bir kez daha görüldüki, sivil hareket budur ,sivil bisiklet hareketi ,
korteji dragosta bekleyecek idim ,ama bi arkadaşa raslayınca direk caddebostana geldim ,evet bu gün en arkadan gittim ,polis otosu önümde idi bi ara arkaya bakıyor idim, arkada kalan arkadaş varmı diye, polis otosuna fazla yaklaşmışım tabi neyse otoya vurmadım ama fren sıkıp gidonu sert çevirince akortu bozuldu jantın neyse önemli değil hallettik onuda, bu arada arkadan bi doblo içinde 7 kişi bana küfür edince aracın önünü kestim poliste var idi ve direk polislere şikayet ettim ,hepsi genç idi ama tiplerden belli tabi varoş çocukları onları aşalama maksadı ile söylemiyorum ,ağbi kim sana küfür etti felan ,beni yalancı duruma çıkarmaya çalıştılar ,tabi benim kararlı olduğumu görünce diğer biri ağbi dedi küfür olmuşsa özür dileriz dediler ,bende vazgeçtim ayrıca başka bi olayda dönüşte gene doblo ne hikmet ise bu doblolar bizi buluyor önden kortejin önünü kesmeye çalışınca millet isyan etti evet herkes doblonun başında durdu polisi çağırdık ve polis geldi ve orayı terk etmeliydik ama sinirler gergin idi , ve malesef doblonun camı kırıldı tabi kıran arkadaşta haklı durumdan haksız duruma düştü şimdi kamu malına zarar verildi , hepimiz bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz ,esas olay ise bağdat caddesinde oldu ve yere yatıldı orada ben biraz fazla bağırdım galba ve çevre ve şehircilik bakanını göreve çağırdım yalnız insanların alkışlaması çok önemli idi ve özellikle araçlardan bizi destekleyenler oldu kesinlikle bir kitle var idi burada lider yok idi gönüllüler işi götürdü gönüllü görevliler şahsen ben gene geleceğim yeterki bi hareket olsun yalnız bana megafon verildi bağdat caddesinde bende ver yansın ettim çevre ve şehirçilik bakanlığına orada yol istiyoruz dedim bostancı-tuzla arası kesik kesik yol istemiyoruz dedim bu insanlar can taşıyor dedim ,bisiklet yoluna park eden araçlara polis cezayı tedbir uygulamakta pasif kalıyor dedim .,,,,,,.evet şuna inandım bağımsız sivil harekete ,,artık internet var bu ortamda insanlar pek ala örgütlenebilir lider olmaz ama sadece gönüllü görevliler olur buna inandım bu güce inandım yeterki bu sayı büyüsün 10.000 leri bulsun bakın o vakit nasıl kilitleriz biz istanbulu tabi bi pazar...