Tour of Antalya

Ozgurama

Üye
Kayıt
17 Ocak 2015
Mesaj
59
Tepki
155
Yaş
28
Şehir
Mersin
İsim
Özgür
Bisiklet
Focus
An itibari ile 1. etap başladı.Etab köprülü kanyon'dan başladı ve antalya merkez'de bitecek.Finişten 1 km önce kısa ve sert patlayıcı bir yokuş var.Antalyalılar bilir varyant çok güzel bir manzarası var o kısa yokuşun yılan gibi kıvrılan s virajlar.Bu sene tadilat gördü ve parke taşı oldu.Müthiş bir etap olacak.

Etap için tahminim Van Der Poel çünkü cross bisikletinden gelen patlayıcılığı ile son yokuşu patlatacaktır.

Genel klansman ise Ruben Plaza'ya gidecektir Perge - Termessos etabın'da karşısın da rakibi yok adeta.
 
Scudo

OrhanOzkaya

Aktif Üye
Kayıt
16 Ekim 2018
Mesaj
168
Tepki
282
Yaş
25
Şehir
Kayseri
İsim
Orhan ÖZKAYA
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Evet hocam siz anlatın böyle biz hayal ederek dinleriz sizi :)
 

Ozgurama

Üye
Kayıt
17 Ocak 2015
Mesaj
59
Tepki
155
Yaş
28
Şehir
Mersin
İsim
Özgür
Bisiklet
Focus
Peloton köprülü kanyon'u geçip dar ve inişli çıkışlı yollar da yoluna devam ediyor.Serik yoluna inip 2018 Uci gran fondo uzun parkurunun tırmanışını(Bilen bilir kötü yarış güzel yollar.) tamamladıktan sonra Antalya çevre yoluna bağlanıp finişe kadar sıcak ve geniş yollar'da devam edecekler.

-----------
Güncelleme

Yarışın 45. kilometresi geçildi James Fouche, start aldıktan sonra kaçışını gerçekleştirdi.Hala lider fark 3 dakika.James Fouche Yeni Zellanda ulusal şampiyonu ve şampiyon olduğu yarışı'da solo kaçış ile kazanmıştı.

(link) Acımadı etabı aldı.

Varyant pelotona sert geldi 3 büyük bölünme yaşandı.Zaman farkları olacaktır.
189618
 
Son düzenleme:

