Scudo Sports

Tour de France 2021

Bence bu şekilde daha güzel oldu. Yamyamın rekoru bu kadar kolay kırılsaydı üzülürdüm ben.

Scudo
Geçte olsa 2021 sezonu için bir kaç cümle yazmak isterim. Pogi’nin domine ettiği sezonu kaçış grupları izlenebilir kıldı. Sprint etaplarında hiç ihtimal vermediğim Cav rekora gidecek mi? Diye sorarken, Van Aert ortaya karışık çalıştı. Bu nedenle her etap aksiyonla tamamlandı.

Güzel bir sezon geçti seyir zevki yüksekti. Seneye performansından ödün vermediği takdirde Vingegaard merakla izliyor olacağım.

Bu sene de yarış izleyemedim.:kötü:
Buradan takip etmeye çalıştım.
Konu sahibi Moderatörümüz @cazci, konuyu çok güzel yönlendirdi, eline kalemine sağlık. :harika:Başta kendisine ve katkı sağlayan diğer forumdaşlara da teşekkür ederim.:harika:

Tour'a kapsamlı ve zekice bir bakış..
(link)

Yarış biteli epey oldu. Yol yarışlarını çok hazetmediğim halde buradan ve bazen diğer sosyal medya paylaşımlarından takip etmeye çalıştım. Ne oldu, ne bitti ve nasıl sonuçlandı gibi olaylara girmeden ,yarış hakkında paylaşımda bulunan ve yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Seyirci hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istenirken, bisikletçi sendikaları davanın güvenlik riskleri konusunda farkındalığı artırmaya yardımcı olacağını umuyor.

ha ha ha evet evet kıskanıyorlar evet

Geri