Scudo Sports

Tour de Samsun - Eşime atak çektim

Scudo
sizin memnuniyetinizle bi sorunum yok.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben Necmettin adlı kullanıcıya Serhat Çetin'in kimin yerine moderatör olduğunu sordum, hepsi bu.Şimdi bu düzeltmenin ardından biri sorumu cevaplayabilir mi ya da belki de 10 yıllık bisikletforum olayını sonlandırmanın vakti gelmiştir.
10 yıllık bisiklet forum olayını sonlandıracak hiç bir sebep yok en azından bugün yeni açılmış olan bu başlık altında. Hayırlı olsun dedim sadece. Sonra yaşanan olaylara ben dahi bir anlam veremedim. Ortada bir şeyde yok . Çok uzatmaya gerekte yok.

@necmeddin bey sizinle aynı fikirdeyim, iyi niyetli ve yardımsever bir forumdaş olduğunuzu bildiğim için yeni yöneticinin kimin yerine ikame edildiği sorusunu size sordum. Bir yanlış anlaşılma oldu fakat bu konunun takipçileri arasında yukarıda sorduğum sorunun cevabını bildiği halde görmezliken gelenler var ki aslında kendime kızıyorum, cevabını bilmenin bana en ufak faydası olmayacağı bir konu için bazılarına tafra yapma fırsatı sunduğum için kendime kızıyorum, sanki varoluşun sırrını istedik birader!

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
cevabını bilmenin bana en ufak faydası olmayacağı bir konu için

Merhaba, yukarıda belirtmiş olsanız bile ben yine de merakınızı gidereyim; Serhat bey aramıza yeni üye olarak dahil oldu. Bir başkasının yerine değil yani. Hatta ilerleyen günlerde başka katılacak arkadaşlar da olabilir, bilginize. İyi forumlar dilerim.

Konuya dair; şahane olmuş, çok eğlenceli, ellerinize sağlık. @sccetin

Erdal bakkalı beklemiyordum :) Elinize sağlık güzel olmuş

Pata pata pata pata 😄 güzel olmuş, elinize sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻🇹🇷

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Erdal bakkal detayı 😂😂 çok güzel olmuş video, devamı gelebilir eğlenceli 😂

Çok teşekkür ederim sayın moderatörüm :)

Çekim, yarış, anlatım, helikopter sesi kısaca her şey harika :komik:

Burası nerede Samsun'da ?

Son düzenleme:
Bende beğendim..Özellikle finaldeki doğallığınızı, romantizminizi...Bir yerlerden tandem bulun, onunlada çekim yapın bu tarzda lütfen....Çok şekersiniz..Uzun sağlıklı birlikte bir yaşam diliyorum ikinizede..😊..Eşimle ilgi alanlarımız farklı, kıskanmadım desem yalan olur. Evde motosiklete dair full ekipmanı hazır durur, 2 kere gitmemişizdir uzun yola..Kızımla geziyoruz bizde yeni yeni..🙂..

Geri