Scudo Sports

Trafikteki tacizi polise bildirsek sonuç alırmıyız ?

Mustafa Şükrü Yıldırım

Forum Bağımlısı
Tepki
774
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar geçenlerde bayır yukarı kaptırmış giderken bir kaç seviyesi düşük arkadaş arabayla yanımdan geçerken iyice yakınlaşmışlar içerden benim tarafımda olan hödük arkadaş sağolsun hayvan gibi camdan bağırdı, maksatları beni korkutmaktı sesimi çıkartmadım ancak gerçekten sinir oldum, yanımdan basıp geçmeselerdi ciddi anlamda yüzüne biber gazını basıcaktım çok sinirlendim.

Trafikte buna benzer durumlarda plakayı alsak ve polise bildirsek bir sonuç alırmıyız ? Bunu denemiş olan varmı ?
Yurdum insanının bisikletliye verdiği değer belli gerçi ancak sonuç alınırmı merak ediyorum.

Scudo
geçen taksicinin biri çiğneyecekti beni ama plakayı aldım dusundum versemmiki diye ama vazgeçtim ama kesin sonuç alırdım yapan arkadaslarımın aldıkları sonuç şu adamın evine kadar gidip karakola alıyorlarmış :) adam öldürmeye teşebbüsten :)

Tanık bulamıyorsunuz arkadaşlar, tanık yoksa iddianız soyutluktan öte geçemiyor ve takipsizlik kararınızı elinize alıyorsunuz malesef...

Bu tip durumlarda sadece ıfade vermekle kalınıyor.İstediğin yere şikayet et herhangı somut delıl yok ıse hıc bırsey olmuyor malesef ki :(

@Ferhat Şener

Bu tür saçma insanların bu konularda cezasız kalması hiç hoş değil en azından uyurılabilseler güzel olurdu :( .

eğer yakında ekiple karşılaşırsanız dikkate alıp gidip durduruyolar ben çok yaptım bayağı yakalayıp sağa çektiriyolar o korku bile yeter onlara :)

arkadaşlar ben trafikte araba sürerken trafiği ve beni riske atanları hemen arayıp bildiriyorum. yalnızca gerçekten sıkıntılı sürücüleri ihbar ederim, hepsine sabır yetmez. genelde de takip ederim. telefonda polisler çok iyi ilgilenir ayrıntı sorarlar fakat ihbar ettiğim aracın durdurulduğunu görmedim. sabit polis noktasından ihbardan 15 dakika sonra ihbar ettiğim araçlarla birlikte geçiyoruz. ne anladım böyle ihbardan.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Budak
Bence adamın evine ansızın bir polisin gelmesi ve karakola kadar götürüp ifadesini alması bile yeterli bir cezadır.En azından başı ağrır, işinden gücünden kalır, konu komşu zırt pırt ne oldu diye soru sorar vs vs. Biraz da hin olmak lazım değil mi ama... ;)

Arkadaşlar öyle demeyin adam bir kez karakola gitse ifade için yine geri vitese takar....

Aracin guzargahini, zaman kaybetmeden hemen bildirirseniz belki sonuc alabilirsiniz.
Uzerinden zaman gectikten sonra nafile.

bildirin arkadaslar sonuçsuz kalsın boşa gitsin ama bildirin şikayetçi olun. bunu eger bu şekilde yapmaya inatla devam edersek bir gün çocuklarımız rahat rahat binebilirler bisikletlerine. dolmuş sürücülerini zabıtaya kalanları polise. eger ki lisansınız varsa ve o surucu hakkında işlem yapıldıysa bası ciddi anlamda yanacaktır cana kasıt vs vs suçlardan. şikayet edecem de ne olacak benim basım onunkinden daha cok agrıyacak mantıgı bir gram dahi olsa yer etmemeli beynimizde. bir de şikayetinizde abartıdan sakınmayın sakın. aklınıza geleni saydırın.

