Scudo Sports

Tour de France kupasının çalınması

Watts Per Kilo

Aktif Üye
Tepki
365
İsim
Ege
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İnanılır gibi değil ama olmuş. Geraint Thomas’ın TdF kupası; 13-15 Eylül 2018 tarihleri arasında Birmingham'da düzenlenen bisiklet fuarı için Pinarelloya, sergilemeleri için, ödünç verilmiş. Pinarello standı toparlanırken kupa bir süre başıboş kalmış, bu sırada da çalınmış.

Team Sky açıklama linki: (link)

Dosyalar

• C1AE25F7-34AB-465D-AF09-4C0CACBA1747.png
    C1AE25F7-34AB-465D-AF09-4C0CACBA1747.png
    96,5 KB · Okunma: 77
Scudo
arkadaş diyoruz iş de dışarda bırakmayın diye :) harbiden yok artık

Ancak hatıra kalır elinde atsa atamaz, satsa satamaz. :):)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Watts Per Kilo #Froome tercüme hatasını düzeltmek isterim. Tur sonunda çalınmamış kupa. Öyle olsa zaten çoktan duyulurdu.

SKY'ın kazandığı kupalar, Pinarello firmasına 13-15 Eylül'de Birmingham'daki bisiklet fuarında sergilemeleri için emaneten verilmiş. Adamlar fuar bitiminde standı toplarken kupalardan birini çaldırmışlar. Polis soruşturması sürüyormuş.

upload_2018-10-10_11-19-37.png

@Özcan. Haklısınız, ayrıntıda boğulmayayım diye okurken atlaya atlaya gittim. Yamulmuşum, teşekkürler. Hemen düzelteyim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Lance olayı makaraya almış: “Gönül dağlayan bir olay adamım. Benim evde 7 tane var. İstersen birini ödünç vereyim”C9911142-1660-463E-96AD-B069DA59DE2A.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Watts Per Kilo #Froome
Ne boş insan ya..!
Kupa dediğin nedir?!
Adam tarihe geçti zaten..Kupası olsa ne olur,olmasa ne olur?!
Sen tarihe dopingci olarak geçtin..Senin 7 kupan olsa ne olur,olmasa ne olur?!

@ahlaksız
Bundan 10 sene önce bu adama yaşayan efsane olarak bakılıyordu. Bisiklet sporunda malesef şöyle bir durum var, yakalananlar ve yakalanmayanlar.

@kalloneBenim gozumde hala oyledir , kimse de rakiplerinin doping yapmadigini sadece lancein doping kullanarak yaris kazandigina ikna edemez , adamin urettigi gucun %10 azi bile muazzam

@Watts Per Kilo
Evde nerede 7 tane var???
Geri alınmadı mı onlar??? :kötü::kötü::hihi:

Ben olsam sarı F10'u tercih ederdim :)

@Serkan Mıstınoğlu

Daha ne olsun, hurdacinin ödeyeceginden bayagi üstünde bir meblag. Teneke degil mi bu sonucta?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri