Scudo Sports

Tour de Karadeniz / Bolu - Samsun (sahilden) 3 günde 675 km/10.600m+

Çok güzel bir tur olmuş, imrendim. Bende tatil için sinoptayım ve yakın bir yerlere tura çıkmak için güdülendim sayenizde :)

Scudo
1. günün videosu hazır :)

Muazzam bir yolculuk anısı, çok teşekkürler paylaştığınız için.

Rica ederim.

Turu özetleyen harika bir yazı olmuş, ellerine sağlık abi👏seninle sürmek sana eşlik etmek benim için harika bir deneyimdi keşke başladığımız gibi bitirebilseydim o kulaklıkları takmana gerek olmasaydı ama yapacak birşey yok🤷🏻‍♂️ herşeyin başı sağlık :) burdan her ekipmanın ne kadar gerekli olduğunu anlamış oluyoruz 😃 şuan sağlığım gayet iyi sipsiyah olmuş bisikletimi temizlemiş beraber Asarcık antrenmanı yapmak için sabırsızlanıyorum 😃 Muhtemelen bisikletlerde yük olmadığı için uçacağız 😂 Kemal hocama ne kadar teşekkür etsem az, bi insan anca bu kadar misafirperver olabilir gerçekten 🤩 tekrar antrenman yapmak sohbet etmek için can atıyorum. Herkese bol pedallı günler diliyorum SAĞLICAKLA kalın :)

Eyvallah kardeşim :)

@sccetin ve @Burhan_11 bacağınıza ve emeğinize sağlık. Çok güzel bir tur olmuş rota ve manzara mükemmel. Keşke küçük kazanız da olmasaymış ama şükür anladığım kadarı ile önemli bir şeyiniz yok. TCR ve TTUBR ve benzeri yarışlar gerçekten güzel ama bana göre de değil. Bir kaç kez sadece bisiklet binip eve döndüğümde yorulmak dışında bir şey hissetmedim. Ben @hamlet2006 Süleyman abi gibi yolda hoşuma giden yerde durup bir şeyler yemeyi seven birisiyim. Daha önce 3.5 saatte gittiğim yeri 4.5 saatte gelmemin sebebi de buydu. Umarım bir gün Karadeniz'de pedallamak nasip olur yem yeşil inişli çıkışlı rotası çok güzel.
Kemal Abiye de maşallah

Teşekkürler.

Tebrik ediyorum hocam. Kazalar ve rahatsızlıklar için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cidden çok iyi iş çıkarmışssınız. Rota ve manzaralar mükemmel görünüyor. Kısmet olursa gidilecek yerler listesine eklendi. Videoyu da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Teşekkürler hocam.

Sürerken bilgisine ve muhabbetine hayran kaldığım bir insandır @sccetin . Eğer stravadan takip ederseniz ve sehrinize yolu düşerse mutlaka haberlesip biraz pedallayın. Ne şanslıyım ki aynı şehirde yaşıyoruz. Umarım iş dolayısıyla başka bir yere taşınmak zorunda kalmaz da daha çok dondurma ismarlayabilirim :D Bu güzel yazı ve tur için @sccetin ve @Burhan_11 'e teşekkür ediyorum. Sonraki turda yer almayı dört gözle bekliyorum 😎🤘

Yok daha neler efendim... Eyvallah kardeşim; o senin güzelliğin :)

sccetin
Harika bir tecrübe olmuş,yağmur zorlayıcı olmuş,tura ayrı bir fark ve zorluk katmış,katılanlarında emeğine sağlık.

Eyvallah abi, aynen öyle...

Güzel bir tur olmus okumak ve fotoğraflaea bakmak güzeldi nice turlara

Teşekkürler.

Videoyu merakla bekliyorum. Güzel tur ve anlatımdı. Tebrikler :harika:

Teşekkürler.

@sccetin, @Burhan_11 çok sağolun varolun. Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık . Böyle bir tura başlamak için elden ve ayaktanda önemlisi yüreğinize sağlık. Çok kaliteli işlere imza atıyorsunuz. Ülkemizin nadide el değmemiş rotalarıyla bisiklet severleri buluşturarak sürüşlerinizi görsel şölene dönüştürüyorsunuz.

İnsanoğlu yaşadığı anı hem farketmeli hemde hazzını almalı. Bisiklet ikisinide veriyor. Olmadı sosyal etkileşimle yeni Canlar buluyor, onlarla tanışıyor ve herşeye rağmen hayatın akışına renk katarak dinamizmini artırıyor.

