Scudo Sports

Tour of California 2012

Tepki
19
Bisiklet
Cannondale
Giro ya konsantre olduğumuz bugünlerde bu gece yarısından itibaren Eurosport ekranlarında önemli bir tur daha bizlerle oluyor.

Giro ile aynı zamanda yapıldığı için zirve isimler yok ancak Tom Boonen, Peter Sagan, Marcel Kitel ve Vincenzo Nibali gibi önemli isimleri izleme fırsatımız yine var.

Takımlar:

AG2R La Mondiale
Team Argos-Shimano
BMC Racing Team
Orica-GreenEdge Cycling Team
Liquigas-Cannondale
Omega Pharma - Quick-Step
Rabobank Cycling Team
RadioShack-Nissan-Trek
Team Garmin-Barracuda
Colombia Coldeportes
Team Spidertech Powered by C10
UnitedHealthcare Pro Cycling Team
BISSELL Pro Cycling
Bontrager LIVESTRONG
Team Exergy
Optum Pro Cycling

Rota ve program için:

(link)

Scudo
Namussuzlar çok güzel online takip ve seyretme sistemi kuruyorlar ABD'deki turlara.Buyrunuz linki yarış saatinde bakmanızı öneririm (link)

Kalifornia başlığına Giro yorumu yaptık,elbette geç farkettik:sildik,yönetici de silerse gayet yerinde olur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Sagan ilk iki etaptada yarisin bitisine yakin bir zamanda lastik/jant degistirdikten sonra ust uste birinci oldu. Bakalim devami gelecek mi?

Ne diyelim , Bravo Sagan ! Bu arada Heinrich Haussler'de 2 sene sonra form tuttu.

Tour of California stage 3 Brief Results:
1, Peter Sagan (Liquigas-Cannondale)
2, Heinrich Haussler (Garmin-Barracuda)
3, Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step)
4, Alexander Candelario (Team Optum-Kelly Benefit Strategies)
5, Lloyd Mondory (Ag2R-La Mondiale)
6, Fred Rodriguez (Team Exergy)
7, Hugo Houle (Spidertech-C10)
8, Koen De Kort (Argos-Shimano)
9, Michael Matthews (Rabobank)
10, Wesley Sulzberger (Orica-GreenEdge)

General Classification after stage 3:
1, Peter Sagan (Liquigas-Cannondale) 14:34:54
2 Heinrich Haussler (Garmin-Barracuda) at 12 secs
3, Jeff Louder (UnitedHealthcare) at 24 secs
4, Fred Rodriguez (Team Exergy) at 26 secs
5, Ben Jacques-Maynes (Bissell) at 26 secs

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Bravo Sagan ve Haussler'e valla ! Ilk uc etapta ilk iki hep ayni...

Sagan dörtledi , ne diyelim Cavendish korksun artık . Büyük randevu Fransa Turunda

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Uçan Hollandalı işi bitirdi.California 2012 nin yeni adı,finale beş kala Robert Gesing.Büyük bir problem olmazsa Pazar günü Los Angelesi sarartacak.

...Los angeles öncesi,finale beş kala son durum :
Genel klasmanda Robert Gesing lider (Düşmezse işi bitirir) Dağların kralı,Sebastian Salas (artık dağ da kalmadı tırmanacak,yani işi bitirdi) Sprint'in Amerikadaki prensi Peter Sagan,California dan göz dağı verdi.Kime? Cawendish ve Graipel'e.Peki benim adamım kim? Elbette Graipel:) En iyi genç yarışçı,Wilco Kelderman,Most Courageous rider (Cem kusura bakma ben bunu izninle "En Baba Sporcu" ) olarak çevireceğim: Chris Horner.Şapka çıkartır,saygıyla eğilirim.

Geçen yılın California zaferinden sonra Fransa için favori gösterildiğinde,alaylı bir eleştiri yapmış bazılarını kızdırmıştım:) Sanırım şöyleydi: "Amerikalılar yeni bir etken madde bulamadılarsa olmaz" Halen aynı düşünüyorum.Bu adam, ana babasından aldığı ve gerçekten saf insanoğlu genetiği ile yarışıyorsa,söylenecek tek bir kelime,kurulacak tek bir cümle yok.
Sanırım tur bu gece yarısı 04.00 cıvarı sonuçlanacak.

• Beğen
Tepkiler: Onuralp Armağan
Tour Of Californiaya2012 yi geride bırakırken dünden belli olduğu üzere ,Rabobank'ın Uçan Hollandalısı Robert Gesink genel klasmanda ilk sırada yeraldı.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri