Scudo Sports

Tour of Turkey 2014 Hakkında

Evet köprü geçişi olacak "Avrasya geçişi" adı altımda. Hatta şu an kayıt için sitesi dahi bulunmakta.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
Scudo
ntvmsnbc'den mark cavendish'in de yarışa katılacağını öğrendim. Dünyanın en iyi sprinterini Türkiye'de yarışırken görmek çok güzel olacak.

Takımlar da açıklandı Cavendish, Luca Paolini, Oscar Gatto, Elia Viviani,Sasha Modolo, Andrei Greipel,Mark RENSHAW ... takımlar benim beklediğimden daha iyi çıktı.. (link)

Türkiye Tur'u , Eurosport Yayın saatleri, sanırım TRT HD de tüm etapları yayınlar.
(link)

koskoca katusha 6 kişi katılmış. bu sene omega-pharma yada cannondale nin kazanmasını istiyorum. cavendish in olması sevindirdi beni. torku da mustafa sayar ı göremedim

Mustafa sayar doping yüzünden cezalı 1 yada 2 yıl olması lazım galiba .

Sırf yarışı canlı izleyebilmek için 1 aylık Eurosport üyeliği alasım var. Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam eğer Trt Spor yayınlamıştı.

@Erdal YILMAZ

ERdal bey

Trt Spor, Turk ve HD yayınlıyor ama sizin de fark ettiğiniz gibi görüntüyü destekleyen iyi bir anlatım yoksa keyfi olmuyor. Veya her yıl trt de olduğu gibi ilgisiz alakasız şeyler anlatılınca keyfi kaçıyor. Eurosport nerdeyse hergün canlı veriyor. bende dayanamadım başlattım aboneliği...

@Erdal YILMAZ

Bende TUR için Eurosport üyeliğini başlattım.Caner Eler'in anlatımıyla çok daha keyifli geçeceğine inanıyorum.TRT 2008 yılından beri canlı veriyor turu.Fakat sürekli aynı şeylerin tekrar edilmesi bir süre sonra beni sıkıyor.İlk kez izleyecekler, kavramlara yabancı olanlar için açıklayarak gittiğinden TRT daha iyi bir seçenek olabilir.

feyzi açıkalın'dan tur için önsöz

(link)

heyecan dorukta burda, bariyer taşıyan tırlar sürekli dolanıyor. sabah ve akşam koşu antrenmanı yapanları kesiyorum acep hangisi cavendish diye :) çok net bir antrenman görmedim takımlar için. cumartesiden umutluyum belki foto ekleyebilirim, gazipaşa tarafından merkeze girişte, bozuk asfalt düzeltildi 1 ay önce daha pürüzsüz şimdi. finiş bölümü taş beton maksimum hızı düşürüyor illaki, rüzgar sürekli güneybatıdan esiyor 5 - 7 km

günaydınlar alanya finiş düzlüğü karşıdan gelecekler
(link)
(link)
bu da antrenmandan sonra hatıra, gidişte otel önünde takımlar uyuyordu, gelişte pek kimseyi göremedim. saat 16'dan sonra sunum var takımların kızılkule önünde, oradan da foto eklerim

kolombiya takımı yarıştan çekildi
(link)

Hocam yarin saat 9.30 da anitin orda ol dedi bakalim ne yapacagiz 500 kisi benim gibi gonullu katilmis

Böylece zamana karşı etabının neden olmadığını da öğrenmiş olduk sonunda :)

Az önceki yayını izlemeyenler için söyleyim, zamana karşı etabıyla birlikte ekstra kıyafet, kask, bisiklet getirilmesi gerektiğinden lojistik bakımından sıkıntı olduğundan koymuyorlarmış. Ama ilerki yıllarda tırmanış zamana karşı etabı olabilirmiş...

@Berk Mercancı

Aslında bu sene Dubai Turunda olduğu gibi zamana karşı etapların normal bisikletler ile koşulmasını zorunlu kılarak bu sorunu aşmak mümkün. Fakat, zamana karşı etap hem yolların daha uzun süre kapatılmasını gerektiriyor, hem de TV'den seyreden için (TUR'un en büyük amaçlarından birinin televizyon yayını ile ülke tanıtımı yapmak olduğunu düşünüyorum) toplu start etapları kadar heyecanlı olmuyor.

Bu arada, dün TUR'un tayt ve formasını sipariş etmiştim, az önce elime ulaştı. Oldukça kaliteli; taytın askısında cep olduğu için profesyonellere yönelik (telsiz için) üretildğini düşünüyorum. 1.79 boy 75kg'yim, L beden hem tayt hem mayo tam oldu.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Geri