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
TOUR OF ANTALYA 1. ETAP YARIŞ RAPORU
Tour of Antalya’nın 141 kilometrelik ilk etabı, Köprülü Kanyon’dan geçen 1.7 kilometrelik nötral start ile başladı.
Yarışta gerçek startın verilmesinin ardından 28 takımdan 165 sporcu, Antalya’nın tarihi ve doğal güzellikleri arasında galibiyet için mücadele etti.
Starttan hemen sonra tek başına kaçış yapan Team Wiggins Le Col'den Yeni Zelandalı bisikletçi James Fouche, ana grupla arasında 2 dakika 25 saniyelik bir fark açmayı başardı.
Fouche’un arkasından oluşan Astana’dan Dinmukhammed Ulysbayev ve Akros Thömus takımından Joel Suter’ın yer aldığı ikili kaçış grubunun 2 dakika 28 saniye önünde seyreden Fouche, yarışın ilerleyen dakikalarında ana grupla arasındaki farkı 3 dakikaya kadar çıkardı.
Yarışın 15'inci kilometresinde ise Köprülü Kanyon'un çıkısından sonra ön gruba yetişmeye çalışan ana gruptaki bisikletçilerden beş kişilik grup, pedalların birbirine sürtmesiyle düştü. Tedavileri ayakta yapılan sporcular tekrar yarışa devam etti.
Yeni Zelandalı bisikletçi, 48,3. kilometredeki Aspendos Antik Kenti kapısını ilk sırada geçerek yeşil mayoyu giymeye hak kazandı. Ayrıca Fouche, 76. kilometredeki tırmanış kapısını da birinci sırada geçerek yokuş priminin ve Antalya’nın önemli simgelerinden portakalın rengine atıfta bulunan turuncu ‘dağların kralı’ mayosunun da sahibi oldu. Tırmanış etabının ikinciliğini ise Tirol KTM takımından Georg Zimmermann kazanırken üçüncülük CCC Development takımından Szymon Tracz'ın oldu.
Yarışın 111. kilometresinde ana grupta bir kaza daha meydana geldi. Yaşanan kaza pelotonu dağıttı ancak kazanın ardından grubunun geri kalanının tempoyu düşürmesi ile kazaya karışan sporcular tekrar grubu yakalamayı başardı.
Son 25 kilometre kala yeniden bir araya gelen peloton finişe doğru devam etti. Toplu finişin yaşandığı ilk etapta, sprint mücadelesinin kazananı Hollanda ulusal şampiyonluk mayosuyla yarışan Corendon Circus'un yıldız sporcusu Mathieu Van Der Poel oldu. Yarışı 3 saat 26 dakika 45 saniyede tamamlayan Van Der Poel, hem genel klasman liderlik mayosunu hem de sprint klasmanında sarı mayoyu kazanan isim oldu. Hollandalı şampiyon yarış sonrası yaptığı açıklamada, “ ilk etabı kazanmış olmak takım olarak üzerimizdeki baskıyı aldı. Tabii yine diğer etaplara da bakacağız. Sonraki etaplarda takımın diğer sprinterlerine de şans vereceğim” dedi.
Poel’in ardından Adria Mobil’den Dusan Rajovic ikinci olurken; üçüncülüğü elde eden isim Monkey Town Continental Team’den Bas Van Der Kooij oldu.
Antalya Turu’nda galibiyet mücadelesi yarın koşulacak 111 kilometrelik Antalya – Antalya (Kemer) etabıyla devam edecek.

Sonuçların tamamına (link) ulaşabilirsiniz.

Bu yazı ÖZGE SEÇKİN tarafından yazılmıştır.21 Şubat 2019

(link)
 

ahsen2

Üye
Kayıt
18 Eylül 2017
Mesaj
42
Tepki
76
Şehir
antalya
Bisiklet
Diğer
Gözüm Türk bayrağı aradı 48. sırada bir adet Türk bayrağı görebildim, çok şükür. Daha üst sıralara çıkacak eleman aranıyor.
 

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
Tour of Antalya’nın 2. etabını Kooij kazandı!



Antalya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Antalya Bisiklet Turu’nun (Tour of Antalya), 111 kilometrelik Antalya- Kemer- Antalya etabını, Monkey Town – A Block CT Takımından Hollandalı Bas Van Der Kooij 2 saat 30 dakika 12 saniye ile kazandı.

Bitiş çizgisine metreler kala yaşanan kaza sonrası bazı sporcular ambulansla hastaneye götürüldü.
Uluslararası Bisiklet Birliği takviminde 2.2 kategorisinde 4 etaplı yol yarışı olarak, ‘Adrenalin Antalya’da yükseliyor’ sloganıyla düzenlenen organizasyona, 21 ülkeden 28 takım, 161 sporcu katıldı. Yarışın ikinci etabında 111 kilometrelik Antalya- Kemer- Antalya etabı koşuldu. Yarışta 161 sporcu ortalama 60 kilometre hızla düz parkurda güneşli ve rüzgarsız havada pedal çevirdi.
Antalya finişine 37 kilometre kala sporcular tempo yükseltti. Finişe metreler kala meydana gelen kazada yaralanan sporcular ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Sporcuların kalabalık şekilde bitiş çizgisine ulaştığı yarışı ilk sırada tamamlayan, 126 numaralı Monkey Town – A Block CT takımından 2 saat 30 dakika 12 saniyeyle Bas Van Der Kooij oldu. İkinciliği Tour of Antalya’nın sponsorlarından Corendon Airlines’ın sponsor olduğu Corendon Circus’tan Roy Jans, üçüncülüğü de Nippo Vini Fantini takımından Giovanni Lonardi elde etti.

