Duran aracın kapısını kollarım, tamam bunu anlayabiliyorum.Ortaköyde giden aracın kapısını açtı çok sevgili bir vatandaş.
O tarihe kadar ortaköyde ve sonrasında çok güvenli kullanabileceğimi , insanların bisikletlilere alışık olduklarını düşünürdüm.
Ben trafiğe çıkmaktan korkmuyorum, tercihimi kaldırmdan yana kullanmıyorum genelde ama bazen insan meecbur kalıyor.Bir kersinde beşiktaştayız sağ şerit acip engebeli olduğu için kaldırıma çıktık ve bir bayandan acaip hakaret işitmek zorunda kaldık.Fakat bu bayan ve yasalar, kaldırımların yarısını kaplayan kola ve dondurma dolaplarına ve restoran masa sandalyelerine ilşkin ne düşünüyor acaba !?
Trafikteyken su giderlerine çok dikkat ediyorum.Tekerlek takılıp bir arabanın altına girebilirm zira.
Tekbaşıma trafiğe çıkmıyorum,çıkmayıda düşünmüyorum, iki kişi olduğunu görünce daha hasas davranıyor şöförler.
Birde dönüşlerde falan yol istemeyi unutmamak gerkiyor, sonuç itibariyle insanlar münecim değil.
Bir sır vereyim otobüslerin yanından geçerken acaip tırsıyorum,çok heybetli geliyorlar bana