Scudo Sports

Tour de France 2024

1 hafta yoğun bakımda yatmıştı Jonas, gerçekten ciddi durumu olmasa sokmazlardı, bilen bilir yoğun bakım ünitesini :(

Scudo
Haftasonu perişan olan peleton dinlendi, üçüncü ve son haftaya hazır..
16. etap ile geriye saymaya başlayalım.
188k ve 1200m. yükseklik toplamı ile bir kaç tepe dışında düz bir rota var.
Gün boyu sıcak ve rüzgâr sporcuları zorlayacak.
Sprinterler için son şans, çünkü bu yıl tur Champs-Elysees'de alıştığımız gibi bitmiyor.
profile-tourdefrance2024stage16-6675580ac02fa.png
13.45-19.15 arası izlenebilir...

Valla öyle veya böyle kaza yaptı ve çok güzel de performans sergiliyor.
Ha buradan döner mi bilmiyorum ama benim gönlümün şampiyonu oldu. Mental olarak yapamıyorum diyip bırakabilirdi ama devam ediyor ve savaşıyor. Sınırlarını zorluyor hatta aşmaya çalışıyor.

Valla öyle veya böyle kaza yaptı ve çok güzel de performans sergiliyor.
Ha buradan döner mi bilmiyorum ama benim gönlümün şampiyonu oldu. Mental olarak yapamıyorum diyip bırakabilirdi ama devam ediyor ve savaşıyor. Sınırlarını zorluyor hatta aşmaya çalışıyor.
Pogi kötü gün geçirirse neden dönmesin. 3 dk fazla bir süre değil. Geçen sene Jonas, Pogiye 2 etapta 7 dk fark atmıştı.. 3 tane tırmanış etabı var, son etap TT herkes verebildiğinin en fazlasını vererek yarışacaktır.

Ama Jonas ve Pogi biraz, kaçış grubuna şans verse turu izlemek daha zevkli hale gelecek.

Pogi kötü gün geçirirse neden dönmesin. 3 dk fazla bir süre değil. Geçen sene Jonas, Pogiye 2 etapta 7 dk fark atmıştı.. 3 tane tırmanış etabı var, son etap TT herkes verebildiğinin en fazlasını vererek yarışacaktır.

Ama Jonas ve Pogi biraz, kaçış grubuna şans verse turu izlemek daha zevkli hale gelecek.

Yok abi pogi bu sene farklı bir seviyede. Buradan bırakmaz. İnşaAllah olmaz bir kaza durumuna girmesi lazım ki ona da çok dikkat edip sürekli önde olmaya çalıştığını görüyoruz.

Yok abi pogi bu sene farklı bir seviyede. Buradan bırakmaz. İnşaAllah olmaz bir kaza durumuna girmesi lazım ki ona da çok dikkat edip sürekli önde olmaya çalıştığını görüyoruz.
Valla önde olmaya çalışıyor evet ama bi inişte aşırı hızlıydı, bi inişte kaymalı maymalı ortaya karışık bişey yaptı, bi sprint finişine giden ve 9. bitirdiği etapta son 3km içinde olmasına rağmen geri gitmediği için 10 kişi önünde kıyım yaşandı..

Bu kafayla Pogacar’ın bu turda sıkıntı yaşamasa bile her daim ayakta kalması çok büyük bi şans olur gibi geliyo bana.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
hissediyorum poginin olduğu grupta kaza olacak. 😅 kraliçe etaplardan birinde özellikle

Pogi kazansin abi adami seyretmesi zevkli. Gravelde var tek gunlukte var her yerde var adam. Seneye muhtemelen roubaixede katilacak. Jonas iyi bir genel klasmanci ve sadece grand tourlarda var ve seyir zevki 0. Kisiligi vs duzgun bir sporcu ama kardesim reyting şart.

Sıcak havada dehidre olmadan finiş görmek isteyen peleton, cılız kaçışımsıları kontrol mesafesinde tutarak günü geçirdi.Toplu sprinte kadar bir aksiyon olmadı, rüzgâr zorluk çıkarmadı. Ama etap kovalayıp yeşil mayosunu perçinlemek isteyen Girmay talihsiz bir kaza yapınca toplu sprinte giremedi.Takipçisi Philipsen etabı aldı...

Takımdan yapılan açıklamaya göre Girmay’ın kırığı döküğü yokmuş, ezik, çizik ve kesikleri varmış. Koluna 2 dikiş atılmış, bugünkü etapta yarışması bekleniyormuş..

Güzel haber.

Ara sprint kapılarında Girmay ve Jasper sıkı kapışacaklar artık, zira grup finişi beklenmiyor artık :)

17.etap son 1/3'e kadar düz, sonra dağlık bölgede tırmanış ve inişler olacak. Özellikle Vol du Noyer eleyici bir nokta.
Genel klasmancılar birbirini kollarken tırmanışlar başladığında kaçışa kalkanların şansı var..
profile-tourdefrance2024stage17-667558201d7f2.png
17-noyer-6675581ff0d60.png
17-superdevoluy-6675581fef454.png
Canlı yayın aralığı 13.15-18.45...

Yabancı forumdan alınan, içeriden bilgi sızdırdığı düşünülen birinin Pogacar hakkındaki yazılarını derlemişler

(link)
(yükseklik antremanı+sıcaklık antremanı,)-kötü antrenörün değişimi: İnvicibles Pogi 😅

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Yabancı forumdan alınan, içeriden bilgi sızdırdığı düşünülen birinin Pogacar hakkındaki yazılarını derlemişler

(link)
Hoaydaa, bu arada bu Inigo San Millan’ı hiç sevmem. GCN vidyolarında falan da çıkıyordu bazen, tam böyle kirli, karaktersiz, para için sporcunun sağlığını yerle yeksan edecek bi insan tipi var allah affetsin. Eğer iddialar doğruysa zaten pek işten anlamayan biriymiş.

Geri