Yarış sonunda düzenlenen törende sporculara ödülleri verildi. Yarışta Monkey Town-A Block CT takımından Van Der Kooij, genel klasman birincisinin giydiği magenta ve en iyi sprintin giydiği sarı mayonun sahibi oldu. Dağların kralı olarak bilinen turuncu mayoyu ise Wiggins Lecol takımından James Fouche elde etti. Antik Kentler Forması’nın kazananı Sebastian Ryttersgaard, yeşil formanın sahibi oldu.

Etabı birinci tamamlayan Bas Van Der Kooij, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu etap benim için çok önemliydi. Çok çalıştım iyi sprint attım, güzel yarış oldu. Önde kalmak kolay değildi çok atak oldu ama gruplar tutunamadı. Son sprinte gücümü sakladım. Çok çılgın ve karışık sprint oldu. Kolay bir etap olduğu için herkes kuvvetli geldi ve agresif yarıştı. Kazayı görmedim. Sprint sırasında herkes önde kalmak için birbirine girdi.”

Tour of Antalya’ya yarın 91.8 kilometrelik tırmanış yarışı olan Perge-Termessos etabıyla devam edilecek. Bu etapta genel ferdi klasman birinciliğine yükselen Monkey Town -A Block CT takımından Bas Van Der Kooij, magenta renkli formayı giyecek.

(link)
 

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
Bugün ki kralıce etapta 40 kişi zaman limitinin altında kalmış ve yarın yarışa başlayamayacaklar. Bunun nerdeyse yarısı ise Türk bisikletçiler ve yarın sadece 4 türk bisikletci yarışacak. Çok zorlu bir gündu bugün evet yağmur yokuş rüzgar vs ama sadece 4 sporcumuzun kalması nasıl açıklanır ki, hem de ilk iki etapta dişe dokunur bir sıralama da yapamamislardi
 

The 69 Eyes

BMC Timemachine Road 01 Disc
Kayıt
26 Nisan 2014
Mesaj
95
Tepki
106
Yaş
49
Şehir
İstanbul / Kartal
İsim
Hakan B.
Başlangıç
1979—80
Bisiklet
Cervélo
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@drsalihsert
Sezon başı olduğundan bir sürü bahane üretebilirler :) o 4 kişi içinde umarım Ahmet Örken vardır :)
 

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
@The 69 Eyes
Evet Ahmet var ama yarın da artık bişey yapabileceğini sanmıyorum zaten bir hafta önceki GP Alanya da düşmüştü yaralı yani. Sezon yeni başladı evet ama diğer sporcular için de yeni başladı daha iyi bir hazırlık dönemi geçirmeleri lazımdı.
 

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
Tour Of Antalya’nın 3’üncü etabı Szymon Rekita’nın!
23 Şubat 2019












Tour Of Antalya’nın 91.8 kilometrelik Perge – Termessos etabını Leopard Pro Cycling’ten takımından Szymon Rekita, 2 saat 10 dakika 40 saniye ile kazandı.
İkinciliği Kometa Cycling Team’den Juan Pedro Lopez, üçüncülüğü de Israel Cycling Academy’den Ruben Plaza Molina elde etti. Tour of Antalya’nın 3’üncü etabını kazanan Szymon Rekita, Genel Ferdi Klasman birinciliğine yükseldi ve Magenta renkli mayoyu giymeye hak kazandı.

STARTI VALİ YARDIMCISI NURETTİN ATEŞ VERDİ
Sporcular saat 10.30’da Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş’in damalı bayrağı sallamasıyla etaba başladı. 153 sporcu startla birlikte Termessos’a doğru yola çıktı. Fakat daha etabın başında etkili olan yağmur nedeniyle yaşanan kazada 5 bisikletçi düştü ve hemen tedavilerine başlandı. Ana grup (Peloton) düz parkurda hemen tempo yaparak devam etti.

DAĞLARIN KRALI PRİMİNİ FOUCHE ALDI
Etabın 11.8’inci kilometresi geçilirken ilk tırmanış primi gerçekleşti. Kapıyı ilk geçen sporcu Wiggins Lecol Takımı’ndan James Fouche oldu. İkinci ise Corendon Airlines’ın sponsoru olduğu Corendon Circus Takımı’ndan Mathieu Van Der Poel oldu.
Etabın 38.9’uncu kilometresinde gerçekleşen sprint priminde büyük çekişme yaşandı. 23 bisikletçi bu prim kapısını geçmek için büyük çaba sarf etti. Prim kapısının çizgisini Tartaletto Isorex takımından Florıs Gerts geçti.

GÜN TIRMANIŞÇILARIN OLDU
Termesos Antik Kenti’ne doğru tırmanış başladığı anda gözler etabın birincisine çevrildi. Yokuşçu bisikletçiler arka arkaya rakiplerini geride bırakırken, sprinter isimler de dökülmeye başladı. 876 metrelik tırmanışı, Leopard Pro Cycling takımından Szymon Rekita’nın birinciliği ile sona erdi.

SON ETAP SİDE-ANTALYA
Tour Of Antalya yarın koşulacak 157 kilometrelik Side-Antalya etabı ile sona erecek. Yarın ayrıca kısa ve uzun parkur olmak üzere yaklaşık 700 kayıtlı bisikletçinin katılacağı AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum yarışı gerçekleşecek.

FORMALARIN DAĞILIMI VE ÖDÜL TÖRENİ
Etap sonunda ise yerden 876 kilometre yükseklikteki Güllük Dağı’nın batı tarafına düşen bölgede kurulu olan Termessos Antik kentinde ödül töreni düzenlendi. Magenta renkli mayoyu Genel Ferdi Klasman birincisi Leopard Pro Cycling’ten Szymon Rekita’ya, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ödülüyle birlikte verdi. Turuncu Renkli mayoyu ise Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer yine Szymon Rekıta’ya ödülüyle birlikte verdi. Yeşil Mayo’yu Wiggins Lecol takımından James Fouche’ye, AG Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gönen ödülüyle birlikte sundu. Sprint birincisine verilen mayoyu Monkey Town Takımı’dan Bas Van Der Kooıj’e ödülüyle birlikte Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk takdim etti.
Etap 1-2 ve 3’üncüsünün ödüllerini ise Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı verdi.

(link)

Az önce de son etap başladı. 165 kişi ile başlayan yarışta son etaba 121 kişi baslayabildi. Kraliçe etap gerçekten kral bir etap oldu :))
 

drsalihsert

Aktif Üye
Kayıt
10 Şubat 2018
Mesaj
140
Tepki
243
Yaş
34
Şehir
Ankara
İsim
Salih Sert
Tour Of Antalya’da şampiyon Szymon Rekita oldu!
24 Şubat 2019



2019 Tour Of Antalya, son gün koşulan 157 kilometrelik Side – Antalya Etabı ile tamamlandı. Etabı Corendon Circus’tan Roy Jans 3 saat 26 dakika 21 saniye ile kazandı.
Genel Ferdi Klasman birinciliğini ise Leopard Pro Cycling’ten Szymon Rekita elde etti ve Magenta Renkli Mayo’yu sırtına geçirdi. Tour of Antalya’da takım birinciliğini ise Leopard Pro Cycling takımı kazandı.

STARTA 121 BİSİKLETÇİ KATILDI
21 ülkeden 28 Takım’ın katıldığı ve 165 sporcunun iştirak ettiği yarışta 121 sporcu start noktasına geldi. Saat 12.00’de verilen startla birlikte grup ilk kilometreleri toplu halde gitti. Önceki günkü tırmanış etabında hayli zorlanan bisikletçiler biraz da bu nedenle tempo yapmaktan uzak durdu. Bu etaba Genel Ferdi Klasman birincisi olarak başlayan Leopard Pro Cycling’ten Szymon Rekita ise hem kaçanları kontrol ederek, hem de ana grup içinde ortalarda kalmayı tercih ederek nefesini ekonomik kullanmaya özen gösterdi. Birinci ile arasında 9 saniye bulunan Rekita konumunu koruma adına elinden gelen çabayı sarf ettiği gözlendi.

