Scudo Sports

Track bike kadro önerisi

Ali Caydas

Üye
Tepki
15
Bisiklet
Cannondale
bütçem 500 tl track bike kadrosu almayı düşünüyorum o paraya karbon olmaz heralde,aliminyum olsada olur fakat klasik model istemiyorum şunun gibi bir şey istiyorum (link) türkiyede bulunmaz heralde yurtdışındanda getiretebilirim.

Scudo
ali merhaba track kadroyu türkiyede bulmak zor yurtdışından klasik kadroyu 1000 tlden aşağıya almak nerdeyse imkansız karbon kadrolara sabit dişli bisikletlerde pek dayanıklı olacağını düşünmüyorum şehir içinde sert kullanan birisi iseniz zamanla sıkıntı yaratır veledromda sürmek için daha idealdir karbon kadrolar araştırmalarım doğrultusunda söylüyorum.En doğru olan aliminyum almandır...

(link) bu kadro set fena değil fakat cr-mo epey ağır ama marjinal kadro açıları arka çatal açısı iyi duruyor fakat ön maşada crow race fazla olduğu için kadro geometrisi biraz geri doğru eğiliyor ... 210 dolar

(link) bu kadroda açıları pek başarılı değil track kadroya göre tur bisikleti(single speed) yapmaya uygun daha çok...230 dolar

(link) pake kadrolar çok güzeldir fakat maşada almaya kalkarsan bütçeni aşacaktır.... 250 dolar

(link) bütçeni biraz arttırırsan en ideal kadro senin için budur diye düşünüyorum.... 400 dolar

tabiki bunu yanıda gümrük vergilei vs de eklenecektir....

güngörler bisiklet mağazasında (ankara) 3 tane fix kadroseti gördüm. lazımsa araştırın arayın.
PS: fiyatları çooooook uygundu hatırladıgım kadar.

Geri