Scudo Sports

Trainer için slick lastik şart mı?

jesabel

Üye
Tepki
9
arkadaşlar,
internetten trainer sipariş ettim, bugün yarın elimde olacak kısmetse. ben hevesle kullanmayı bekliyordum ama benim bisikletin lastikleri tırtıklı. bu şekilde kullananınız oldu mu, çok mu gürültülü oluyor? bazı yerlerde alt komşu kapıya dayanabilir gibi yorumlar okudum :( şimdi trainerı kullanabilmek için bir de düz latik almayı mı beklemem gerekecek?
teşekkürler

Scudo
@jesabel

Jesabel Selam ,

Hemen bir çift dişsiz lastik siparişi verin .

İyi antrenmanlar,
Tolga Gürgün

çok gürültü ötesinde bisiklete arnavut kaldırımında binmek ile TEM de binmek arasındaki konfor farkı var

@jesabel

ben de bu başlıktan sorıym sorumu...trainerda ön teker nasıl sabitleniyo????
yani bisikletin dengede durması için trainer yeterli mi?yoksa başka bi aparata gerek var mı???

@Tolga Gürgün

yanıtınız için çok teşekkür ederim. alacağım lastiği mevcut jantıma takıp çıkarmam mı gerekecek? sürekli sök tak lastik ömründen yemez mi? yoksa yeni bir arka jant seti mi toparlamam gerekecek?
teşekkürler

Konuyu, atölye yönü daha ağırlıkta olduğundan sağlık bölümünden buraya ben taşıdım.
Dişli lastikle trainere binmek lastiğin ömrüne de zarar, sizin keyfinize de..

Slick yada dişleri kullanmaktan silinmiş bir eski lastik te kullanabilirsiniz.

İyi forumlar, iyi antrenmanlar. :)

@jesabel
Ben ayrı bir tekerlek seti kullanıyorum
Biraz masraflı ama daha konforlu..
Yani, tavsiye ederim. ;)

trainer kullanırken öne tekeri sabitlemek için ayrı bir aparat satılıyor. Almadan da kullanabilirsiniz ama hem ön taraf çok alçak kalıyor hem de biraz hızlı pedal çevirdiğinizde ön taraf stabil olmuyor. Trainer zaten oldukça gürültülü bir de dişli lastikle kullanmak hiç çekilmez, vibrasyon da cabası.

aldığıma pişman oldum şimdi :( bu iş baya pahalıya patlayacak anlaşılan.

Dişli lastikle binmek kulaklarınıza ve lastiklerinize zarar verecektir.En iyisi ikinci el normal bir jant alıp silik lastikle kullanmak daha iyi olur.Dişli lastikle çok fazla ses çıkıyo sanki arkanızdan bir traktör geliyo.

Sevgili Jesabel;

Trainer'ın hayırlı olsun, güle güle kullan. Ön teker aparatı, lastik vs. konularında ucuz yollu önerilerim olacak. Ancak foto çekmem lazım. Bilahare bilgi vereceğim. Maddi açıdan gözün korkmasın lütfen :)

Sevgiler, saygılar.

Aydın.

120399.com

ben ön tekeri sabitlemiyorum, arka tekeri trainer a takınca ne kadar yükseldi diye şimdi üşenmedim baktım sadece iki parmak yükseklik var -parmaklarım medium size dır :) -
bence ihmal edilebilir bir yükseklik

@Tolga Gürgün tolga bey

trainer için illa trainer için üretilen renkli slick lastikler şartmı normal herhangi bir slick lastik iş görür mü?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Elbette ebat uyması kaydıyla herhangi bir slick lastik iş görecektir Sinan Bey ..

Geri