SPRİNT PRİMİ FOUCHE’NİN
İlk prim kapısından önce kaçan grup ana grupla arasını 1 dakika 30 saniye kadar açtı. 62.8’inci kilometrede etabın sprint primi gerçekleşti. Kapıyı ilk geçen sporcu Wiggins Lecol Takım’ından James Fouche oldu. Onu Danimarka Milli Takımı’ndan Sebastian Kolze Changizi takip etti. Üçüncülüğü de Adria Mobil Takım’ından Ziga Horvat aldı. Prim kapısı geçilirken grup, ana grup ile (Peloton) ile arasını önce 2 dakika 40 saniye ardından da 3 dakika açtı.
TIRMANIŞ PRİMİ İLE BİRLİKTE TURUNCU MAYO FOUCHE’NİN OLDU
Etabın 93’üncü kilometresinde ise tırmanış primi (Dağların Kralı) gerçekleşti. Wiggins Lecol Takımı’nın sporcusu James Fouche hem kapıyı birinci geçti, hem de Tour of Antalya’da Turuncu mayonun sahibi oldu. İkinciliği Sebastian Colze Changizi elde etti. Ancak kapı geçildikten sonra 3 dakikalık fark 1 dakika 40 saniyeye düştü.

ANTİK KENTLER PRİMİ DONOVAN’IN, YEŞİL MAYO’DA FOUCHE’YE GİTTİ
136’ncı kilometrede gerçekleşen Antik Kentler Primini Wiggins Lecol Takım’ından Mark Donovan kazanırken, aynı zamanda takım arkadaşı James Fouche’ye de Yeşil Mayo’nun gelmesine yardım etmiş oldu. Böylece Fouche, Tour Of Antalya’da iki mayo birden kazanmış oldu.
Havaalanı kavşağı geçildikten sonra grup toplu halde finişe doğru geldi. Finiş tahmin edildiği üzere toplu halde yapıldı ve çizgiyi ilk geçen sporcu Corendon Circus’tan Roy Jans oldu.

FORMALARIN GALİPLERİ VE ÖDÜL TÖRENi
Tour Of Antalya’nın Genel Ferdi Klasman Birincisi Leopard Pro Cycling’ten Szymon Rekita oldu. Magenta renkli mayoyu ana sponsoru AKRA-Barut Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut Rekita’ya giydirdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu ise Tour of Antalya’nın galibine madalya ve ödülünü taktim etti. Bu ödül töreninde ayrıca iki kez İtalyan Bisiklet Turu’nu kazanan Gilberto Simoni de podyuma çıkarak birinciyi kutladı.
Turuncu renkli Tırmanış (Dağların Kralı) Mayosu’nu kazanan Wiggins Lecol Takımı’ndan James Fouche’ye Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer giydirdi. Ödül ve madalyasını ise Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek verdi.
Sarı Renkli Sprint Mayo’sunu ise Monkey Town’ndan Bas Van Der Kooij kazandı. Mayo’sunu Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul giydirdi, ödülünü ise Akdeniz Otelciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı taktim etti.
Yeşil renkli Antik Kentler Mayo’su da Wiggins Lecol Takımı’ndan James Fouche’ye gitti. Mayo’sunu AG Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gönen giydirdi. Ödülünü ve madalyasını Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal taktim etti.
Tour of Antalya kupasını ise Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Cemal Özkan verdi. Takıma ise madalya ve ödüllerini Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan sundu.

KÜÇÜKBAKIRCI BU TİP ORGANİZASYONLAR ÇOĞALMALI
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, etabı kazanan Corendon Circus takımı sporcusu Roy Jans ile üçüncü ve ikinci gelen sporcuların ödüllerini Antalya İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur ile birlikte verdikten sonra Tour of Antalya ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:
“Sporseverler dört gün boyunca mükemmel yarışlar izledi. Emeği geçen, sponsorlara, başta Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, AKRA-Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut’a, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul’a, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’e, Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan’a, AG Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gönen’e teşekkürü bir borç biliriz. Seneye tekrar görüşmek üzere.”

