Tirentinoda etabı Tanel Kangert (kimse artık) aldı. Landa 3. oldu ama zaman farkı yemedi. son bölümde hiç domestiği olmadan tüm ataklara karşı koydu, sürekli küçük kaçışlar vardı önde tempo çok yükseldi ona ramen çok iyiydi, helal diyorum ve bu adamı seviyorum
Trentino'da son etap oldukça çekişmeli geçti. Astana'dan Kangert etabı alırken Landa üçüncü oldu.Eğer Kangert'in takım arkadaşı Fuglsang sprintte Landa'yı geçebilseydi genel klasmanı zaman bonusları nedeniyle Kangert kazanmış olacaktı. Nibali bugün kaçış yaptı ve yakalandıktan sonra gruba tutunamadı. Geçen sene Dauphine'de buna benzer bir hamle yapmış, ben formunu saklıyor iyi durumda diye düşünürken beklentilerin çok altında bir Fransa Turu geçirmişti. Bu senede aynı durumda mı yoksa bu sefer gerçekten saklanıyor mu gene çözebilmiş değilim Landa'ya tebrikler 2 gündür ataklara tek başına cevap vererek kazanmayı başardı.
Hoaydaaa hocam ayıp etmişsin Tanel Kangert'i nasıl bilmezsin Koskaca yılların Estonya Şampiyonu
@Özgür R Bu ne arkadaş Landa o kadar atak karşılayıp bir de sprint atıp podyum yaptı hem de çok daha sprint özelliği olan sporcular varken Zaten podyum yapamasa şampiyonluk gidiyordu, inanılmaz gerçekten
AG2R da böyle üst düzey bir turda ilk 10'a 4 adam sokarak olayı çok farklı bir noktaya getirdi Gerçi Bora-Argon da 2 genç ve yetenekli sporcusu Konrad ve Buchmann ile ilk 10 yaptı onlar da inanılmazdı, güzel bir 4 gün oldu bütün etaplar heyecanlıydı
AG2R'deki adamlar Bardet ve Pozzovivo hocam. Bu adamları hangi takıma koyarsan koy zaten direk ilk 10'a oynarlar Bora-Argon takımı çok iyi iş yapmış hakikaten.
Sergey Firsanov'da çok iyi iş yapmış.
@Tolga Çelebi Evet tek başına mücadele etmişti herkeste takdir etmişti.Landa'da kendi çapında bir performans koydu diye tebrik ettik sadece alınma bu kadar
Yok hocam ne alınması. Vuelta'da kimse desteklemezken Landa'yı Andorra etabında bir ben destek olmuştum nerdeyse ve o gün etabı almıştı. Landa her zaman takdir ettiğim bir sporcu olmuştur.
Trentino'da Nibali 7 dakikaya yakın fark yemiş. Bu kabullenişler iyi değil lider bir bisikletçi için... Nibali büyük tur favoriler listesinden düşer. Başaltı sayılmalı artık. Ama İtalyan bisikletseverleri gazlamak için ismi kullanılır o ayrı tabi...
@Murat A Nibali ilk büyük turuna çıktığı ilk sene de bile 19. olmuş, 2. senesinde de yine 19. olduktan sonra katıldığı hiçbir büyük turda 7.likten daha aşşağıda kalmamış bir adam ki sonradan üstündeki adamların çoğu dopingden yakalandı Yani onları çıkartırsan neredeyse podyum yapamadığı sene yok adamın öyle kolay kolay favori değil deyip geçilebilecek bir adam değil
Ulan ne savundum Nibali'ye be İtalyanlar gelse böyle savunamaz, kızmıyorsun değil mi @Özgür R
Bu kısma tamamen katılıyorum, bende Nibali seviyesinde bir adamın neden bu kadar düşüş yaşadığını anlamaya çalışıp gizleniyor, saklanıyor vs şeklinde kendimi avutmaya çalışıyorum belki de Favori olup olmama kısmına gelirsek ben Giro'yu da bir bekleyelim ondan sonra daha sağlıklı yorum yaparız gibime geliyor. Hala ilginç bir şekilde ümidimi kaybetmiş değilim nedense
Domestiklerin kürsü yapmış arkadaş. Böyle süreceksen kendi başına antrenman yap. Kendini zorlamayacaksan yarışma. Ha, yarışa ismiyle destek vermek için girmiştir onu bilemem. Ama yarışçı adam tavlada bile kaybetmeye tahammül edemez. İki bisikletçi yan yana finiş görse sprint atar