lrfan
Cyclist
- Tepki
- 12.521
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Pogi kötü gün geçirirse neden dönmesin. 3 dk fazla bir süre değil. Geçen sene Jonas, Pogiye 2 etapta 7 dk fark atmıştı.. 3 tane tırmanış etabı var, son etap TT herkes verebildiğinin en fazlasını vererek yarışacaktır.Valla öyle veya böyle kaza yaptı ve çok güzel de performans sergiliyor.
Ha buradan döner mi bilmiyorum ama benim gönlümün şampiyonu oldu. Mental olarak yapamıyorum diyip bırakabilirdi ama devam ediyor ve savaşıyor. Sınırlarını zorluyor hatta aşmaya çalışıyor.
Pogi kötü gün geçirirse neden dönmesin. 3 dk fazla bir süre değil. Geçen sene Jonas, Pogiye 2 etapta 7 dk fark atmıştı.. 3 tane tırmanış etabı var, son etap TT herkes verebildiğinin en fazlasını vererek yarışacaktır.
Ama Jonas ve Pogi biraz, kaçış grubuna şans verse turu izlemek daha zevkli hale gelecek.
Yaklaşık 100 mt'lik %3 eğimi ben bile eller serbest çıktım yahu.😅O görüntü %4 eğime ait.. Hatta az ilerisinde eğim %3 oluyor. %3 - %4 eğimde bu gibi sporcular için pek birşey değil.
319165 dosyayı görüntüle
Valla önde olmaya çalışıyor evet ama bi inişte aşırı hızlıydı, bi inişte kaymalı maymalı ortaya karışık bişey yaptı, bi sprint finişine giden ve 9. bitirdiği etapta son 3km içinde olmasına rağmen geri gitmediği için 10 kişi önünde kıyım yaşandı..Yok abi pogi bu sene farklı bir seviyede. Buradan bırakmaz. İnşaAllah olmaz bir kaza durumuna girmesi lazım ki ona da çok dikkat edip sürekli önde olmaya çalıştığını görüyoruz.
(yükseklik antremanı+sıcaklık antremanı,)-kötü antrenörün değişimi: İnvicibles Pogi 😅Yabancı forumdan alınan, içeriden bilgi sızdırdığı düşünülen birinin Pogacar hakkındaki yazılarını derlemişler
(link)
Hoaydaa, bu arada bu Inigo San Millan’ı hiç sevmem. GCN vidyolarında falan da çıkıyordu bazen, tam böyle kirli, karaktersiz, para için sporcunun sağlığını yerle yeksan edecek bi insan tipi var allah affetsin. Eğer iddialar doğruysa zaten pek işten anlamayan biriymiş.Yabancı forumdan alınan, içeriden bilgi sızdırdığı düşünülen birinin Pogacar hakkındaki yazılarını derlemişler
(link)
Trek 🤮