(link)

Genel klasman ilk 10'u bu şekilde (Gördüğünüz üzere hiç Türk bisikletçi yok ne yazık ki.) :


RnkPrev▼▲RiderTeamUCIPntTime
11-(link)(link)402511:34:09
22-(link)(link)30180:03
33-(link)(link)25140:11
44-(link)(link)20110:12
55-(link)(link)1580:13
66-(link)(link)1060:14
77-(link)(link)540:15
88-(link)(link)330:18
99-(link)(link)320:21
1010-(link)(link)310:30

Son güne kalabilen 4 (dört) bisikletçimizin genel klasman sıraları ve zaman farkları da bu şekilde:

RnkPrev▼▲RiderTeamUCIPntTime
6566▲1(link)(link)3:56
7274▲2(link)(link)4:50
7678▲2(link)(link)5:21
11987▼32(link)(link)15:39

Not olarak da tüm turda bisikletçilerimizden en iyi derece Ahmet Örken'den 2. etapta 14.lük ile geldi.
 

Turisti

Daimi Üye
Kayıt
20 Kasım 2018
Mesaj
285
Tepki
792
Şehir
Novi Sad
İsim
Enes
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
2020 Yarışına start verilmişti bugün saat 12'de. Peki her hangi bir yer de canlı yayını veriliyor mu?
 

Tutmosis89

Forum Demirbaşı
Kayıt
2 Eylül 2019
Mesaj
477
Tepki
1.751
Şehir
IZMİR
İsim
Mehmet D.
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Tff.3. Lig seviyesinde ki yarışlarda başaralı olan takımlarımızı uci 2.1 seviye yarışında da podyumda görmek isteriz. Geçen sene ki sonuçlara göre baya zor gibi.
 

Özcan

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Nisan 2015
Mesaj
2.084
Tepki
6.862
Yaş
50
Şehir
Bursa
İsim
Özcan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Specialized
2020 Yarışına start verilmişti bugün saat 12'de. Peki her hangi bir yer de canlı yayını veriliyor mu?
TV kanallarında bulamadım. Sadece sitesinde grafiksel canlı anlatım var:

(link)

Hatta az önce kaza olmuş, "Crash in peloton" diyor.
 
Kayıt
8 Mart 2016
Mesaj
202
Tepki
358
Yaş
37
Şehir
aydın
İsim
ferhat
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
2020 Yarışına start verilmişti bugün saat 12'de. Peki her hangi bir yer de canlı yayını veriliyor mu?
Şu anda sportstv'de yayın var. Instagram sayfalarından saat 1200-1300 arasında bugünkü yarışın canlı yayını olacağını açıkladılar. Saat 1200 de dünkü yarışın özeti başladı, 1230da özet bitti. Maalesef canlı yayın olmadı.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özcan

Ali Kılıç 35.5

Çılgın Fixieci (fren yok, vites yok, kural yok)
Kayıt
10 Mart 2015
Mesaj
1.288
Tepki
3.916
Şehir
İzmir
İsim
Ali Kılıç
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
Tff.3. Lig seviyesinde ki yarışlarda başaralı olan takımlarımızı uci 2.1 seviye yarışında da podyumda görmek isteriz. Geçen sene ki sonuçlara göre baya zor gibi.
Bizim takımların yarısı DNF!
Kürsü hayal bile değil.
Maalesef 😢😢😢😢😢
Türk bisiklet sporunu bu seviyeye düşürebilirsiniz utansın.
 

burcinhan

Forum Demirbaşı
Kayıt
6 Temmuz 2017
Mesaj
552
Tepki
1.373
Yaş
47
Şehir
Ankara
İsim
Burçinhan Doğan
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Havalimanı geçişi süperdi.