Scudo Sports

touring bisikleti önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar bir konuyla karşınızdayım. bu sefer aldığım triban 500 'ün kadrosu büyük geldiğinden satıp yeni bir tur bisikleti almaya karar verdim aklımda bazı markalar var mümkünse bunlardan önerirseniz sevinirim markalar specialized cannondale fuji surly merida maks bütçem 2000 lira ama az da olsa fark edebilir

Scudo
Fujinin touring modeli var 2300'e gördüm en ucuz..Kullananlar memnun ancak ben bindiğimde gidondan dolayı mıdır nedir hoşuma gitmemişti...

vsf alırdım yerinizde olsam...

Carraro cr-t world modelini incelemelisiniz...

@massaget hocam vsf nedir

dropbarlı olmasını istediğimi yazmayı unutmuşum bu arada ayrıca yazan herkese şimdiden teşekkürler

@big bike Alman tur bisikleti markası, ben çok beğeniyorum...Tavsiyem budur...

(link)

@big bike Türkiye bayisi burası burada yazıyor bakın, fazlasıyla kaliteli bisikletler ben çok beğenmiştim bir gün almak istediğim bisikletler...

(link)

ben de şimdi ingilizceye çevirmeyi akıl edip gördüm yeşil renk bi dropbar lı modelleri var çok güzel ama yaklaşık 4500 tl ye geliyo benim şimdilik bütçemi aştı maalesef

@big bike Evet dropbarlı olanı öyle pahalı ama dropbarı sonradan da takabilirsin zor bir şey değil....Senin bütçene en yakın dropbarlı olan Fuji touring o da kaliteli bir marka ve bisiklet bu durumda onu öneririm ikinci seçenek...

Geri