Scudo Sports

Tour De sakarılıca(eskişehir)

Scudo
@todiefor

valla hal hareket durum tavır ve davranıslarına gore deişir canımcım

@bozuk_para

Tmm abim benim :D

(Eğer uygun bir fiat söylersen kesin alırım :) )

aaa bende bari rakip çıkayım sercana :D bana ne kadar olur selçuk abi?

Hafta içi geziler yapıyormusunnuz acaba yoksa sadece Haftasonları mı ?

Arkadaşlar gezi için çıkış:

Yer: Esnaf sarayı Önündeki her hangi bi bank :D
Saat:07:30-08:00 (engeç 08:15)

Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz herkeze kapımız acıktır Biz en az dört kişiyiz ibrahimlerde gelirse ki %90 gelirler (acık geçte olsa) 3 kişide onlar var katılım olursa güzel olurrr.....

Bozuk_para

@bozuk_para

abi biz 3 arkadaşız çalıstıgımız için 3ümüzünde izini haftaiçi haftaiçi herhangi bir gün haftaiçi olsunda gün farketmez biz 3 kişi hazırız haftaiçi tur düzenlerseniz seviniriz :)

tamam selcuk abi ben bi sorun cıkmassa ordayım geceleri calışıyorum o yuzden kac gıbı burda oluruz tahmınen..

arkadaşlar ben bisiklet toplattıracağım da amortisör ve direksiyon olarak en iyi hangisi sizce ve nereden bulabilrim?

@bozuk_para

yok abi hafta sonları çalısıyoruz hafta içi olabilirse gelebiliriz

abi bi duyuru yapsan haftaiçi turu için belki katılım olur :)

ben 6-7-8 gibi işe başlıyorum yanı hava kararmadan orda oluyorum..
arkadaşlar bence izin alıp gelmeye calısın cunku bana gore bu yapacagımız sımdılık son gezı olucak cunku bı daha kı hafta yarıs var cogu kısı orda olur yarısdan sonrakı gun ramazan ayı baslıyo sonra bayram okul vs.. kımse gelemez..

Hafta arası cuma izin yapan biri olarak,h.arası cumaya denk gelirse katılabilirm.biz cumaları aynı işyerinden arkadaşımla kendi çapımızda tur yapıyoruz...bu arada bu gün kızılinlerin çeşmede mola verdiğimiz sırada gördüğümüz sendin galiba bozukpara..:) temponu çok güzel bulmuş kaptırmış gidiyodun:) dönüşde ters istikametde kızılinlerin rampada biz çıkarken iki bisikletçiye daha rastladık...bu gün kızılinler bisikletçi kaynıyordu..:D
Eskişehir de güzel şeyler bunlar,gitgide çoğalıyoruz galiba...:)

Geri