M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 5 Eylül 2007 #1 arkadaslar benim arka attırıcım toruney acera arka attırıcı aldım ama takamadım uyum sorunumu war aceba tam da anlayamadım asagıda resimlerden bakabilirsiniz yardım ederseniz cok sevinirim (link) (link) (link)
arkadaslar benim arka attırıcım toruney acera arka attırıcı aldım ama takamadım uyum sorunumu war aceba tam da anlayamadım asagıda resimlerden bakabilirsiniz yardım ederseniz cok sevinirim (link) (link) (link)
S Sinto Forum Bağımlısı Kayıt 29 Temmuz 2006 Mesaj 2.686 Tepki 1.929 5 Eylül 2007 #2 kadronun üzerinde bir kulak ve tourneyde ayrı bir kulak var orasını anlamadım acerayı direk o gri kulağın ucundaki yere monte etmen gerekiyor Tepkiler: M.Haktan Derin
kadronun üzerinde bir kulak ve tourneyde ayrı bir kulak var orasını anlamadım acerayı direk o gri kulağın ucundaki yere monte etmen gerekiyor
M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 5 Eylül 2007 #3 benimde kafamı orası kurcalıyordu ama yaptım tesekkurler