Scudo Sports

Tour de France 2024

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
19.022
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yılın yarısı bittiğinde, yazın da ortasında tüm dünyayı saran heyecandır o...
Üç hafta/21 etap yılın en zorlu yarış günlerini hep beraber takip eder ve yorumlarımızı yaparız.
Bu sezon başında ve devamında yaşanan talihsiz kaza ve sakatlıklar sonrası hepimiz bu yılki çekişmeyi merak ediyoruz.
Bir hafta önceden havaya girelim.
Hatta tişört ve formalarımız hazırlansın 😊...
IMG_20240622_115037.jpg

Scudo
Beklediğimiz başlık geldi ❤

Bu senenin rotası bi tık yumuşak mı acaba yoksa bana mı öyle geldi bilemedim; 3-4 tane dümdüz etap var. Bi 5-6 tane 200km civarı ve üstü etap var ama öyle pek zorlayıcı görünmüyorlar. Sanırım en önemli olay turun Monako - Nice bireysel zamana karşı etapla bitmesi. Her ne kadar ben tercih etmesem de son etaba kadar kimse kazandım diyemeyecek muhtemelen, o yüzden genel klasman açısından heyecansız geçen bi Giro’nun arkasından iyi prim yapacaklar 😒

Genel klasman tahminim; 1-Kuss, 2-Vingegaard, 3-van Aert 🥰

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Beklediğimiz başlık geldi ❤

Bu senenin rotası bi tık yumuşak mı acaba yoksa bana mı öyle geldi bilemedim; 3-4 tane dümdüz etap var. Bi 5-6 tane 200km civarı ve üstü etap var ama öyle pek zorlayıcı görünmüyorlar. Sanırım en önemli olay turun Monako - Nice bireysel zamana karşı etapla bitmesi. Her ne kadar ben tercih etmesem de son etaba kadar kimse kazandım diyemeyecek muhtemelen, o yüzden genel klasman açısından heyecansız geçen bi Giro’nun arkasından iyi prim yapacaklar 😒

Genel klasman tahminim; 1-Kuss, 2-Vingegaard, 3-van Aert 🥰
Sepp Kuss anca bütün genel klasmancılar birşekilde yarıştan çekilirse belki 1. olur.. :) Critérium du Dauphiné de patlayan gruba tutunamayan Remco bile 10 dk fark attı genel klasmanda Kuss'e :koptum: Gönlüm ister kazansın ama mantıken çok zor malesef.

2024 yarışı başlamadan geçen sene ne olmuş ne bitmiş hatırlamak isteyenler için Netflix Tour de France'nin yeni sezonunu yayınladı. İzlemek isteyenler bakabilir.
Aha da can sıkıntısına çözüm geldi 🎉🎉🎉

Heyecanla bekliyoruz, tişört hazır. On sene önce Arras - Reims etap finişini izlemeye gittiğimde kermesten almıştım 🥰 Etabı Greipel almıştı

IMG_0833.jpeg

Kesinlikle Netflix'i olanlar TDF'nin geçen yılını izlesin. Bitişlerde Türk bayrağını her gördüğümde yüzüm gülüyor.
Yıllar önce Paris-Roubaix'de bayrak açtım diye ne olay olmuştu, o geldi aklıma. 😅

Kesinlikle Netflix'i olanlar TDF'nin geçen yılını izlesin. Bitişlerde Türk bayrağını her gördüğümde yüzüm gülüyor.
Yıllar önce Paris-Roubaix'de bayrak açtım diye ne olay olmuştu, o geldi aklıma. 😅
evet ya. neredeyse her etap finalinde vardı bayrağımız. o kadar etaba giden aynı kişiyse gerçekten helal olsun. turizm bakanlığının sponsor olması lazım böyle güzel bir olaya.

Oui mon ami, toujours ...:)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Başlıyoruzzz 😍😍😍

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
İlk hafta 4 etap var güzel -bana göre-; 1. etap güzel tırmanışlı falan, 4. etap Galibier tırmanışı var, 7. etap zamana karşı ve Pazar günü 9. etap değişik enstantaneler var gibi.

Geri