Scudo Sports

Tour de France 2024

(link)

Pogi 10 gün önce Covid olduğunu söylemiş gibi bir haber var. Ama ne kadar doğru bilemem.

Scudo
(link)

Pogi 10 gün önce Covid olduğunu söylemiş gibi bir haber var. Ama ne kadar doğru bilemem.
Dün de Giro’dan sonra beklediğimden bile iyi durumdayım, hatta bisiklet üstünde hiç bu kadar iyi hissetmemiştim falan demiş.

(link)

Yine eurosport takip edebilecek miyiz?
Evet :)
start saatlerini nasıl öğrenirim?

Yine eurosport takip edebilecek miyiz?
Evet :)
start saatlerini nasıl öğrenirim?
Ben yabancı kaynaklardan takip ediyorum/edeceğim. Elbette kendi ana dilimde izlemek güzel ama malesef bizim spikerlerin donanımları eksik olduğu gibi anlatımları bana baygınlık veriyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve RmzBurak
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora

Başka sayfalar da paylaşmaya başladığına göre doğru.
Evet ben de gördüm bi kaç paylaşım, çok ağır geçirmemiş falan filan diye anlatıyorlar. Sürekli paylaşımlar yapıyordu aslında bisiklet üstünde, ne ara olmuş böyle bi olay anlayamadım. Giro üstüne bi de hastalık atlatmasına rağmen TdF’yi de 15 dakika farkla kazanmasının ne kadar büyük bi olay olduğunu pompalamak için böyle yalandan haber mi çıkarıyorlar acaba? Maallenizin komplo teoricisi geldi açılın 😝

Covid ciddiye alınacak bir hastalık değil bence.

Evet ben de gördüm bi kaç paylaşım, çok ağır geçirmemiş falan filan diye anlatıyorlar. Sürekli paylaşımlar yapıyordu aslında bisiklet üstünde, ne ara olmuş böyle bi olay anlayamadım. Giro üstüne bi de hastalık atlatmasına rağmen TdF’yi de 15 dakika farkla kazanmasının ne kadar büyük bi olay olduğunu pompalamak için böyle yalandan haber mi çıkarıyorlar acaba? Maallenizin komplo teoricisi geldi açılın 😝
Netflix'te TDF'nin iki sezonunu peşpeşe izleyince bu elemanı pek gözüm tutmuyor.😅

Netflix'te TDF'nin iki sezonunu peşpeşe izleyince bu elemanı pek gözüm tutmuyor.😅
pogaçar fanı olarak üzdün reis:ckkmk: (not:bencede biraz fazla pompalandı Giroda doğru düzgün rakip yoktu vs vs..)
Bu arada tdf 2. sezonu izleyince nedense bende jaspere bi gıcık olmadım değil,omuzlaşmalar milletin önünü kapamalar falan... ''netflişhh yasahlansın kardeşim'' ahlakımızı bozuyor:koptum:

pogaçar fanı olarak üzdün reis:ckkmk: (not:bencede biraz fazla pompalandı Giroda doğru düzgün rakip yoktu vs vs..)
Bu arada tdf 2. sezonu izleyince nedense bende jaspere bi gıcık olmadım değil,omuzlaşmalar milletin önünü kapamalar falan... ''netflişhh yasahlansın kardeşim'' ahlakımızı bozuyor:koptum:

Bende bu sezon adam yates hayranı oldum sanırım. Adam bildiğin dans ediyor bisiklet üstünde.

(link)

Bende bu sezon adam yates hayranı oldum sanırım. Adam bildiğin dans ediyor bisiklet üstünde.

(link)
Bende de Jasper Disaster ilgisi başladı ama Reis her zaman Pogi dir.

Şahsen ben Cavendish'in 35'inci galibiyeti almasını gönülden istiyorum. 😌
O yaşa rağmen hala çekinilen bir yarışçı. 😏

Bugün 11.15 -12.45 arası takım tanıtım töreni banttan yayınlanacak.
Tour ise 12.45 - 19.15 aralığında canlı olarak yayınlanacak.
İtalya'da başlayacak ilk 4 etapla üç haftalık bu müthiş yarış evlerimize konuk olacak.
1.etap ile öğle saatlerinin sıcak olduğu ilk 30k.haricinde bolca tırmanış ve iniş, 3700m. irtifa kazanımı ile yarışa çok sıkı bir giriş yapılacak.
206k.lık etabın son 15i düz ve yokuşlarda gücünü ekonomik kullananların sprinte girebileceği bir taktik vaadediyor.

436fa.jpeg
Öncelikle emekçi sporcuların sağlıklı ve kaza/beladan uzak olduğu, çekişmenin/rekabetin sportmenlik ahlakı içinde geçtiği, bizlere de seyir zevki ve heyacanı yaşattığı güzel bir tur olsun...

Yarışçıların güvenliği için organizasyon ve UCI 2005 yılında getirilen 3 km kuralını bazı etaplarda test etmek için 4 ve 5 km olarak değiştirmiş.

4km kuralı olan etaplar.

Etap 5 - Saint-Jean-De-Maurienne to Saint-Vulbas
Etap 6 - Mâcon to Dijon
Etap 10 - Orléans to Saint-Amand-Montrond

5km kuralı olan etaplar.

Etap 3 - Plaicanse to Turin
Etap 12 - Aurillac to Villeneuve-Sur-Lot
Etap 13 - Agen to Pau

Son düzenleme:
Geri