Scudo Sports

Tour of Turkey 2014 Hakkında

Böyle zihniyete ağız dolusu küfür etmek geliyor içimden ama neyse yılda bir kez düzenlenen cumhurbaşkanlığı makamının adını taşıyan toplasan maksimum 5-6 saat süren bir spor organizasyonuna bile burun kıvrılıyor neden ?
Çünkü arabalarına binip kıçlarını rahat rahat gezdiremeyecekler ya sırf bu yüzden bu yorumlarla bu büyük organizasyonu baltalamaya çalışıyorlar bu tür yaratıklarla aynı havayı solumak zoruma gidiyor ama yapacak fazla birşeyde yok peki her yıl derbi maçlarından sonra , şampiyonluk kutlamalarından sonra arabalarla caddeleri , sokakları felç edercesine kapladığınızda bizlerde rahatsızlık duymuyormuyuz aceba ?
Sorun bisiklet kültüründen uzak olmamız sorun bisikletin sadece bir çocuk oyuncağı olarak görülmesi ve sporununda haliyle sadece bir saçmalıktan ibaret olarak görülmesi

Scudo
ne kadar cahil ne kadar salak varsa yorum yapmış şimdi giydirmek vardı size burdan bi ağız dolusu ama neyse değmez.anca bakarsınız arkadan bisikletliye sizi gidi örümcek kafalılar !!

• Beğen
Tepkiler: Caner Kaya
@Murat B.

nerden ve kaça sipariş ettiniz?

@tuna k

Bir önceki mesajımda yazmıştım:
(link)

@Murat B.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
TRT HD den takip edeceğiz Alanya etabini fakat Eurosport yayın akışında göremedim sanırım yarın Liege-Bastogne-Liege olduğu için ilk etabi TRT den katlanicaz..

HTC One SV cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Caner Kaya

Trt nin anlatımı o kadarda kötü değil bence :) Neden öyle dediniz .

Eurosport'ta Caner Eler varken TRT den yaris dinlemek iskence oluyor. Gecen sene soyle bir bakayim dedim TRT'ye, bence katetmeleri gereken cok yol var anlatimda

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
@Emre GÜLEN

TRT kötü olduğu için değil, Eurosport çok iyi olduğu için öyle dedim. Caner Eler varken değişmem hiçbirini :D

HTC One SV cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman bu sene Eurosport tan izleyelim bakalım. :)

• Beğen
Tepkiler: Caner Kaya
kuşadası-izmir etabında bitiş noktası geçtiğimiz senelere göre değişmiş Karşıyaka iskele olmuş içimden anlamsız bir mutluluk oldu ;)

@Emre GÜLEN

Beni benden alan ve aradan 1 yıl geçmesine rağmen halen , ne denilmek istenildiğine dair derin tereddütlerim olan "Besleme özelliği olan muz " şeklince cümleler kullanıldığı için , Trt yerine Eurosporttan izlenmesi , daha mantıklıdır. ( bence )

Caner ELER genelde geçmiş tarihli kıyaslamalar ve teknik bilgiler verdiği ayrıca yarışçıların özgeçmişteki başarılılarını da bildiği için , hangi yarışcının veya takımın , hangi etapta nasıl davranabileceğini önceden görüp söyleyebiliyor. Bu bilgileride kullanarak , seyredenin daha zevk aldığı bir sunum yapıyor. ( Bence )

Bu arada dünyanın tek kıtalararası etaplı turuna sahibiz. Gurur duyalım, gelişmesi için çalışalım.

@ReşitÇağırgan

" Bisikletin 50 yillik tutkusu...." :) :) :) :) :) :) :) :)

Son 50 yilda icine edilen demek istiyor.... :(

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
Koca bir ülke var ama bir tek İstanbul u var oda olmasaymış ne olacakmış acaba! her şeyi taşıdık ve taşımaya da devam ediyoruz....!

@kerem oktar

Soylediginiz kismen dogru da, bu tur icin ne alakasi var anlamadim. Turkiye Bisiklet Turu, Alanya'dan basliyor, Istanbul'da sona eriyor. Sadece son etabi Istanbul'da yani.

E ulkenin en buyuk, yurtdisinda en cok taninan sehrinde de bi etap olsun degil mi?

@Mert E.

tabi tabi tanınsın elbet istanbul dan başka neyimiz var :)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@kerem oktar

Alanya'si, Kemer'i, Fethiye'si, Marmaris'i, Bodrum'u, Selcuk'u, Kusadasi, Izmir'i var mesela.. Tesadufun igne deligine bakin ki onlar da Tur etaplari :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Mert E.

tesadüfün iğne deliği hakketten meleketimin geri kalanı zurna deliği :)

Fotoğraf Türkiye'den sanırım!
(link)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10178110_10152388572816310_6477112609324916221_n.jpg

Geri