Geçmiş olsun.. Kasksız o kazadan kurtulmanız mucize..
Avukata bile gerek yok. Karşı tarafın sigorta şirketine telefon edin. Ardından sizden belgeleri vs. isterler. Fazla uzun sürmeden de iban numarası alıp ödeme yaparlar..
Doblo denilen naletlerden nefret ediyorum. Cidden sevgili kulmussunuz o bisikletten sonra kask siz olmanıza rağmen hala sağ ve esen olmanıza sevindim. Çok geçmiş olsun. Sağlıklı uzun bir ömrünuz olur inşallah. Torunlarinizin sakallarinizi yolmasi için şimdiden duaciyim
Cok gecmiş olsun 0 i 1950 euro olan bir urun nasıl 1000 euro deger kaybeder onuda anlamıs degılım varsa elinde o deger bıcen arakdsın 950 900 eurodan alayım 3 5 tane o bısıkletten
Ben her kasksız bısıkletlının yanından gecerken kas tak kask dıye sıtem edıyorum. ıkı kere ufak kaza gecırdım kafama darbe almadım ıkısınde de kask takılıydı ama olur ya bısı olur kafamızı vururuz kask onemli.
Sigorta tahkim kuruluna basvur.. experin tuttugu rapor magduriyetimi gidermiyor diye... serefsiz exper 1000 euroyu silmis... tahkim kurulu sorunu en gec 3 ayda cozuyor... mahkeme cok uzun surer... cok gecmis olsun
eksperler genelde her mala ederinden az fiyat biçer istediğiniz miktarı biçerse şanslısınız demektir yine de mala gelmiş cana gelseydi şimdi bunlarla uğraşıyor olmazdınız.. 15 yıllık tecrube 0 kaza ve hala yollardayım mehmet ser. Cembio Arizona
Büyük geçmiş olsun. Kask takmayı ihmal etmeyin kesinlikle. Bakkala giderken vs. bisiklet sürüyorsanız bile kesinlikle takın. Bisikletede yazık olmuş. Allah korumuş, daha ağır şeylerde olabilirdi.