Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
@alfa780

eurosporttan haftalık bedavayı kullan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
@senegallimurro

Haftalık bedava derken tam olarak neyi kasttettiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Dsmart Go sayesinde iş yerimden izliyorum ama tüm büyük turlarda eurosport yayını ilk hafta gidiyor. Giro da da böyleydi. Başladığı gün eurosport yayını yok oluyor. D Smart ın b*k yemesiye ilgili heralde. Eurosport un hatası yok. Yine korsan yayın mecburen

• Beğen
Sizlere tavsiyem. Eğer Turkcell kullanıcısıysanız Tv+ aboneliği yapın. Eurosport un içinde olduğu mobil paket 10 TL civarı. Hem mobil hem de pc ipad vs geçerli. 1 ay dolunca iptal edersiniz. Üstelik yayını 24 saat geriye sarabilir, yayın anında 10 saniyelik pıt pıt, yada kaydırarak geri alma, durdurma gibi şeyler yapabilirsiniz. İstediğiniz yayını kaydedip günler sonra bile izlersiniz.

Haaa benim turkcellim yok derseniz. Turkcell hattı olan birinden rica edip ücretini ödeyip kull adı şifresi ile wifi olan yerde kendi telefonunuzdan ya da diğer platformlarda izlersiniz.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@asibolBir şey unutmuşum. Cep telefonunuz root ya da jailbreak yapılmamış olmalı

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
B6F68EB5-A555-4F49-916A-45DA3CF80F3F.png Froome düştü +50” , Quintana’ nın son kısımda lastiği patladı +1”20’, çaylak Gaviria etabı kazandı, Sagan ikinci.

Bonus: Lawson Craddock kötü bir düşüş yaşadı. Suratı kanarken sürmeye devam etti ve etabı bitirdi.

Froome 'un düşmediği yarış var mı?:cool::D

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006 Hamlet abi sen muhteşem bir detaysın. :) Müneccim gibi tutturdun valla; Quick-Step aldı.
Sözün olsun bir kahve ısmarlarsın madem. :) :)

• Beğen
@Berke Şahan Tatildeyim,birkaç gün yarış izleyemeyeceğim, foruma da bakamıyorum.
Daha ilk günden peletonun ortasına bomba düşmesi iyi olmuş.Diğer günlerin de keyifli geçmesine ön ayak olacaktır.
Wolfpack( Quick Step) in kurt rouleurleri , ortalığı şenlendirmiş galiba.
Chris Froome'a bol bol Attila İlhan şiiri okumasını tavsiye ediyorum.Mesala "Ayrılık da sevdaya dahil":D Düşmek de bu işin bir parçası.
@Berke Şahan İzmire yolun düşerse kahve yanında Belçika bisküvisi de var;)

Gaviria etebı rahat aldı hem de Sagan tam istediği pozisyonda herşey olması gerektiği gibiyken aldı. Sagan yanına bile gelemedi. İlk TDF ilk zafer yeni bir yıldız mı doğuyor nedir :) Froome un düşüşü bizim gran fondalara benziyordu. Karambole geldi :)

• Beğen
iki kaza + lastik patlaması yanlış zamanda oldu,yetişmeleri için fırsat kalmadı
sprint atan bir iki adam vardı düşünün artık :)
froome da olayı iyi gördü kenara attı kendini yoksa o direğe girse büyük ihtimal bir yerini kırabilirdi
ulan egal nasıl becerdin düşmeyi olmadı be :) bir bu adamı takip ediyorum birde primozu (oda becerebilecek mi 3 haftayı görecez)

@Tolga Çelebi
Camgözümüz kan kokusunu aldı bir kere.Froome'un düşmesi, Sicilya mafyasının takım zamana karşıda kullanabileceği kredi olmuş oldu.

Geri