı Makaramı?

Triax

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar triathlon yapıorum ve kışın evde antreman yapmak için ikisinden birini almayı düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevirinim ; hangisi daha çok verimli olur bisikletimi geliştirir?

Scudo

Başta zor gelecek ama makara profesyonellerin tercihidir..
Gürsel

teşekkür ederim bende zaten makara istiyordum ama izmirde bulamadım... yeşil bisiklete de bir kaç soru sormuştum ama cewap gelmedi..:(

Selam..
Mesajınızı cevaplamıştım ama belki anında olmamış olabilir.. Forumlarda, gruplarda binlerce , bizim bilmediğimiz de yine binlerce internet kullanıcısı var.. Eh bisikletin de tam mevsimi (onlara göre) .. Bu arada herkesin bir kaç sorusu oluyor bize.. Gerisini siz hesaplayın..Her mesajı cevaplıyorum ama sırayla tabi.. O yüzden bu foruma ancak bu saatlerde girebiliyorum.. Birileri de bana hak versin lütfen.. :)
Gürsel

Selam.Zincir sallanmaması için kadrolarda sabit bi makar var.Bu makaradan almak istiyorum ama bulamadım.Bildiğiniz veya bulabileceğim bir yer için bana yardımcı olursanız sevinirim.İyi pedallar.

Selam ..
Bir ara biz satıyorduk.. Az paralar değildi.. Eskiden bunu kendim yapmıştım.. Sonra çıkarıp attım.Ses yapıyor ve vites geçişlerini etkiliyor..Dünya şampiyonları bile (X-country'ciler)kullanmıyor..

Zincir sallansa ne olur..? Kadro çatalına çarpıp ses çıkarıyor diyorsanız anlarım. Ama artık bunun için bizde 8 YTL ye satılan neopren kılıflar var...Bunun çok gerekli (downhill yarışları dışında) olduğunu sanmıyorum..
Gürsel

Cevap için saol gürsel abi.Ama kadro çatalı için zaten kılıf kullanıyorum.Ses çıkartmıyor ama ben biraz fazla atlayıp zıpladığım içindir herhalde zincir bayağı bi sallanıyor.Bu da ses olmasa bile benim içime sinmiyo.Ama belki bende senin yaptığın gibi kendim yapabilirim ab.Fikir için sherkese iyi pedallar.

gürsel abi bu ecotrack roller kullanılırken gürültü yapıyor mu?
merdane göbeklerinde ne tür malzeme kullanılmış fikrin var mı?
yani komşuları rahatsız eder mi?
ben gitdige officeman oluyorum.hiç olmazsa evde tıkırdarım diye soruyorum.

Selam Murat
Roller 'ın silindirleri kendi başına inanılmaz sessiz.. Ama bisikletin lastikleri dişliyse ses yapar.. Yani düz lastik kullanmak lazım sessiz olması için..
Selamlar..
Gürsel

eh asfalt ve yaz faaliyetleri için de çıplak (!) lastiğim var.
ben bu konuyu bi iyice düşüneyim...

teşekkürler abi..

bu ürünler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler (link) tıklarsa faydalı olacağı kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: tito
ben kesinlikle rollerı tavsiye ederim...
çünkü trainer 1az ses çıakrıodu ben denediğimde... ama rollerı slicklerle kullanırsanız hiç 1şiycik olmaz..
tavsiye etmemin asıl sebebi ise ilk başlarda ayakta durma problemi yaşasanızda sonrada bisiklet üzerindeki dengenizi o kadar geliştiriyorki bu çok faydalı 1 şey... bizim arkadaş mesela onun üstünde el bırakıo düşünün şimdi bunun ona arazide ne kadar fayda getireceğini...

Bende 3 gündür roller kullanıyorum ve 15 dk da alıştım diyebilirim.Rollerı duvarın yanına koyarsanız ve yanınıza bir sandalye alışana kadar duvardan destek alabirsiniz ve dinlenirken sandalye yardımcı olur bende bu tavsiyeleri başka bi arkadaştan almıştım schwalbe marathon slick lastiklerle kullanıyorum gayet sessiz oluyo...

bence de roller daha iyi cunku devamlı faal bir halde pedal cevırmek durumundasınız buda insanı hıc bır zaman sıkmaz ben road bike ile bindigimden nerdeyse hıc ses cıkarmıyor ben iyi biniciyim derdim ama denge olayına da yenı bır boyut getırıyor yakında spd ıle bınmeyı denıyecem( aletı daha dun aldım)

Geri