Scudo Sports

Tour de Romandie 2016

Kim Kazanır?

• Quintana

• Froome

• Porte/Van Garderen

• Pinot

• Zakarin

• Majka

• Bardet

• Diğer

• Toplam katılım
    21
  • Anket kapanışı .
:kötü: Berbat 25 puan. Simon Yates yokmuş yarışta,var gözüküyordu. Saçmalık.

Scudo
Kittel'in bu ufak tepelere dayanması Giro öncesinde önemliydi :harika::harika:

DÜZELTME: Kar dolayısıyla tırmanışları etaptan çıkartıp, kısa bir etap yapmışlar bu yüzden Marcel Kittel kazanabilmiş.

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Kavruk reyis kırbacı vurdu ve Zakarin ile birlikte koptular. Froome tırmanış başında mekanik sorun yaşayıp geride kaldı.

Zakarin sprintte Quintana'yı engelledi diye galibiyeti Quintana'ya vermişler.

@Oğuzhan Y.

Yarışı şimdi izledim de Froome mekanik falan yaşamadı daha sondan önceki 2. kategori tırmanışın başında geri kaldı ve ilginçtir bir takım arkadaşı bile yardıma gelmedi o 7 kmlik tırmanış boyunca pelatonun 10 saniye gerisinde kovaladı ama son tırmanışa başlamadan önce vazgeçti bıraktı. 17:30 dakika geride bitirmiş.

Quintana 6.5 km kala atak yaptı yakalanacaktı ama Zakarin imdadına yetişti, çok verimli çalışmasalar da çok güçlü oldukları için beraber gelebildiler, son virajda Zakarin biraz önüne kırdı; aslında Quintana geçemezdi ama baktığın zaman Zakarin'in kötü amaçla, sıkıştırmak için önüne kırdığı belli oluyor ve kazandığı etabı cinliği yüzünden kaybetti :koptum::koptum:

Genel klasman;

upload_2016-4-28_21-6-34.png

Froome'un ön lastiği patladı. Takım arkadaşının lastiği alıp devam etti. Bir ara pelotonu yakalar gibiydi. Sonra ne oldu, göremedik...

Gönlümüzün efendisi atağı yapıştırıp işi bitirdi. Güzel bir antrenman oldu. Zamana karşısı da Fena değil. Zakarin'e yakalanmaz yarın ama Pinot'yu bilemem... Sonraki gün kraliçe etap var, asıl o belirleyici olacak. Froome da olaydı iyiydi. Rekabet ne kadar yüksek olursa alınan fayda o kadar büyük olur...

Etabın Zakarin'den alınıp Quintana'ya verilmesine rağmen Velogames'te güncelleme gelmedi puanlara, heyecanla bekliyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Murat A
Some days the wheels fall off (literally & figuratively ), grateful to have had @NieveMikel by my side! @TDWsport (link)

Demiş Froome...

• Beğen
Tepkiler: taner07
3. etap 15 km TT, canlı yayın;

• Beğen
Thibaut Pinot gibi bir adam Dumoulin, Froome, Jungels, Izagirre gibi adamları geride bırakıp zamana karşı etabı kazandı, başımıza taş yağacak:komik::komik:

@Tolga Çelebi @Oğuzhan Y. çok mutluyuz tabi de benim korkum Fransa Turu'na daha 2 ay varken çok mu erken zirve yaptı acaba? Bu formunu TDF'ye taşıyabilecek mi? Ben olsam Giro'ya giderim, hele bu kadar iyi zamana karşı performansı gösteriyorken, daha geç değil FDJ'nin böyle bir riski alması gerekiyor, gerekirse burada genel klasman TDF'de etaplara gitsin ama sanmıyorum 2 ay sonra bu formda olsun ve 3 hafta boyunca koruyabilsin...

@taner07
Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Erken zirve yapmış olmasından kendi de memnun değildir herhalde. Geçmis olsun.

• Beğen
Kraliçe etabı sevgili dostumuz Froomey aldı :D

Dosyalar

• image.png
    image.png
    47 KB · Okunma: 17
  • image.png
    image.png
    50,3 KB · Okunma: 17
  • Beğen
@Alper Arslantürk
Aldı demeyebiliriz bence.
Ama aldı diyelim, o da çoluk çocuk geçindiriyor :)

• Beğen
Geri