Scudo Sports

Tour of Antalya

Bu turun gelecekteki önemini anlamak için Tour Down Under'a bakabilirsiniz.Avustralya'nın Adelaide kentin de düzenlenen tur 6 gün boyunca tüm dünya tarafından izleniyor tanıtılıyor.Ülkede ki bisikletçiler Adelaide şehrine 6 gün boyunca akın akın yarışı izlemek için geliyorlar.Hem bisiklet kültürü gelişiyor hem mükemmel bir şehir ve ülke tanıtımı oluyor.Her kış kamp için Mallorca'ya giden world tour takımları neden Antalya'da kamp yapmasın ? Bence bulunmaz bir nimet bu organizasyon bizim ülke için.

Scudo
(link)

Güzel bir yazı ve değerlendirme Tour of Antalya için... İyi okumalar

Pozzato yani namı değer Maestro'nun yer uçağı Antalya'da

(link)
JQDZMJ

O değilde,hangi kanalda verecek..??? :islik::islik::kötü:

@Ozgurama janttaki ve çataldaki detaya dikkatinizi çekerim abimiz tam artist ama severek izliyoruz kendisini :harika:;)

@Emre Yönlüer

Ne yazık ki yayın yok...yerinde izleyebilecekler şanslı sadece bize de fotoğraf falan atarlarsa buraya onla yetinmek kalır

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Bir iki sene sonra bu tur marka haline gelir.
İşin üstadı adamlarla çalışmışlar.
Etap profillerine bakan ve az çok bisiklet sporundan anlayan herkes görebilir bunun nedenini.
Bu işler sırf elaleme köprü göstereceğiz diye bisikletçileri 200 km otobana hapsederek olmaz. İşte böyle ciddi çalışılmış rotalar ile olur. Birileri artık bunu anlamalı.
Bu tur katılan takımlar ve sporcular bakımından bir iki sene içinde TOT'u geçerse hiç şaşırmayacağım.

@Tuars07 orda olamayacak biri olarak foto olursa çok mutlu olacam :) umarım hem matara alırsınız hem de foto :D

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
İlk iki yarış evimin önünde bitiyor neredeyse ama finişe yetişmem çok zor gibi ağlamak istiyorum. Ayrıca 3. Etap için geyikbayrına ulaşım nasıl yapılacak bilen yazabilir mi lütfen.

(link)

Bisiklet yarışlarının sonuçlarını hep bu siteden takip ediyordum katılımcı listesi tam haliyle mevcut ama bu sefer Tour of Antalya'yi organize edenler çok iyi iş çıkarıyorlar ki direkt kendi sitelerinden herşeyi öğrenebiliyoruz, inşallah özet videolar da hazirlarlar.. :))

(link)

Fotoğraf için finişte hazır bulunmayı planlıyorum yarın. Belki cuma gününe de katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
Turla alakalı en büyük ilgi bu spor sitesinde galiba yerinden izleyerek gün içi paylaşımları da olacakmış
Dün bazı haberlerde NTVSpor'un falan da uzun özetler vereceğini okudum bakalım gorecegiz

(link)

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Screenshot_20180222-124628.png @Abdullah ozturk

Finişte daha çok olur inşallah

.2 kategoride yarışa katılımcıların kalitesini gösteren bir puanlamada Tour of Antalya birinci sırada, gayet iyi bisikletcileri getirmeyi basarmisiz ilerleyen yıllarda daha da iyileri gelir umarım

Geri