Scudo Sports

Tourney nasıldır?

Tercihiniz ne olurdu?

• Triban 500

• Mosso cavlier 700 tourney

• Carraro 012

• Toplam katılım
    27

Guney1907

Daimi Üye
Tepki
38
İsim
Nadir Güney Kunt
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bisiklet alacağım mosso veya triban500.mosso nun clarisi kalmamış ne yazıkki o yüzden tourney var ruble 8 li mi 7li mi bilmiyorum triban 500 8li ruble toutney iyim midir yoksa btwin mi almalıyım sizin tercihiniz ne olurdu

Scudo
Ben tercihimi btwin den yana kullanirdim cunku omur boyu kadro garantisi servis falan daha iyi :)

Bencede ama mosso f/p ürünü diye duydum çankayada 52kadrosu kalmış ne yapıcam kararsız kaldım

O fiyatlara Mosso Claris bulabilirsiniz sanıyorum -kadro yapısı çok daha uygun-; tabii 0 almak isterseniz. Yoksa 2. el bakmanız daha iyi olacaktır. Bence ikisi de gereksiz harcama.

triban 500 microshift vites sistemi var 8 li sistem shimano da tourneyin ustu clarise denk

Tourney 7 li sistem

O fiyatta bisiklete tourney sistem yakismiyo en azindan claris olmali sistem farkini anlayabilmen icin hepsini bi hafta kullanman lazim

@Guney1907 triban 3 lü aynakol yani safkan yol seti yok üstünde ben olsam 2 sinide almam claris mossoyu beklerim... Ben 1100 e sıfır mosso claris aldım ayrıca triban. Çelik hi ten maşa...

Mosso claris gelmicekmiş galiba triban 500de yeni sezon triban alıcam heralde bu gidişle

@Guney1907 bahar zamanlarını beklersen mosso clarisimi satıcam hediyelerimle beraber ;) 2 aylık daha zaten forumda beni tanıyanlar ne kadar titiz ve iyi kullandığımı bilyolar... İlgilenrseniz özelden yazabilirsiniz

Sıfır düşünüyorum ya yinede teşekkürler aralık ayının başında alıcam aylardır araştırıyorum kararı anca 2 ye indirebildim an fazla 1300e çıkabiliyorum galiba triban alıcam mosso nun tourneyi kalmış

7 li tourney alma jant setlerini 7 ye gore yapmiyolar pek. ben de tercihimi clarisli mossadan kullaniyorum

bence ikinci el sorun cikarmayan marka model sizi daha mutlu eder bende ikinci el aldim ve satista da zarar etmezsin 1000 tl ye aliyorsan sora sistemli bisikleti en kotu 800 e satarsin sansin varsa 1000 tl den de yukari satarsin

İkinci el düşünmüyorum zaten ben bu bisikleti alınca 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum o yüzden sıfır almak daha mantıklı ve almışken güzel birşey almak istiyorum acaba trüban 500alsam iyi misir kullanan varsa fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

yeni trban tavsiye etmiyorm celik masa ve microshift alinmaz 1300 tl ederi yok mosso tourney sistemi de oyle
Internette gecen hafta xrs 40 1100 tl idi ona bak

(link)

Buda claris sistem bunu arastir

Carraro race 012 nasıldır acaba fikriniz var mı?onun fiyatıda bütçeme uygun gibi 1300

Tourney nasıl mıdır?

Tourney Güzellemesi

Tourney öğrencinin dostu, başlangıç bisikletlerinin vazgeçilmez setidir. Dağ bisikleti, yol bisikleti, tur bisikleti, şehir bisikleti fark etmeden her bisiklete uyumludur. Ucuzdur,kalitelidir. Diğer markaların alt modelleri gibi tutarsız çalışmaz. Tourney candır, canandır. Parçasını her sokak bisikletçisinde bulabileceğiniz bir seridir. Vursanız kırsanız da canınız yanmaz, zaten neredeyse sudan ucuzdur. Tourney'i sevin ve koruyun... O daha nice insanların bisiklete başlamasında yardımcı olacak... Başparmaklar ilk tourney'e değecek ve dönecek pedallar :)

@Guney1907
Mosso tourney ile aynidir kendisi ama update edilebilen ladro sekline sahiptir emsallerine gire de pahalidir

1300 tl fiyatı var.Acaba claris mi yoksa tourney mi var onu bilmiyorum?en iyisi btwin almak servisi var garantisi var güzel görünüyor

tourney
Claris modeli 022

O zaman btwin alıyım ben en iyisi

(link)
yenni koymuşlar sıfırmış

Geri