@sccetin bisiklet sürerken zaman kaygısı olmaması ve istenilen rotayı kişinin o anki his ve duygularına göre kendi belirlemesi konusunda kesinlikle hem fikirim. Zaman kısıtlaması olan ve uzun mesafelerin yapıldığı Ultra Yarışlar ilk bakıldığında itici gelse bile bisiklet kültürünün gelişmesinde çok önemli rol oynuyorlar. Bizim ülkemiz ultra yarışlar için biçilmiş bir kaftan olmasına rağmen bu tarz yarışlara çok rağbet olmadığını görüyoruz.TTUBR yarışı ve bu tarz organizasyonların bisiklet ve bisikletçilik adına iyi işler çıkaracağına inanıyorum. O yüzden senin ve Burhan gibi kıymetlerin bu tarz etkinliklerde bulunmalarını çok isterim. :harika:

Kaza geçirmişsin çok şükür birşey olmamış. Allah bağışlasın cümlemizi kazalardan. Burhan ise hastalanmış ona da şifalar dileyelim. Kemal Kayalı hocamız ve ağabeyimize dostluğu ve misafirperverliği için ne kadar teşekkür etsek az saolsun varolsun emeğini esirgememiş. @Rhodiumm seninle birlikte pedallamış eksik olmasın.
@hamlet2006 sele altı çanta vermiş. Günahını istesek bize vermez. :) Sağolsun varolsun Süleyman kardeşim.
Bu başlık altında yorumlarını esirgemeyen ,iyi dilek ve tebriklerini sunan forum arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.
Bizimle bu güzel turu paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek hakkını ödeyemeyiz. Başımızın üstünde yeriniz var kardeşim sağolun varolun.💐

Haklısın ağabey, eyvallah :)

Canım çekti be:krktm::harika::koptum:

Elinize, ayağınıza sağlık. Çok güzel bir tur yazısı olmuş.

Teşekkürler :)

Emeğinize sağlık yol arkadaşlarım @sccetin @Burhan_11 Maceranızı bir solukta okudum resimler ile pekiştirmeniz harika olmuş.Videoyuda en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyorum.Tüm arkadaşlara selamlar 👋.Tebrik kartı mesajı gibi oldu 😃

Azmi Ağabey eyvallah, seni forumda görmek güzel :)

Çok güzel anlatmışsınız okuduğum bir çok kitaptan bu heyecanı alamadım. :) Aslında bu forumda yazılan böyle yazıları toplayıp Bisikletforum'un seyahatleri diye kitap yapsak çok eğlenceli olur. :D

Beğenmenize çok sevindim :)

@sccetin ve @Burhan_11 süpersiniz. Elinize kolunuza yüreğinize sağlık. Daha önce de konuşmuştuk ama @sccetin bende Boludayim ve bir sonraki gelisiniz de tanışmak isterim.

Olur tabii hocam; ay sonu Bolu'da olacağım. Haberleşelim.

Böyle güzel turlar ve görseller paylaşılınca çok mutlu oluyorum. Darısı başımıza inşallah. Ellerinize ayaklarınıza sağlık.

Emeğinize sağlık. Muhteşem tur olmuş. Yazınız da harika. Cide-İnebolu herkesin görmesi gereken harika bir doğa her bisikletçinin geçmesi gereken efsane bir rota.

Teşekkürler, kesinlikle haklısınız.

Hepsini bir günde bitirmeyeceğim. Bugün resimlerine bakıp yarın ise yazısını okuyacağım.

Keyfiniz bilir hocam :)

Müdür guzel gezi olmuş okuyacagim .

Eyvallah Mario müdür.

Guzel tur paylasimı için teşekkurler. Yağmurda zorlamasaniz daha guzel olurmuş yinede ucuz atlatmişsiniz gecmiş olsun.

Öncelikle tebrikler 👏👏 Eğimin fazla olduğu bu yollarda bu kadar uzun mesafe ve art arda sürmek herkesin harcı değil. Birde buna yağmur eklenince iş dahada zorlamış tabi. Turdan ziyade trans geçiş olmuş. Yazıyı okuyup bende yaparım dememeli bu sürüşü yapmak için iyi kondisyon olması lazım. 👍 Sadece yağmurda sürerek bence kendinizi riske atmayın.

Teşekkürler, baştan sona haklısınız :)

Çok güzel bir tur olmuş, imrendim. Bende tatil için sinoptayım ve yakın bir yerlere tura çıkmak için güdülendim sayenizde :)

Ne güzel; mutlaka Batı'ya doğru pedal çevirin :) İyi tatiller...

Harikulade olmuş, bisiklet=özgürlük, dostluk diye boşuna demiyorlar..
Bisikletin verdiği huzuru bir çok şey veremiyor. Kaleminize yüreğinize sağlık.
Kardeşime geçmiş olsun diliyor, destek olanlara da teşekkür ediyorum..

@sccetin Sabaha bir hayli erken uyanınca önce sizin birinci ve ikinci gün videonuzu izledim. Ardından da önerilerde çıkan Mustafa Karaaslan'ın tur videolarında bakmadıklarım varmış onları izledim. Genelde fotoğraflar ile geçiştiriyoruz turları ama video olunca çok daha iyi oluyor. Sadece ülke içi değil global anlamda herkese faydası oluyor. Üçüncü günün videosunu merakla bekliyorum.

Müthiş bir tur olmuş tebrik ederim yakın zamanda benimde aklımda benzer bir tur yapmak var Gebze-Giresun ama şuanlık pek mümkün değil gibi kondisyon anlamında kendimi geliştirip en yakın zamanda bu turu gerçekleştireceğim.

Tebrikler. Doğa,rota ve siz çok güzel bir üçlü olmuşsunuz. Yazınızı bir çırpıda okudum. Yazınızın sonunda insanlarla tanışma, daha rahat bir sürüş gibi konulara değinmişsiniz.Bir adet tur bisikleti görüyorum ufukta sizin için...

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri