Dün de Giro’dan sonra beklediğimden bile iyi durumdayım, hatta bisiklet üstünde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim falan demiş.(link)
Pogi 10 gün önce Covid olduğunu söylemiş gibi bir haber var. Ama ne kadar doğru bilemem.
Ben yabancı kaynaklardan takip ediyorum/edeceğim. Elbette kendi ana dilimde izlemek güzel ama malesef bizim spikerlerin donanımları eksik olduğu gibi anlatımları bana baygınlık veriyor.Yine eurosport takip edebilecek miyiz?
Evet
start saatlerini nasıl öğrenirim?
Dün de Giro’dan sonra beklediğimden bile iyi durumdayım, hatta bisiklet üstünde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim falan demiş.
(link)
Dün basın toplantısında kendi söyledi zaten. 10 gün önce Covid olduğunu. Üstün körü dinledim şayet yanlış anlamadı isem daha öncede geçirdiği için bu sefer vücudunun çok fazla reaksiyon göstermediğini söyledi.
Başka sayfalar da paylaşmaya başladığına göre doğru.
Evet ben de gördüm bi kaç paylaşım, çok ağır geçirmemiş falan filan diye anlatıyorlar. Sürekli paylaşımlar yapıyordu aslında bisiklet üstünde, ne ara olmuş böyle bi olay anlayamadım. Giro üstüne bi de hastalık atlatmasına rağmen TdF’yi de 15 dakika farkla kazanmasının ne kadar büyük bi olay olduğunu pompalamak için böyle yalandan haber mi çıkarıyorlar acaba? Maallenizin komplo teoricisi geldi açılın 😝
Başka sayfalar da paylaşmaya başladığına göre doğru.
+%10 eğimde +20 km/h hızlar.şu adamların yokuş performansını izledikçe kendim yokuş çıkmaktan utanıyorum ara ara 😅
Ben çıkıyorum o hız üzerine ama ne hikmetse haddinden fazla çok kısa sürüyor 😂😂+%10 eğimde +20 km/h hızlar.
Kendi kendime bugün konuştum.
Netflix'te TDF'nin iki sezonunu peşpeşe izleyince bu elemanı pek gözüm tutmuyor.😅Evet ben de gördüm bi kaç paylaşım, çok ağır geçirmemiş falan filan diye anlatıyorlar. Sürekli paylaşımlar yapıyordu aslında bisiklet üstünde, ne ara olmuş böyle bi olay anlayamadım. Giro üstüne bi de hastalık atlatmasına rağmen TdF’yi de 15 dakika farkla kazanmasının ne kadar büyük bi olay olduğunu pompalamak için böyle yalandan haber mi çıkarıyorlar acaba? Maallenizin komplo teoricisi geldi açılın 😝
pogaçar fanı olarak üzdün reisNetflix'te TDF'nin iki sezonunu peşpeşe izleyince bu elemanı pek gözüm tutmuyor.😅
pogaçar fanı olarak üzdün reis(not:bencede biraz fazla pompalandı Giroda doğru düzgün rakip yoktu vs vs..)
Bu arada tdf 2. sezonu izleyince nedense bende jaspere bi gıcık olmadım değil,omuzlaşmalar milletin önünü kapamalar falan... ''netflişhh yasahlansın kardeşim'' ahlakımızı bozuyor![]()
Bende de Jasper Disaster ilgisi başladı ama Reis her zaman Pogi dir.Bende bu sezon adam yates hayranı oldum sanırım. Adam bildiğin dans ediyor bisiklet üstünde.
(link)