Scudo Sports

Touring 727 vs. sportive 227

cgnkyc123

Üye
Tepki
6
İsim
cagan
Bisiklet
Carraro
Evet arkadaşlar yukarıda yazdığım 2 bisiklet modeli arasında kaldım. Bir yerde Carraro 227'yi 1179 tl ye gördüm. Bianchi touring 727'de neredeyse aynı fiyata geliyor. Fakat bianchi 9 taksit carraro 3 taksit yapabiliyorum.
1)İkisi arasındaki fark nedir?
2)Ayrıca sedona 331'den vazgeçtim sizce doğru mu yaptım?
3)Ve aynı şekilde salcano city sport 10'dan da vazgeçtim yine doğru mu yaptım?
4)2si arasından hangisini önerirsiniz? (Nedeniyle birlikte)
Teşekkürler..

Bu arada carraro 327'yi gördüm ama 227'den daha kötü teknik özellikleri. Acaba neden böyle bir şey yapmışlar?

5)Son soru: carraro 227 gidondan kitlemeli maşa, bianchi touring ise kitlemeli maşaymış. İkisi arasındaki fark nedir? Basitçe kitleme butonu carraroda gidonda mı bulunuyor? Eğilmek zorunda falan mı kalıyoruz bianchi'de?

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Scudo
1. Büyük ihtimal kadroları aynı kadro, arka aktarıcı carraro üstün, bianchi maşada üstün. Bianchi'yi seçerdim.
2. Sedona 331 yerine Sedona 340 alabilirsiniz (Bianchi, Carraro yerine ben sedona'yı alırdım çünkü ömür boyu kadro garantili diyorlar)
3. City Sport 10 yerine bunlardan birisi olabilir.
4. Bianchi çünkü maşa bana göre arka aktarıcıdan daha önemli. MLO maşayı kilitlemek için durmak gerek anca HLO'da böyle bir olay yok.
5. Carraro gidondan kilitli dediniz ama benim gördüğüm yerlerde Bianchi gidondan kilitlemeli. Eğer link varsa ona göre daha rahat karşılaştırma yapabiliriz.

Hocam bianchi'ye gidondan kitlemeli dediniz ama aşağıdaki sitede maşadan kitli yazıyor

(link)
(link)

Ayrıca bazı sitelerde carraronun rengi ve jant sayısı değişiyor. Bazı sitelere bakıyorum 36H ve rengi siyah bazı sitelere bakıyorum 32H ve rengi Lacivert. Acaba yanlış mı yazmışlar yoksa renge göre değişiyor mu özellikleri?

(link)

Yukarıdaki linkte de 32H Jant ve 24 vites. Benim bildiğim 27 vites ve 36H oluyor carrarolar?

(link)

919 tl ye buldum güven olur mu bu siteye diğerlerinden çok ucuz satıyor?

Sizce bunlar piyasada kaç liraya kadar düşer?

Iki bisiklet arasında kaldım carraro 227 bianchi 727den 250 tl daha pahalı ama arka aktarıcı deore, sizce hangisini alayım, birincil amacım turlara cıkmak 30 km civarı ve azda olsa sehir içi kullanım?

@Sumeras
Gereken mesaj; Arkadaşın sorusu beni de kapsıyor, cevabı olan var mı? UP!

@Sumeras @pedallıyorum
arkadaşlar konu 2015de açıldığı için için şuanki donanım ve fiyatlara bakmak gerek

Carraro Bianchi
upload_2018-10-22_16-54-52.png upload_2018-10-22_16-55-57.png

Deore; Altus arka aktarıcıdan yaklaşık 150-225TL daha pahalı buda zaten fiyata yansımış
2018 ekim itibari ile Carraro almak daha mantıklı bir tercihdir

lapierre, whistle, bianchi, ghost, carraro ve varsa bir kaç markanın Türkiye'de isim hakkı accell bisiklete ait. ülkemizi pazar olarak kullanan whistle, bianchi ve carraro. ancak accell modellerini kıyaslarsanız, carraroya daha fazla özendiğini görebilirsiniz.

Geri