Scudo Sports

Tour de France 2022

Scudo
@Hititenduro aslında bir kadın arkadaş da ayrı bir başlık açaydı, iyiydi.
O alana da mı biz sahip çıkalım :) ...

çok fena kazalar oldu.
Abi sürekli kaza oluyor sürekli bu ne ya...

çok fena kazalar oldu.
Abi sürekli kaza oluyor sürekli bu ne ya...
kadınlarin hırsı tehlikeli olabilir 🤭
tarihteki en hızlı tdf olmuş 42km ortalama yapmış sarı mayo😲

Son düzenleme:
Güzel, basit bir özet hazırlamışlar TDF2022 en iyi anlar diye. Ancak resmi hesap vidyonun başka platformlarda oynatmasını engellemiş o yüzden "Watch on YouTube"a tıklamanızı rica edeceğim.

Neyseki sadece bir kişi etkilendi (bıraktı)

• Beğen
Tepkiler: lrfan
kadınlar bugün perişan olmuş sarı mayo 24dakika sonra geldi finişe 🤭yarın son gün yarında iyice dağılarak bitirirler, erkeklere 3 hafta kadınlara 1 hafta yazık erkeklere...erkekler sınırları nasıl zorluyor 3 hafta ,daha zor bir spor varmı insan bedenini bu kadar zorlayan bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Dünya literatüründe çok özel operasyonlarda uçak helikopter formula 1 sıralama turları :)))) kadın pilot kullanılmaz.

Beni sizi bir kadın doğurdu, baş tacımızdır.

Dünya literatüründe çok özel operasyonlarda uçak helikopter formula 1 sıralama turları :)))) kadın pilot kullanılmaz.

Beni sizi bir kadın doğurdu, baş tacımızdır.
fiziksel farklar su götürmez bir gerçek teknik sporlarda aynı seviyeye şans verilse gelebilecek lerini düşünüyorum tabi fiziksel olarak imkansızmi bilmiyorum...ama kadın bisikletçiler de oldukça gucluler 60km hızla sprint finishi felan yapıyorlar daha ne olsun...kadınlar kas yapabilse erkekleri yakalar 🙃

Benim başımda eksik olmasınlar 4 tane var.
Tarihi şekillendirdiler, gelecek ne ki?

Bizim kadar kaba kuvvetleri yokken, acı ve dayanıklılık eşikleri bizim çok üzerimizde. Kaba kuvvet ve bazı fiziksel değişiklikler (değişiklik diyorum çünkü asla üstünlük değiller) dışında bizden bir farkları yok. Hatta bir çok konuda bizden zekiler de. Biz bunları boş verelim ve Tour de France gibi müthiş bir etkinliği kadın erkek farklılıkları ile düşünmeyelim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Uzun zaman sonra yapılan "T.D.F. Kadınlar Organizasyonu " ardından değerli @Aydan Çelik dostumuzun yazısı..
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Quintana has been retroactively disqualified from the Tour de France for the use of Tramadol.

Nairoman Tour'dan diskalifiye edildi

1660745214111.png

Abbas, bir çeşit ağrı kesici olan "Tramadol" kullanmış, yarışlarda yasak olduğu için 6.lığı elinden alınmış.
Ve fakat Vuelta için bir engel görünmüyor...

konuyla bağımsız ama vuelta hangi kanalda yayınlanıyor? eurosport da bi türlü denk gelemedim.

konuyla bağımsız ama vuelta hangi kanalda yayınlanıyor? eurosport da bi türlü denk gelemedim.

Dün dinlenme günüydü, bugün tekrar bir etap var. Eurosport 1'den izliyorum ben, bugün de 1-2 gibi başlar muhtemelen.

Geri