Scudo Sports

Trafik canavarları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Trafikteyken biri size karşı hatalı bir hareket yaptığında ya da gereksiz korna çaldığında nasıl tepki veriyorsunuz. Ben bıktım artık her gün biriyle kavga etmekten en son dün dolmuş şoförü üstüme çıkıyordu zor sıyrıldım adam ne aynasına bakıyor ne sinyal veriyor bi de haklıymış gibi bana kızıyor bu günde normal yolumda ilerlerken sağa dönecek olan kadın kornaya abandi ne basıyorsun diye bağırınca o da bana bağırdı hanımefendi .sonra bir servis şoförü, dolmuşcunun yaptığının aynısını yaptı arkama dönüp ters ters bakınca yanına çağırdı olay istemediğim için gitmedim. daha böyle çok olay var çok canım sıkılmaya başladı ne tavsiye edersiniz ?

Scudo
@Emre.yıldırım
O işin esprisi zaten de bir fikriniz varsa söyleyin çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı sanki biz insan değiliz bizim yolda gitmeye hakkımız yok en önemlisi sanki yaşamaya hakkımız yok gibi davranıyorlar

böyle durumlarda karşı tarafa dil çıkar

• Beğen
Tepkiler: vraptor
@Arda Bozlak

Genelde kirmizi isikta yakaliyorum. En fazla yanina gidip uyardim. Konu uzar cunku.. Bence baska bir hareket olayi cok buyutebilir.

Bıktıysanız,bıktım kardeşim deyip ses çıkarmayacaksanız.O trafik canavarları inip sizi mahvedebilir.Ben artık susmayı tercih ettim,lakin kamyonlar nasıl olsa duyamaz ayağına saydırdığım oluyor arkasından.

@Arda Bozlak

yaşı genç olanlara daha bi ters yapıyorlar gördüğüm kadarı ile. Ben kamyonetimle dolaşırken seni görürsem bittin sen diye düşünüyorum . Ayrıca çok yol yaptığım ve kullandığım çift kabin baya bi yüksek olduğu için yolda bisiklet motosiklet sıkıştıran yakalarsam kabusu oluyorum . dayanamıyorum öküzlere napayım.

Trafikte o anda o kişileri ıslah edemezsiniz.
Bence daha çok bisiklet yolu veya mtb parkurlarını tercih edin.
Trafikten uzak durup tenha yolları deneyin.
Bu şekilde devam ederseniz eninde sonunda ters bir durum olur.
Keyif ve hobi için yaptığımız birşeyden canımız yanmasın ;)

@Reha Oğuz Altuğ
Sadece keyif ve hobi değil ulaşım için de kullanmak istiyorum

valla kardes işe giderken mecbur trafiğe giriyorum..önüme atlayan yayalarmı dersin.karsıdan karsıya gecerken üstüme koşan yayalarmı dersin.önümde hız yapıp ani fren koyup beni kaza yaptırmaya calısanmı dersin.minübüs gördümmü zaten arkayı kolluyorum boşsa en soldan gidiyorum.biliyorum çünkü sinyalsiz aniden yola dalacak..bazı araçların yol vermesi de olmuyor değil..insanların iyiside var kötüsüde.tedbiri elden bırakmamak lazım.bu gibi durumlarda ben küfür ediyorum rahatlıyorum.yada sinyalin yokmu lan gibi söylemlerde bulunuyorum.daha durup laf eden cıkmadı.

Geri