Trabzon'da kiralık bisiklet var mı?

bulut

Üye
Kayıt
2 Haziran 2015
Mesaj
60
Tepki
23
Yaş
36
Şehir
izmir
İsim
hakkı b.
Bisiklet
Carraro
28 eylül'de trabzonda olacağım bisiklet kiralayıp gezmeyi düşünüyorum yoksa bisiklet konusunda yardımcı olabilecek beraber gezebilecek birileri olursa sevinirim
 
Scudo

BugraKargi

Üye
Kayıt
4 Temmuz 2015
Mesaj
72
Tepki
32
Yaş
25
Şehir
Trabzon
İsim
Buğra Kağan Kargı
Bisiklet
b'Twin
Trabzon da kiralan bisikletler kaliteli değil. Market bisikleti diyelim biz. Ama bisikletinizle gelirseniz ekip olarak sizi karşılarız.
 

SerdarK.

Daimi Üye
Kayıt
4 Mart 2015
Mesaj
321
Tepki
162
Şehir
Trabzon
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
En iyi özgürlük Kendini Kendi Dünyɑsı içinde özgür bulɑndır. ;) Trabzon'dan bütün pedalşörlere selamlarr.
 
  • Beğen
Tepkiler: bulut ve ens_ozdmr

oktayakgoz

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesaj
741
Tepki
507
Şehir
istanbul
Bisiklet
Salcano
@ucnokta yabancılara alışıktır Trabzon. Üniversite var. Fakat yabancı dediğinşn orası burası oynuyorsa sevmez.
 
  • Beğen
Tepkiler: ens_ozdmr

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
2.5 yıldır Trabzondayım, yol bisikleti kullanıyorum tayt giyerim kask takarım daha gençler haricinde saçma sapan konuşanı görmedim, evet zor insanları var bisiklet sürene çocuk derler ama bunlar her yerde var. Ama özgürlük ve yaşama sevinci kısmına katılıyorum. Köyde yaşayıp ayağı toprağa, çimene değmeden bir ömür yaşayanlar var, köyde yaşıyorum ama bir tane oturup manzara izleyecek çimen yok vs.vss. vs herkesin düşüncesi kendine tabi. Kötülemekle, çeşitli imalarla Trabzon anlatılmaz, gelip yaşamadan bilemeyiz.
Yol bisikleti ile bir çok köye gittim kimse kötü, ters karşılamadı, emin olun gençleri yaşı ileri insanlardan daha yobaz. Tabi küçük yerleşim yerlerinden bahsediyorum.
 

ens_ozdmr

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2015
Mesaj
18
Tepki
17
Şehir
Ordu-Trabzon
İsim
Enes
Bisiklet
Mosso
@oktayakgoz
Vallahi bundan güzel yorum yoktur herhalde. Güzelim şehri sanki başka yerlerde hiçbir sorun yokmuş da sadece Trabzon'da sorun varmış gibi abartarak kötülemeyi bir şey sananlara karşı bundan kısa ve güzel yorum olamazdı. Kendi adıma,bu güzel şehire bakmasını bilenlerden biri olarak çok teşekkür ediyorum size Oktay Bey..
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyainal

ucnokta

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2015
Mesaj
14
Tepki
9
Yaş
44
Şehir
İstanbul
İsim
Ek
Bisiklet
Diğer
@BugraKargi düşündüğümü değil yaşadığımı/şahit olduğumu yazdım ve sadece kendi tecrübem değil çevremdeki arkadaşlarımdan da benzer şeyler işittim.

@oktayakgoz başka bir Trabzon yoksa aynı yerden bahsediyoruz, burada üniversitenin olması orada yaşananları yaşanmamış sayıyorsa orası ayrı tabi.Orası burası oynamak nedir ? Biri bisiklet ile bir yere geliyorsa ki ben kendim için konuşayım sadece orayı görülmesi bir yer değil, yaşanması gereken bir yer olarak görürüm, orada geçirdiğim her an insanları gözlemler yaşantıları hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırım. Gittiğim her yerde insanlarla iletişim kurar yalnız çıktığım yoldan yeni dostluklar ile dönerim.

@ens_ozdmr biraz empati kurarak yazılanın altında bir artniyet olmadığını düşünerek okumak lazım. O nedenle aynı fikirde olmadığımız insanların fikirlerine değer vermek ve göz ardı etmemek gerek.
 

ens_ozdmr

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2015
Mesaj
18
Tepki
17
Şehir
Ordu-Trabzon
İsim
Enes
Bisiklet
Mosso
@ucnokta Her çeşit görüşe açığız tabi ki ama biz nasılsak karşımızdakinin de o şekilde olmasını isteriz.. Ben Orduluyum ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenciyim. 3. yılım olacak Trabzon'da ve genel olarak dışarıdan gelen arkadaşlarım da emin olun ön yargıyla geliyorlar ve bu ön yargının sebebi de orada burada bu şekilde(yanlış bir yapıda cümle kurma açısından diyorum) düşünce belirtilmesidir. Biz İzmir'e veya Ankara'ya giderken herhangi bir ön yargıyla gidiyor muyuz? Hayır tabi ki de... Ama nedense insanlar farklı kültürlere veya kendi işlerine gelmeyen kültürlere(İzmir'den gelen oda arkadaşım ile olan konuşmalarımızdan ve yaşadıklarımızdan dolayı vicdanım rahat bir şekilde belirtebiliyorum..) İzmir'de bulduğu hareketliliği Trabzon'da bulamadığı in Trabzon insanına "yobaz" veya "geri kafalı" diyor.. Ee kardeşim biz sana(İzmirlilere) laf edince de zoruna gidiyor ama. Bu şekilde hiçbir yere sağlıklı bir şekilde ulaşılmaz maalesef. Biz her zaman belirtiyoruz ki;Trabzon(Karadeniz insanı) bu şekildedir ve deden bu şekilde görmüştür. Aynı şekilde de İzmir insanı(Örnek olarak İzmir'i daha iyi belirtebileceğim için ve fark daha rahat belli olacak diye kullandım) bu şekildedir ve bu güzel ülkede her yörenin her bölgenin farklılığı vardır. Önemli olan bu güzelliklerin farkında olup ayrıştırıcı olmak değil birleştirici olmaktır. Kendi adıma da şunu belirteyim,benim zoruma giden nokta şudur;Trabzon insanına direkt olarak "öcü" fibi bakılması. Bu durum tamamen Trabzon'a gelen kişinin kafasında biten bir durumdur. Bizim tek isteğimiz,Trabzon'un veya Ordu'dan doğu kesimde kalan Karadeniz halkının size(dışarıdan gelene) özel olarak o şekilde davranmadığını,onların zaten anadan-babadan görme o şekilde olduklarını anlamanız ve bilmenizdir. Gerisi zaten bu güzel ülkenin güzelliklerini görmeye kalıyor ve yaptığınız geziden veya sohbetten zevk almaya başlıyorsunuz. Tek isteğimiz bu farkları bilmeniz.. Tamamen iyi niyetli yazmış olduğum bu mesajımda Allah'ın bizlere güzelliklerle nasip ettiği bu ülkenin değerini hep birlikte bilmemizi niyaz ederek saygıyla sonlandırıyorum