bana bi kere küfür etmişlerdi:Dkarşı şeritten gelen amele dolu arabadan genç bi çocuk kafayı çıkardı "senin beynini *****" dedi.Gerçi güldüm bende ama yağtığı ayıptı. 2 kerede yanlarından geçtiğim apaçi grubu aniden bağırıp beni düşürmeye çalıştı ama soğuk kanlı olduğum için atlattım.

bir iki kere bu bagırma olaylarından edindiğim tecrube sayesinde yanından gececegim zaman bana bagıracagını anladıgım insanlara tam onlar bagırdıkları sırada iki kat güçlü şekilde ben bagırıyorum yarım saniyelik bir senkron kayması ile gerçekten keyifli manzaralar çıkıyor ortaya. tavsiyedir.

Arkadaşlar sizlere önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum biz arkadaşımla bir gün çok büyük bir kazanın eşiğinden döndük 2 - 3 km sonra polisleri gördük anlattık fakat plaka falan yoktu bir şey yapamadık fakat artık kask kameralarından alıp nereye gidersek gidelim kask kameralarımızı yolun sonuna kadar acık bir şekilde gidiyoruz ve %100 kanıtınız oluyor o yüzden bence sizlerde birer tane edinin o kadar pahalı bir şey almanıza gerek yok fakat polis bir şey yapmasa bile direk suç duyurusunda kendiniz bulunabilirsiniz elinizdeki videoyu da delil olarak gösterirsiniz bence en iyi yöntem bu ve kesin sonuç alacağınıza da %100 eminim...

dinleyin ne diyorlar :) belliki hayvan iletişim kurmaya çalışıyor kenara çekin bisikleti işaretin edin dursunlar tatlı hayvan güzel hayvan ne oldu niçin bagırdın diye sorun.Saldırgan davranırsa dövün :)

Evet arkadaşlar dediğiniz gibi kask kamerası mantıklı, diğer bir aklıma gelen yöntemde o anda 155 i arayıp aracın plaka ve konumunu verip abartarak ihbar etmek. Şu ana kadar köşeye çekeni görmedim o kadar cesaret sergileyen daha denk gelmediki döveyim :p :D .

Kask kamerası ya da olay şehir içinde oluyorsa dükkan kameraları falan kullanılabilir. Ama bunlarla polis uğraşmaz, sizin bir dilekçe yazıp; "şu şu tarihte, bu yönde, şu şu plakalı araç tarafından canıma kast edilmek suretiyle araçla sıkıştırıldım, şu şu dükkanların kameralarından olay görülebilir, gereği yapılsın" şeklinde bir dilekçe yazılırsa, olay sizin lehinize çok güzel bir şekilde sonuçlanır, adam saçma sapan 5 saniyelik bir hareketten en azından sabıkalı olur, ömür boyu acısını çeker :)

Geçmiş olsun mustafa.Bu arada ben bartu birlikte tur yapmıştık 2 hafta önce

Geçmiş olsun mustafa.Bu arada ben bartu birlikte tur yapmıştık 2 hafta önce

Sağolasın bartu hatırladım tabikide :), pek bir sorun yok ancak sinir oldum bu duruma :).

Kask kamerası ya da olay şehir içinde oluyorsa dükkan kameraları falan kullanılabilir. Ama bunlarla polis uğraşmaz, sizin bir dilekçe yazıp; "şu şu tarihte, bu yönde, şu şu plakalı araç tarafından canıma kast edilmek suretiyle araçla sıkıştırıldım, şu şu dükkanların kameralarından olay görülebilir, gereği yapılsın" şeklinde bir dilekçe yazılırsa, olay sizin lehinize çok güzel bir şekilde sonuçlanır, adam saçma sapan 5 saniyelik bir hareketten en azından sabıkalı olur, ömür boyu acısını çeker

Maalesef şehir içinde değil çınarcık yolunda oldu, bir dahaki sefere aynı şey olursa durup üşenmeden 155 i arıyıcağım :).

Geri