Scudo Sports

tozlara karşı gözlük/köpeklere karşı durmak vs./ pekiii.. ya bu ?

Scudo
Buff (ince olanlar) kesinlikle iyi bir çözüm. Sineği, tozu falan engellediği gibi rüzgârdan ötürü oluşan ağız kuruluğunu da önlüyor. Üstelik enseyi de kapatıyor, güneşten koruyor.

Ağız neyse de benim burnuma hatta kulağıma bile böcek girdi bisiklet üstündeyken. Burda her yer ormanlık olduğu için artık alıştık.

@Oğuzhan YAVUZ

Hocam çok güzel yerde yaşıyorsunuz kıymetini bilin hele 7 göller bambaşka :)

@Mustafa demirbacak

Daha geçen hafta kamp yapmaya gittik gerçekten çok güzeldi. :rolleyes: Sizi de her zaman bekleriz. :)

(link)

bisiklet sürerken başımız biraz eğik oluyo zaten.... sineğin/böceğin o yüzden burna kaçma ihtimali yok...
ben kulaklarım için mutlaka buff kullanıyorum, buff ya da saç bandı olmadan yola çıkmam... yokuş aşağı giderken rüzgar da rahatsız etmiyo böylece...
ağız için en yaralı önlem, kapalı tutmak sanırım... nefes verirken de çok açmamak -- gerçi her zaman da kapalı tutamıyorum ben... bisiklet sürerken şarkı söylemeyi seviyorum, n'apıyım :)

Buff en mantıklı çözüm, ben genelde hep kask içine kullanıyorum. Kaskın boşluklarından giren rüzgarın neden olduğu baş ağrısını da önlüyor kafaya geçirince.

bir kez sinek yuttuktan sonra alt ve üst dişlerimi birbirine hafif temas ettirerek nefes alıp vermeye alıştırdım kendimi, bu şekilde dişler bir nevi ızgara görevi görüyor..

O değil de, bizim buradaki sineklerin tadı genellikle ekşimsi. Çikolata falan yedikten sonra sinek yutunca zevksiz bir lezzet karmaşası oluyor.

buff güzel oldu ya :D rüzgarda vurmuyo hem. iskelet motifli olduğu içinde güzel ilgi çekiyo.

buff iyi çözüm fakat benim gibi bufftan çok çabuk bunalıyorsanız en iyi çözüm üstüne bi şeyler içmek, ağızda kalmasın direk mideye yollayın besin olsun :D

içerde koloni kurabilirler :) sakıncalı
şaka bi yana da yaz aylarında ve arazide kesinlikle kullanılmalı bunun arısı var böceği var zehirlisi var

Geçmiş olsun...
birde uzun yoldan gelen arkadaşın arabasında her türlü sinek ve böceği görmüştüm uzun tur yapan arkadaşlarda muhtemelen maruz kalıyorlardır
kolay gelsin

Ben de şimdiye kadar onlarca yutmuşumdur. Hatta iğrenç olacak ama dişlerimin arasından bile çıkartmışlığım var. Çözüm buffta

@mahmutuzun

sinekler fenaa üremişler :D

Geri