Scudo Sports

Tour of Turkey 2014 Hakkında

Bülent Kavakkoru

Daimi Üye
Tepki
105
Bisiklet
Trek
2014 Türkiye turunu merakla bekliyoruz. Tur öncesi yarış ile ilgili ihale şartnamesi Eylül ayında yayınlanmış. Bazı konularda bilgi veriyor. Tarihe bakılırsa ihale sonuçlanmış gibi görünüyor. Parkurları merakla bekliyoruz. Konu ilgi çekebilir diye düşündüm. TOT 2014 ile ilgili bilgisi olanlar da bu konu altında paylaşabilirler.

(link)

Scudo
Soner bey size tamamıyla katılıyorum. Yarışın İstanbul'da biteceği günler öncesinden de insanlara tüm yayın organlarından haber verilsin. Son güne bırakılmasın. :)

@Sertaç EKİCİ

Bunu bende bir defasında eurosport'da yarışı izlerken gündeme getirmiştim. Yarışı sunan arkadaşlara sormuştum. O gün için yolun birkaç saatliğine kapatılmasına köpüren milletimiz zamana karşı etabı için ne düşünür acaba :) Bende ITT etabı olsun istiyorum ama sanırım zor gibi. Umarım yanılırız.

Belki İstanbul dışında ki bir etapta yapılabilir yada yarışa bir ekstradan bir etap daha eklenebilir. Bir haftalık turlarda genelde ITT etapları oluyor. Umarım bu sene 50. tur olacağından belki eklenir.

Bencede boğaz turu yapmaları lazım. Bağdat caddesinde 30 tur atmakla istanbulu tanıtamayız..

• Beğen
Tepkiler: kaan osmanagaoglu
Bu sefer bu turu izlemeye gideceğim :).

Ağırlama paketleri satışa çıkmış:

(link)

Rota geçen senekine oldukça benziyor anlaşılan; Alanya'da başlayıp İstanbul'da bitiyor, ancak Göcek yerine Fethiye var.

zamana karşı olsun bence :) şöyle doya doya görsek sporcuları

@Onur Gunes

Keşke olsa ama çok zor. Geçen sene yol kapandı diye isyan edenler çok oldu. Bir günlüğüne katlanamıyor insanlar. Ne spora ne de sporcuya saygıları var.

Logo güzel duruyor.

http://www.mtbtr.com/uploads/3074H3.JPG

bu sene torku yine doping yapacak ama kürsüye çıkmayacak
çünkü isimlerini ve reklamlarını kaybetmemeleri gerek ama dopingsizde biyere varamazlar.

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
torku filan hikayede şöyle saxabanktan bi contador gelse katusha dan purito yada moreno cannondaleden sagan lotto dan zaten greipel gelir yeterde artar :) bu sene suyanlörlerin orada izliyicem matara filan toplayacam :D

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
R.T. Erdoğan'ın zaman ayırıp etkinliği halka tanıtmasının faydalı olacağını düşünüyorum.İstanbul'daki etapta halktan gelebilecek çatlak seslerin azalmasını ve destek gördüğü kesimin anlayışlı olmasını sağlar.
Öte yandan ödül törenlerinde siyasilerin olması çok itici bence.Ödülleri vs. eski Türk bisikletçiler veya halk tarafından sevilen ve sayılan sanatçıların vermesi daha uyumlu görünür.Bu sayede medyanın da ilgisi artar ve daha geniş kitlelere ulaşılır.

Geri